Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
szerintem nem kérdés, hogy EBBEN a topikban ki-mit hoz fel. egyébként sem értem, miért fáj ez egy más csapat szurkolójának-engem sem érdekel se a Terry-ügy, se Deco maradása-menetele, de még Joe Cole sem.
nem kötözködés, de nem kellene itt okosítani ebben a formában. köszi.

No one can stop Death!

minimize
a fenébe...rémálom, velem is elõfordul-szerencsére nagy ritkán...😊

No one can stop Death!

gyerekek álmodtam XDDDD
arsenal-porto mérkõzés volt
álmomban nem néztem a mccset csak oda -oda kapcsolgattam és mikor az eredményjelzõre néztem akkor ezen eredményeket láttam!
0-1
0-2
0-3
1-2
2-1
2-2
és az uccsó emlékem meg az ,hogy jöttt a hosszabbítás :S
remélem az álmom nem fog valóra válni és tök más eredmény fog születni 😊
sry a baromságért de gondoltam ezt kötelezõ megosztani a nagyérdemûvel 😄
hedonist
Tényleg?😮 akkor okoskám annak sem volt értelme, h felhozta vmelyikõtök,h HA OTT LENNE akkor nem biztos, h kezdõ lenne én csak erre reagáltam, mert jó nagy faszság, cirka 40 milla-t kiperkálnak, de csere, haha

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Gunnersboy
nemtudom mennyire tudna tartani egy jo formában lévõ Falcao-t de meglátjuk 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

<#worship><#worship><#worship><#eljen>
5w0rdf15h
remélem Campbellt összerakják azért keddre mert csúnya lenne ha Silvestre tolná középen Porto ellen ://

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
várható volt, mivel digi Bayern meccset választotta 😊

arsnl
jah vele mindig ez van, nálunk szinte alig játszik aztán felépül elmegy dél-Amerikába barátságos meccsre, gólt lõ, visszajön péntek délután kb és nem fog semmit se játszani...

<#eljen><#worship>
minimize
Vela tegnap gólt lõtt(a másodikat)barátságos meccsen. nem tûnt annyira sérültnek, max. fáradt lenne gondolom.

No one can stop Death!

vmvr
de nincs ott. jó, mi?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

arsnl
Deni, Arsha visszatérnek Diaby 50-50, h játszik. Hiányzók így: Song(10.sárga miatt 2 meccses eltiltás), Gallas, Campbell, Vela + a hosszútávú sérültek.
Valami ilyesmi lesz szvsz
Almunia
Eboue, Vermaelen, Silvestre, Clichy
Fabregas, Denilson, Nasri/Rosicky
Walcott/Nasri, Bendtner, Arsha

minimize
beszéltünk errõl is.
egyébként unom már, hogy állandóan magyarázni-magyarázkodni kell a saját topikunkban. én sem járok át amoda osztani az észt, de mind1.
#15875-tõl indult a "Cesc-sztori" egyébként, és az a saját kommentem volt....

No one can stop Death!

hedonist
errõl beszéltünk? nem, hanem,h ha már ott lenne akkor kezdõ lenne-e, ami sztem nem kérdés.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

minimize
hedonist
-----Ibra-----
ini-------messi
--cesc--xavi---
-----yaya------
---VÉDÕSOR-----
valdes

Mirõl beszéltek?

ja
Gunnersboy
"mit gondolsz miért van itt már jópár éve?😄DD azért örökké ne várd el tõle h kitartson!"

Azért van itt jópár éve, mert Wenger ez alatt a jópár év alatt csinált belõle klasszis játékost, ide köti a szerzõdése, és szeret itt játszani.
Azt meg senki sem mondta hogy örökké itt játszon, bár ezt aláirná az összes szurkoló szerintem.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Szerinted kit fog kiszorítani? Xavi? Iniesta? 😄 Max rotálni fogják, de akkor se fog annyit játszani mint itt.

REAL MADRID

Lcapitant
jah és majd iniesta padozik, sztem most kár lenne belenyúlniuk a csapatba...
de mind1, maradjon! 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

hedonist
MI??? hogyne lenne kezdõ😊)

Lcapitant
az 1 dolog, de ez a Barca már 1 csapat, az igaz hogy helyt kellene állnia, de álljunk jól a dologhoz: bajnokok leszünk és marad! 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

"ilyenkor kéne inkább kitartani a csapat mellett és megmutatni hogy így is képesek csúcsteljesítményre"

mit gondolsz miért van itt már jópár éve?😄DD azért örökké ne várd el tõle h kitartson!
wenger meg tudott volna most is csak spurg*ci 😄

lcapi.: de de neki egy kihívás lenne h hejt álljon a világ egyik legjobb csapatában... és legalább nyerhetne valamit.
Lcapitant
ha elmegy Barcelonába, ott nembiztos hogy kezdõ lesz, meg mi értelme van, nincsenek kihívások...

