Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
persze

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

a digi adja majd neten?
<#pias><#pias><#pias><#eljen>
Oziris666
Úgy kell nekik rontani mint a Stuttgart otthon,persze nem olyan helyzetkihasználással...
Uncsi már ez a Barca hype küldjétek a Real után õket😄

Sabcsee
tudom már miért jött vissza sol, hogy legyen ki megszerezze vezetést a barca ellen. <#ravasz1> de ezúttal meg is tartjuk. <#ravasz1>
Sabcsee
reménykedjünk a 3-1 es végeredményben.
ha úgy játszunk mint a porto elleni visszavágón és mindenkinek minden összejön (még Bendtner se balfaszoskodja el a helyzeteit) akkor esélyes ezaz eredmény. Ha bendtner 3 méterrõl üres kapuba fölélövi vagy mellé akkor vereség is elképzelhetõ.
mind1. én gyõzelmet várok,mert bizony ha nem fogunk meijedni a barcatól mintahogy a stuttgart sem ilyedt meg tõlük akkor esélyesek vagyunk a gyõzelemre is!
oltári nagy mák kellene kapott gól nélkül megúszni a találkozót ...
mindenesetre hajrá fiúk <#eljen><#worship><#worship>
ha mi esetleg tovább megyünk,akkoris nagy "vékonyan",azaz vagy idegenben lõtt góllal,vagy akár hosszabítás/büntetõk után!! kiélezett csata lesz,most lehetne megszorongatni minket,bajnokságban nagy a versenyfutás,és az utóbbi idõkben csak döcög a játék!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

minimize
majdnem bólintott még1et!
remélem a nyáron itt köt ki! RvP-vel nem semmi páros lennének!!

No one can stop Death!

minimize
jó is a meccs! (thx 2 DigiSport)

No one can stop Death!

Sabcsee
chamakh már megint gólt lõtt😮

kaka

kitudja így is érzi-e 😄 a focisták azt nyilatkozzák amit a szurkolók hallani akarnak...
de reméljük õ valóban így is gondolja.
minimize
köszönjük!
nem értem, miért "imádkoznák" vissza mindenáron Cesc-et, ha annyira csúcs most is a csapatuk. Xavi, Iniesta visszavonul=mehet Cesc.
az 1-1 soványka lenne nekünk, persze tisztában van mindenki(papíron) az esélyekkel.
remélem nem égetjük meg magunkat holnap nagyon csúnyán...

No one can stop Death!

Grove4
"Mindig azt mondtam, hogy boldog vagyok az Arsenalnál, olyan, mintha az otthonom lenne, és nem szeretném elhagyni."

Nem értem mit kell még ezen csámcsogni,ez a mondat a lényeg,és nagyon remélem,hogy nem megy vissza a Barcaba.Egyébként a BL-ben hajrá,az Arsenal az egyedüli szimpi csapat már az európai elit porondon.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

kiváncsi leszek mit fog nyilatkozni azután,hogy ki esik az Arsenal a BL-bõl,és a PL trófea is veszni látszik!! Õ az,aki méltó lenne Pep mágikus 4-es mezére,és lehetne is akkora legenda,mint Guardiola!! Elõbb-utóbb hazatér,ha nem most nyáron,akkor jövõnyáron!! Én elhiszem neki,hogy szeret az Arsenalban focizni,de akkor is Culé,ahogy Piqué is nyilatkozott annak idején amikor még a MU-ban nyomta,hogy Barca nevelés,szurkoló,és az egész gyermekkorát meghatározta a Barca szeretet!! ugyanez van Cesc-nél is,csak õ még nem biztos magában,hogy ideje-e visszatérni! Amikor úgy érzi,akkor jön,addig meg elfocizgat az ágyusoknál 😊 holnapra jó meccset várok,1-1-es végeredménnyel!!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

arsnl
Fabregas kihagyta a mai edzést. annyira fasza ez már....
Legalább Gallasnak van esélye újra pályára lépni.

Sabcsee
naon feelinges video van persie-rõl😊
egyre jobban közeledik a visszatérés<#eljen>

kaka

minimize
"A modoromat meg ugyancsak lehet méltatni, de mivel ez nem egy ítélõszék, szívem joga megtartani magamnak."
<#wave> egy közösségi fórumon-full ismeretlenül-"hülyézgetni" nem rólam állít ki képet, és nem az iskolázottságod jön le, de lelked rajta. tartsd meg Magadnak, de inkább Magadban. köszi.
OFF vége.

