31698
-
#21988 Hatalmas..válaszra sem méltó olyan nagy.
@86 attól még szarok legalább annyira mint ezek. -
#21987 lol mekkora own :D -
#21986 mit akarsz a pool 3 góllal nyert:D:D:D -
#21985 win:D:DDD -
#21984 70percnyi tili-toli az ellen 16-osán, ezt tavaly is láttuk nem egy x-es meccsen. a második félidő még csak-csak,de pl. Walcott ziccerei is... -
#21983 a Te esetedben is korábban kellett volna lépni a szülőknek. -
#21982 Már megint alkottok...be kéne titeket szüntetni a liverpool-al együtt. -
#21981 értem én,hogy felkészülési, de röhej,amit ma csinálunk-legalábbis eddig -
#21980 ez inkább Mannone, mint a védelem gólja volt sztem -
#21979 1-0 Greentownnak :DDD
meglepő módon egy szabadrúgás után kaptuk a gólt... -
#21978 Húú...Nagyon jó ez a Campbell gyerek.Az tetszik benne hogy baromira magabiztos. -
#21977 Kezdő kínaiak ellen: Mannone, Sagna, Djourou, Squillaci, Traore, Rosicky, Frimpong, Nasri, Vela, van Persie, Arshavin. -
#21976 chelsea-függő, anno azt nyilatkozta,nem is menne máshová.
vagy kacsa(de nem),vagy úgysem jönne hozzánk,szal' csak beírtam, mint érdekességet -
#21975 Neki nagyon örülnék. Megfelel Wenger-nek is, mert fiatal (bár nem olcsó), viszont nagyon jól játszik és jó felépítésű is, nem tudnák könnyen lerúgni. -
#21974 Wenger(a tegnapi,menedzserrel történt beszélgetés után)ajánlatot tett Lukaku-ér, 17millió font értékben. Portugáliában edzőznek,kiderül, mit szól hozzá az Anderlecht- vezetőség -
pLau #21973 Belőle nem lesz még1 sajnos... de most sokat segítene a csapaton egy hasonló játékos. -
#21972 nem kell elhinni semmit, max amit konkrétan nyilatkozik.
Joel Campbell lehet a következő igazolás. magas, erős, gyors csatár, aki tud bal szélen is játszani(Titi 2?) -
#21971 milyen unalmas már, hogy minden nap más infó jön le Fabregas-ról. egyik nap jó a barca, de majd egyszer, ma meg belemenne jelentős fizucsökkentésbe is, csak mehessen... -
#21970 jah :D -
#21969 egy jó kis cikk Vieira-ról -
#21968 nem baj, ha edzésen lerugdalják egymást, elég nagy a keretük -
#21967 City edzés: Clichy nincs hozzászokva a kemény szerelésekhez, mert az Arsenal-nál ilyet nem szoktak
Majd Djourou-ék emlékeztetik, hogy szoktunk. -
#21966 odaadná az Inter, de Förgi sokallja a heti 190ezret, jómagam is, pedig ennyi a személyes igénye állítólag a hollandnak.
az árakról inkább semmit, aki tud, nagyon költ, mások meg próbálnak okoskodni, vagy azt sem... -
#21965 igen,sajnos ez így van... egy gánszu meg egy neymar kábé sneijder cipőjét törölgethetné -
#21964 ma azt nyilatkozta Ferguson, hogy az Inter nem adja oda, és így nem tudnak mit csinálni, minden más csak a bulvárlapok spekulációja (így legyen)
(az meg vicc, hogy kb 40 millió euró lenne az ára (ugyanez igaz Fabregasra), Neymar-Ganso-Coentrao-Sanchez és hasonló fiatalokért kínálnak ennyit, akik igazából semmit nem tettek még le az asztalra...) -
#21963 én is bízom benne, de hát...állítólag megvették. -
#21962 csak Sneijder nem igazol oda, az a bökkenő -
#21961 majd élesben kiderül. Carroll jó lehet, Suarez ua. úgy, középpálya sem rossz...Snejder lesz durva a vörösöknél,Rooney,a mexikói, meg a többi... -
#21960 szerencsére a Pool fosul költötte el ezt az 50m-t. középszerű angol játékosok, ennyiből 2 klasszist simán vehettek volna. -
#21959 ja, Downing meg 20millióért megy a Pool-ba. -
#21958 sajnálom, hogy nem "jött haza" a pali, nagyon szerettem a játékát anno.
Fabre megint elmondta, hogy jól érzi itt magát, a döntés sem rajta áll, és hisz benne, hogy összeforr a csapat, és idővel jönnek a kupák is-nem tudom, mi várható, mert Sanchez miatt aggódhatunk, a Kékek is előálltak egy árajánlattal, ergo marad pénzük a spanyoloknak-az más tészta, hogy NEM AKARJÁK eladni...
Ramsey lett a tegnapi meccs játékosa a szurkolói szavazatok alapján, 70ezer ember látta a meccset egyébként. -
#21957 Bejelentette visszavonulásást Patrick Vieira, a legendás kapitány -
#21956 Végre :D -
#21955 aki nem látta a gólokat:
Összefoglaló -
#21954 volt ám, jópár. amint rájövünk arra, hogy -1passz néha jobb lehet,rendben is leszünk -
#21953 4-0 a vége. Vela és Rosicky lőtte még a gólokat. volt pár elszórakozott helyzet is -
#21952 nagyon lájtos meccs -
#21951 Theo 2-0 -
#21950 vipcanal 3 oké, megy -
#21949 11es ide, Ramsey lövi
1-0