Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Substitutes: Fabianski, Silvestre, Sagna, Diaby, Rosicky, Walcott, Eduardo
Denilson <#zavart2>#zavart2>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
http://www.powerplaymanager.com/r57633
rem Cesc lesz majd mind2 meccsen és megmutatja volt klubjának mit tud!😄
hát akkor marad bentdner! Viszont ha alkot még1 mesterhármast akkor õ lesz a példaképem 😄
ha szó szerint mondod akkor sztem nem! én pl. a stuttgart elleni odavágót is néztem és engem rohadtul felidgelt a barca játéka.
fõleg az utolsó 20 perc mikor alig akartak elõre menni.
Persze idegenben jó az 1-1 de azér egy ilyen kaliberû csapat miért bunkerezik? érdekes! Mi is a porto ellen vezettünk mégse áltunk be paszolgatni hátul és nem elõre menni. hanem támadtunk ,akcióztunk fociztunk kb mint amit egy elit a világ egyik legjobb csapatának is kéne játszania.
mind1. engem felboszantottak és ezért is drukkolok,hogy több góllal verjük ki a barcát a blbõl!
1.: 2006-os döntõ
2.: stuttgart elleni unszimaptikus játék
3.: Henry akkor itt volt és szomorúan hagyta el a pályát / most itt van és remélem most is szomorúan hagyja el a játékteret.
4.: idõszerû bl-t nyerni
5.: Ne a barca jusson már el a Santiago Bernabeu stadionba 😄 hiszen ha odakerülünk akkor ott már miénk a pálya és megnyerjük a finale-t.
persze most jöhet az ellen hsz- h elfogultság szól belõlem ami igaz is 85% az elfogultság. Viszont ha sikerülne úgy játszanunk mint a porto elleni viszavágón akkor elfogultság nélkül tuti továbbjutunk az elõdöntõbe szerintem! Ráadásul a visszavágóra már elvileg RVP is felépül (bár neki meg kéne játszani addig mert ha a bl vv-re jön visza akkor nem megyünk vele semmire ,hiszen játék nélkül több hónap kihagyás és egybõl tét meccs = 0.
bezzeg a büdös csigákat meg összesorsolták...tiszta véletlen, kurva Platini
msn:[email protected] bárki felvehet
állati nehéz dolgunk lesz de sztem továbbmehetünk 😊
a kemény,hogy idehaza kezdünk! Én jobban örültem volna ha idegenben kezdünk!
a döntõbe is a barcát várták sokan mégis tudtunk vezetni és éppenhogy kikaptunk ! Most továbbmegyünk , nem lehet más!
webibebi.: én nézem 😄
msn:[email protected] bárki felvehet
bayern, bordó, lyon és inter ezek jó lennének
mu-barca összejönne annak örülnék és egy esetleges Messi sérülésnek is😊)
Sztem fasza lenne, tökszép😄
ezen a szinten, a legjobb 8között senki sem egyszerû, de vannak egyszerûbbek. cszka,bordeaux,bayern-tök mindegy. ha nem vagyunk a legjobbak, a helyezés nem sokat ér késõbb, hiába a hang...
No one can stop Death!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
legalább Chamakhot látnánk játszani 😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
jó lesz egy cszka vagy egy lyon is
én õszintén egy bayern vagy internek örülnék !
No one can stop Death!
a mu meg remélem hétvégén pontot veszt a pool ellen!
GO GUNNERS!!!!!
de ne nekem legyen igazam 😄😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ON: a Chelsea nem játszott otthon angol csapat módjára, jobban is kikaphattak volna. a sorsolás érdekes lesz 😄
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
1., egyébként nem hozzád szóltam
2., meg inkább törõdj a nagy Real-lal.<#vigyor5>#vigyor5> kösz.
Glory, Glory Man. United!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Go Gunners!
a chelsea tuti nem lesz elsõ mert nekik van a legkeményebb párharcaik 😊
esélyünk van,csak ha a következõkben egyszer is bukunk akkor oda az esély szerintem !
A hull ellen is igy voltam,ha nyerünk akkor megmaradnak az esélyeink ha ikszelünk vagy kikapunk akkor vége mindennek!
hajrá,reméljük a végén mi leszünk a dobogó legfelsõ fokán
kaka