Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uncsi már ez a Barca hype küldjétek a Real után õket😄
ha úgy játszunk mint a porto elleni visszavágón és mindenkinek minden összejön (még Bendtner se balfaszoskodja el a helyzeteit) akkor esélyes ezaz eredmény. Ha bendtner 3 méterrõl üres kapuba fölélövi vagy mellé akkor vereség is elképzelhetõ.
mind1. én gyõzelmet várok,mert bizony ha nem fogunk meijedni a barcatól mintahogy a stuttgart sem ilyedt meg tõlük akkor esélyesek vagyunk a gyõzelemre is!
oltári nagy mák kellene kapott gól nélkül megúszni a találkozót ...
mindenesetre hajrá fiúk <#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship>
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
remélem a nyáron itt köt ki! RvP-vel nem semmi páros lennének!!
No one can stop Death!
de reméljük õ valóban így is gondolja.
nem értem, miért "imádkoznák" vissza mindenáron Cesc-et, ha annyira csúcs most is a csapatuk. Xavi, Iniesta visszavonul=mehet Cesc.
az 1-1 soványka lenne nekünk, persze tisztában van mindenki(papíron) az esélyekkel.
remélem nem égetjük meg magunkat holnap nagyon csúnyán...
No one can stop Death!
Nem értem mit kell még ezen csámcsogni,ez a mondat a lényeg,és nagyon remélem,hogy nem megy vissza a Barcaba.Egyébként a BL-ben hajrá,az Arsenal az egyedüli szimpi csapat már az európai elit porondon.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Legalább Gallasnak van esélye újra pályára lépni.
egyre jobban közeledik a visszatérés<#eljen>#eljen>
kaka
<#wave>#wave> egy közösségi fórumon-full ismeretlenül-"hülyézgetni" nem rólam állít ki képet, és nem az iskolázottságod jön le, de lelked rajta. tartsd meg Magadnak, de inkább Magadban. köszi.
OFF vége.
No one can stop Death!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Mert kevés a jó irányító!
(Amúgy kiváncsiság,meddig van szerzõdése?)
és ennek a játékosnak ezt az egy tulajdonságát nem szeretem, amúgy jó játékos és jó csatár, aki most sérült😊<#hawaii>#hawaii>
sajnálom, hogy az egyetemed ellenére sem tanultál jó modort, mondjuk ezt "otthonról hozza" az ember, nem tanítják, tény.
egyébiránt két fõiskolával, és gépészmérnöki diplomával nem igazán hat meg sem a 22éved, sem a kék-fehér szemüveged.
a továbbiakban ezt nem szeretném itt folytatni, ez az ARSENAL-topik, semmi szükség további szemetelésre--ha érdemi mondandód nincs, hagyjuk is.
MOD: #16230-tól (részemrõl) törölhetõ a többi "iromány". köszönöm.
No one can stop Death!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
nem a tegnapi meccsrõl volt szó, általánosságban írtam, láttam elégszer, amirõl véleményeztem. mellesleg ez egy magánvélemény, nem muszáj beugatni-ha már kultúráltan nem megy, inkább sehogy, jó?
No one can stop Death!
ne keltsük már a feszültséget ismét, jó?! ha nem jön be a téma, kerülni kell a topikot, ezt már írtam(tuk) párszor. köszike!
No one can stop Death!
majd ha más csapat is ennyi trófeát nyer, akkor az is a terítékre kerül, gondolom
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Malouda amúgy is alattomos(a mosolyán ez le is jön általában...)
No one can stop Death!
mind1.
ameddig itt van addig örülünk és kész.Ha úgy érzi h eljött az ideje akkor menjen.
„Felesleges a jövõmrõl beszélni – hangsúlyozta a lapnak a 22 éves spanyol irányító. – Egyszerûen nem értem, miért pletykálnak állandóan rólam."
„Mindig azt mondtam, hogy boldog vagyok az Arsenalnál, olyan, mintha az otthonom lenne, és nem szeretném elhagyni. Elmondtam ezerszer, nem megyek Spanyolországba, de egyszerûen nem hisznek nekem" – fakadt ki a dühös Fabregas.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
a pompey elleni malouda könyöklésrõl érdekes nem szóltatok, holott nyakmerevítõvel maszkban vitték le a srácot, látta a bíró is, h súlyos, mégiscsak sárga volt... ne felejtsük el, utána malouda még 2 gólt lõtt...
itt ha megtartjátok a végén a labdát (rutinosan), akkor nem kéne még temetni a csapatotokat! sõt! sztem még most sem kellene, mivel nekünk van meccsünk a chelsea-vel, idegenben a cityvel, otthon a spurssel; míg a chelseanek is van rajtunk kivül idegen a hotspur és a pool is!!!
még mindig nektek a legkönnyebb a sorsolásotok
én még nem írom le a ágyúsokat
http://www.powerplaymanager.com/r57633
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
limp.: nem sportszerûtlenség és ja undorító dolog de sztem ennyi nálunk is siman beleférne fõleg ha így áll a csapat ahogy 😊
No one can stop Death!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
nem azért nem lesztek bajnokok mert az ellenfél öngólt rúg😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ezazt jelenti,hogy a 2 "nagy"nak 2 szer kéne bakiznia minimum és nekünk minden meccset megnyerni! Chelsea oldalon eddig nem is láttam volna gondot de mostmár elgondolkozom,hogy ezek mikor fognak hibázni 😞
hazai pályán meg a city-fulham duó is kemény dió lesz.
mind1 bajnokság nem is érdekel csak a BL-t nyerjük már meg!
am egyet nem értek 😄 oké és tisztelem ezért a csapatot de 90.percben 1-0 ide akkor ne akarjunk már támadni hanem szépen játszogassunk (barca módjára) hátul és kész. töltsük el a maradék pár percet ha kell a saját térfelünkön.
ez a baj ezt sose játszuk 😞 nem jó foci ez de amikor ilyen helyzetben vagyunk mint most akkor igenis néha ezt is kéne játszani.
No one can stop Death!
Almunia meg attól még nem jó kapus, hogy néhanapján dob 1bravúrt-máskor kétszeresen képes bakizni.
a bajnokság pedig(sanszos, de)lehet,megint itt ment el, parasztfalván. mert ezek csak azok.
No one can stop Death!