Gunnersboy
*megijednék

Gunnersboy
persze, én is megilyednék, de mibõl gondolja hogy ha elmegy spanyolországba, ott nem történik hasonló? mennyivel kissebb ott a rizikófaktor? vagy netán statisztikát vezetnek róla hogy ott mennyivel kevesebb a rossz becsuszás/sérülés arány.......
ezért nem értem, ez nem lehet indok, ilyenkor kéne inkább kitartani a csapat mellett és megmutatni hogy így is képesek csúcsteljesítményre, nem pedig a távozást fontolgatni.

bár megkérdõjelezem a cikk valótlanságát is, kitudja mennyi az igaz belõle.

minimize
"ez a futball legkeményebb színtere, ez Anglia."
lehet, hogy megijedt, 5év, 3társ lábtörése, kettõ súlyos...ha menni akar, jó pénzér el kell engedni. állítólag tud(na) venni megint akár 20-20millióért is 2profit-ezt mondta Hill-Wood.
hiszi a pc.

No one can stop Death!

ha idén nem nyerünk bajnokságot, tuti megy... :C
arsnl
Idén nem hiszem,hogy elmenne, fõleg látva meccs közbeni reakcióit, elkötelezettségét.

Gunnersboy
mér régóta benne van Cescben, ez csak egy újabb ürügy amire rá tudja fogni, remélhetõleg nem teszi meg ezt még (egyenlõre...mert afelõl gondolom senkinek nincs kétsége, hogy egyszer úgyis a Barca játékosa lesz.)

az meg hogy szerinte jobban kéne védeni a játékosokat, szubjektív dolog, így alakulnak a dolgaink most, de nem csak a premier ligában történnek ilyen esetek, az elmult idöszakban más bajnokságokban és válogatott szinten is láttam már számos hasonlo sajnálatos esetet, de ettõl függetlenül nem lehet ez az indok a PL-bõl való "elmenekülésre",
ez a futball legkeményebb színtere, ez Anglia.

arsnl
BSZ! a fiúk "haza" fogják hozni!😄

minimize
Gunnersboy
köszi mindenkinek <#vigyor0>

nem kértem ám túl nagy dolgot így a 18.ra😄
csak ezt:

<#eljen>
csatlakozom!
Boldog szülcsi napcsyt 😄
Lcapitant
Kívánok Neked: rengetek Arsenal gólt és bajnoki címet ezenfelül még sok kellemes évet! 😄

Gunnersboy
Köszönöm szépen 😊

boldog szülinapot! <#pias>

arsnl
Az Ade-s becsúszás, amúgy a pályán kívül volt már... Utána Ade 3hétre offos volt, Ryan barátunk meg semmit se kapott

küldtem. <#eljen>
5w0rdf15h

inkább NC...ilyen embert beválogatni 😄 grat

küldjetek ti is levelet Ramsey-nek http://www.arsenal.com/news/news-archive/send-your-messages-for-aaron-ramsey

minimize
tele vagyunk "porcelánbabákkal".
tavaly Adebayor került pár hétre a kispadra miatta(Shawcross),plusz rákereshetsz Francis Jeffersre is a neten, keresztbevágta a karrierjét(ex-Ágyús volt õ is...). ilyen emberek kellenek az angol válogatottba, bravó Capello.

No one can stop Death!

arsnl
Ramsey-t sikeresen megmûtöttek, konkrét idõpont még nincs mennyit kell kihagynia, de ebben az idényben már biztos nem lép pályára.

hedonist
Na hát ez szerencsétlenség is de azért az a faktor is szerepet játszik benne,h van Persie és Ramsey és Rosicky is belefér a "porcelánbaba" kategóriába, de én nem szeretem ezt a kifejezést, pusztán vékony alkatúak ennyi, nemtom lehet,h ettõl másnak is tört volna, de mondjuk nem fogadnék rá,h Scholes-nak is😄

arsnl
reméljük igazad lesz. Ez a "szerelés" volt valóban a legkevésbé szándékos, de az már nem véletlen, h 4 év alatt 3. játékosunknak törik ketté a lába egy meccsen... és nem azért mert porcelánbabák vagyunk..

hedonist
Igen ez elég sajnálatos, látszott is Shawcross-on, hogy mennyire kibukott tõle.. elég durván néz ki amikor kettétörik egy sípcsont (már láttam), de az a szerencse, h nagyobb a füstje, mint a lángja, ezt úgy értem,h a felépülés sokkal gyorsabb és teljesértékûbb ebbõl a sérülésbõl, mint az ilyenkor hihetõnek tûnne, egy térd vagy bármilyen izületi komolyabb sérülés félbe is vághatja vki karrierjét, lásd Ashton térde.

minimize
ott vagyunk megint 3pontra, Ramseynek pedig sok támogatást Edutól, Diabytól, természetesen mielõbbi gyógyulást, és sikeres visszatérést!
Ramsey gyorsabb volt, de "egyberobbantak". szerencsétlen ütközés volt, szándék nélkül.

No one can stop Death!

"MEGÜLÖK VKIT"

melyik szerencsést ülöd meg XD
hedonist
FATALERROR😄 kocsmaiharcos vagyeee???😄