No one can stop Death!

hedonist
Magyarázhatod így vagy úgy, akkor sem lesz igazad Malouda-val kapcsolatban.. ha azt mondja vki,h Drogba arrogáns, vagy Terry aggresszív, Mikel néha elkésik, kis túlzással vannak hentes pillanatai, azt mondom fair enough. De ez akkor sem igaz. A modoromat meg ugyancsak lehet méltatni, de mivel ez nem egy ítélõszék, szívem joga megtartani magamnak. amúgy részemrõl is OFF.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Oziris666
A lényeg h kérjetek meg az árát mint a szar...
Mert kevés a jó irányító!

(Amúgy kiváncsiság,meddig van szerzõdése?)

ehhez csak annyit tudok hozzátenni, hogy minden csapatban van és lesz is egy ilyen ember. (szeretett csapatunkban is megtalálható egy)
és ennek a játékosnak ezt az egy tulajdonságát nem szeretem, amúgy jó játékos és jó csatár, aki most sérült😊<#hawaii>
minimize
erõsen OFF, de egyáltalán nem a "rivalizálásról" szólt a téma, hanem az általam megtapasztalt dolgairól az illetõnek. attól, hogy Neked a liebling-ed, lehet, sõt-van is eltérõ véleményem, amit olyan formában fejtek ki(más fórumozóval szembeni személyeskedés nélkül...), amilyenben akarok. nem egy nálam tizenx évvel fiatalabb egyetemista mondja meg, ez így volt, és marad is.
sajnálom, hogy az egyetemed ellenére sem tanultál jó modort, mondjuk ezt "otthonról hozza" az ember, nem tanítják, tény.
egyébiránt két fõiskolával, és gépészmérnöki diplomával nem igazán hat meg sem a 22éved, sem a kék-fehér szemüveged.
a továbbiakban ezt nem szeretném itt folytatni, ez az ARSENAL-topik, semmi szükség további szemetelésre--ha érdemi mondandód nincs, hagyjuk is.
MOD: #16230-tól (részemrõl) törölhetõ a többi "iromány". köszönöm.

No one can stop Death!

hedonist
Aranyos próbálkozás volt a "te fiatal kis szaros" c. történettel, de mivel 22 évesen már van egy végzett egyetemem, annyira nem sért, azon kívûl meg a kultúráról ne vitatkozzunk, azok után, ahogyan kezdted a mondókád. Amúgy meg a jelzõmet fenntartom, ugyanis aki puszta rivalizálásból ilyen tulajdonságokkal ruházza fel az ellenfél csapata játékosát az hülye, mert, hogy Malouda a Chelsea-ben soha nem viselkedett alattomosan. fail.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

minimize
a jelzõid hagyd meg az iskolatársaidnak holnapra.
nem a tegnapi meccsrõl volt szó, általánosságban írtam, láttam elégszer, amirõl véleményeztem. mellesleg ez egy magánvélemény, nem muszáj beugatni-ha már kultúráltan nem megy, inkább sehogy, jó?

No one can stop Death!

hedonist
Alattomos? te hülye vagy.. legközelebb nézd a meccset, ahelyett,h okoskodnál látatlanban.

minimize
<#nevetes2>
ne keltsük már a feszültséget ismét, jó?! ha nem jön be a téma, kerülni kell a topikot, ezt már írtam(tuk) párszor. köszike!

No one can stop Death!

Cabell
Csak a Unitedra van kihegyezve...

majd ha más csapat is ennyi trófeát nyer, akkor az is a terítékre kerül, gondolom

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

minimize
tudod, nem nézek meg minden mérkõzést, amit látok, csak arról írok.
Malouda amúgy is alattomos(a mosolyán ez le is jön általában...)

No one can stop Death!

szép is jó is 😄 én az ilyen pletykákra nem adok 😄 de az ilyen nyilatkozatokra se... henry is hányszor de hányszor elmondta h nem megy a barcába 😞 és tudjuk hoova ment 😄
mind1.
ameddig itt van addig örülünk és kész.Ha úgy érzi h eljött az ideje akkor menjen.
<#worship>
5w0rdf15h
<#eljen>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

báttyó02
Az állandó jelleggel a Barcelonával és alkalmanként a Real Madriddal összeboronált középpályás leszögezte, nem szeretné elhagyni az Ágyúsokat.

„Felesleges a jövõmrõl beszélni – hangsúlyozta a lapnak a 22 éves spanyol irányító. – Egyszerûen nem értem, miért pletykálnak állandóan rólam."

„Mindig azt mondtam, hogy boldog vagyok az Arsenalnál, olyan, mintha az otthonom lenne, és nem szeretném elhagyni. Elmondtam ezerszer, nem megyek Spanyolországba, de egyszerûen nem hisznek nekem" – fakadt ki a dühös Fabregas.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

<#nemtudom>
a pompey elleni malouda könyöklésrõl érdekes nem szóltatok, holott nyakmerevítõvel maszkban vitték le a srácot, látta a bíró is, h súlyos, mégiscsak sárga volt... ne felejtsük el, utána malouda még 2 gólt lõtt...
itt ha megtartjátok a végén a labdát (rutinosan), akkor nem kéne még temetni a csapatotokat! sõt! sztem még most sem kellene, mivel nekünk van meccsünk a chelsea-vel, idegenben a cityvel, otthon a spurssel; míg a chelseanek is van rajtunk kivül idegen a hotspur és a pool is!!!
még mindig nektek a legkönnyebb a sorsolásotok
én még nem írom le a ágyúsokat

http://www.powerplaymanager.com/r57633

minimize
a jelek szerint a villa-nak sem..

No one can stop Death!

Oziris666
Bírónak sok köze nem volt a meccshez...

sok a sérült és az eddigi eredményeket szép,látványos játékkal hozta a csapat 😊
limperatore
hogy érted hogy így áll? mármint az arsenal vagy mi? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

nem lényeges csak kíváncsi lennék rá : )
limp.: nem sportszerûtlenség és ja undorító dolog de sztem ennyi nálunk is siman beleférne fõleg ha így áll a csapat ahogy 😊
minimize
érdemes elgondolkodni pl. a 66.percben megesett Vidic-könyöklésen, ami egy sárgát sem ért meg. (utána lett kettõ-0...)

No one can stop Death!

limperatore
de nem szép dolog hátul passzolgatni, sportszerûtlenség nem? 😊)))))))))))))))))))))))

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Forza Italia
mért lényeges az???
nem azért nem lesztek bajnokok mert az ellenfél öngólt rúg😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

valakinek nincs vmi statja,hogy a MU hány öngólt és hány 11est kapott ebben az évben?😄
ja csak mostmár 6 mérkõzés van hátra és közte egy idegenbeli Tottenham elleni találkozó.
ezazt jelenti,hogy a 2 "nagy"nak 2 szer kéne bakiznia minimum és nekünk minden meccset megnyerni! Chelsea oldalon eddig nem is láttam volna gondot de mostmár elgondolkozom,hogy ezek mikor fognak hibázni 😞
hazai pályán meg a city-fulham duó is kemény dió lesz.
mind1 bajnokság nem is érdekel csak a BL-t nyerjük már meg!
am egyet nem értek 😄 oké és tisztelem ezért a csapatot de 90.percben 1-0 ide akkor ne akarjunk már támadni hanem szépen játszogassunk (barca módjára) hátul és kész. töltsük el a maradék pár percet ha kell a saját térfelünkön.
ez a baj ezt sose játszuk 😞 nem jó foci ez de amikor ilyen helyzetben vagyunk mint most akkor igenis néha ezt is kéne játszani.
minimize
néha elgondolkodom, nem tippmixelnek-e ezek sunyiban. ekkora jó lövés az ellen kapujára=gyönyörû gól. de naná, h. inkább a sajátjukba lövi.

No one can stop Death!

arsnl
ilyen öngólt. megint a MU ellen.....

arsnl
Mondjuk 3 ill esetleg 4pont valóban nem behozhatatlan, de már végképp nem ami kezünkben van a sorsunk...

minimize
Wilshere kezdõ a Boltonban, remélem megnehezítik a mu dolgát ma!

No one can stop Death!

minimize
nem fogja senki. azért érdekes, hogy egy csapat egy meccsen majdnem több 11est kap, mint egy másik team egész évben...arról nem beszélve, hogy Webb is össze-vissza fújt ma, a 84.percben lapozott elõször b'hamit, a "farigcsálások" ellenére. szerintem az FA keze benne van, kit-mikor büntessenek, mit adjanak meg-mit ne. ez már több, mint gyanús.
Almunia meg attól még nem jó kapus, hogy néhanapján dob 1bravúrt-máskor kétszeresen képes bakizni.
a bajnokság pedig(sanszos, de)lehet,megint itt ment el, parasztfalván. mert ezek csak azok.

No one can stop Death!

arsnl
6meccsela vége elõtt formába jött a Mu, Cselzi se szarakodik, ponthátrányban vagyunk és gólkülönbségünk is rosszabb mint az övék.
Nasri a végén miért nem lõtte be nem értem. Berúgja nincs mirõl beszélni, erre ez fasz bohóc megint belepkézett egyet, meg úgy az egész védelem...