Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😮OOOOO
arsnl
Djourouuu 3.perc😄😄D

arsnl
Theooo 1.perc😄D

arsnl
Szczesny - Sagna, Dj, Kos, Clichy - Diaby, Wilshere - Walcott, Cesc, Arshavin - RvP.

banok
16.00 Newcastle-Arsenal
tv: Digisport hu/ro/sk
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

minimize
http://www.youtube.com/watch?v=41QS16mOqoI
<#eljen>mekkora arcok voltak mind.

No one can stop Death!

minimize
megint nem a következõ meccset rágja Wenger.
pedig a N'castle werhetõ, ahogy néztem mostanában.2-3 élesebb játékos, de verhetõek.

No one can stop Death!

minimize
„Alex Song csúnya rúgást kapott, igen. Úgy gondolom, nem lesz bevethetõ szombatra.” árulta el a tréner. „Walcottról jó hírekkel szolgálhatok, õ harcképes lesz.”
„Samir Nasri, ahogy mondtam, 21 nappal számolunk, tehát három hét. Thomas Vermaelen nagyon jó ütemben épül fel, három-négy héten belül visszatérhet.” .A.W.

No one can stop Death!

Sabcsee
Koscielny-t behívták a feb.9.-i válogatott meccsre

kaka

edzõ mellett a szöszi kapus<#eljen>
nekem amúgy ez a hátterem most

azért van egy két igazi angol bányarém, de nagyrészt sunáznivalóak <#nyes>
vagy ezt xD
1/1
na most ezt toltam be háttérnek!
minimize
"Az Arsenal kapusa, Lukasz Fabianski nem játszhat a szezon maradék részében.Fabianskira mûtét vár..."
szuper.

No one can stop Death!

minimize
"Az Arsenal játékosa, Samir Nasri 2016-og szóló szerzõdést kötött a klubbal.Nasri ügynöke, Jean-Pierre Bernes elmondta az Arsenal szurkolóinak, hogy Nasri egy új szerzõdést kötött a klubbal, és marad Észak-Londonban.
"Samir 3 éve van itt a klubnál és maradni is fog."
megnyugtatónak tûnik,és még csak 23éves.

No one can stop Death!

minimize
""Emlékszem arra, amikor az Arsenal úgy nyerte meg a bajnoki címet, hogy egyetlen mérkõzést sem veszített, az akkor félelmetes sorozat volt..."
ja. de mi akkor nem ebben a legyengült, megkavarodott PL-ben nyertünk,mint a mostani-szerintem.

No one can stop Death!

arsnl
Barca ellen lehet idén is ien b csapat lesz,ha így haladunk.. túl szép lett volna

Gibbs köszöni szakvezetõje, Wenger segítségét

Az angol válogatott védõ, Kieran Gibbs köszöni az Arsenal szakvezetõjének, hogy ilyen gyorsan megkezdhette ígéretes karrierjét.

A baloldali védõ 18 évesen debütált Arséne Wenger csapatában és már a felnõtt angol válogatottban is bemutatkozhatott.

A 21 esztendõs játékos úgy gondolja, hogy Arséne Wengernél jobb menedzsert nem is kaphatott volna, mert õ foglalkozik a fiatalok tanításával is.

"Ha egy menedzser kihozza belõled a legjobbat és közben még önbizalmat is ad, az a legjobb dolog. Karrierem során szinte mindent Wengernek köszönhetek. Nagyon fiatalon beépített a felnõtt csapatba és ha valami nem úgy ment, ahogy kellett volna, akkor bíztatott."

Berbatov szerint a Manchester United veretlenül lehet bajnok
A bolgár támadó, Berbatov szerint a Manchester United megismételheti az Arsenal hét évvel ezelõtti teljesítményét.
A "Vörös Ördögök" eddig 23 mérkõzést vívtak meg veretlenül a Premier League-ben, és öt ponttal vezetik a tabellát az Arsenal elõtt. Dimitar Berbatov, az MU házi gólkirálya úgy véli, akár meg is tarthatja veretlenségét a manchesteri alakulat az elkövetkezendõ 15 mérkõzésen - a futballista elmondása szerint a csapat egyre jobb formába lendül.
"Emlékszem arra, amikor az Arsenal úgy nyerte meg a bajnoki címet, hogy egyetlen mérkõzést sem veszített, az akkor félelmetes sorozat volt - kezdte a csatár a Sky Sportsnak. - Magabiztos vagyok, szerintem mi is véghez tudjuk ezt vinni. Tudjuk, hogy lesz még néhány nehéz idegenbeli találkozó, de hiszem, hogy képesek vagyunk vereség nélkül befejezni a szezont."
Berbatov eddig oroszlánrészt vállalt abban, hogy az együttes vezeti a tabellát, eddig összesen 19-szer talált be a bajnokságban.

ahaaaa nem mindig lesz akkor mákjuk h egy csapat pl 2-0ás elõnyt elherdáljon... no meg találkoznak még velünk is <#gonosz1>
apa kezdõõõõdik ? -.-
minimize
kevesebbet foglalkozom velük, meg a bandájukkal, mint õk a mi csapatunkkal.
"Alex Song sérülésérõl…
„Nem tud járni. Nem tudom, mi baja van. Megrúgták. Azt hiszem, Koscielny volt az. MINDENKIT KIÜT A CSAPATUNKBAN. Meg kell néznünk, hogy változik az állapota a következõ napokban, de jelenleg járni sem tud.”
<#wilting>
Theo Walcott esetleges sérülésérõl…
„A bokájával volt probléma, azt hiszem, de nem tudom, mennyire komoly.”

No one can stop Death!

5w0rdf15h
Nem kell velük egyáltalán foglalkozni, irogassák csak a hülyeségeket odaát.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

minimize
Wenger megint mással foglalkozik sajnos...
nem így kellene levezetni a frusztrációt, kérem...<#rolleyes>

No one can stop Death!

minimize
"Elég jók vagyunk,jó lenne ha Arsenal kikapna(természetesen bírói hiba miatt😄)"
még õk járnak ide röhögni. remélem a babaagyú legalább az összefoglalóban megnézi a lesgólt, ha már csak zsigerbõl osztani tud, mint nagy többségük.
nem mondom, hogy szép volt, délután megnézem a 2.félidõt, de ez az a fajta bíró volt, aki ha kell, 2 11est ad meg "nevesebb" ellenfélnek, mint egy szabadot nekünk...remélem még idén megtapasztalják.
Song sérülése ne legyen már komoly, megint a kapusunk üt ki valakit??!

No one can stop Death!

ejj így jönne minden jóslatom!
kurvára féltem a meccstõl és az okom megvolt,ezt behúztuk és ez a lényeg!!!!!!!4

de miért van az,hogy ha vezetünk akkor leadjuk a meccset ha vesztésre állunk akkor meg kb fordítunk?:S
arsnl
Lansbury is gólt lõtt

arsnl
megvan. buzi lee maason leszophat az evertonnal együtt

arsnl
KOCSIII IGEN BAZMEEGGG

a sokat kritizált és elküldeni szándékozó arshavin papa betalált 😊
meglesz a 2-1 és mint mondtam inkább jobb 0-1rõl fordítani mint 1-0ról leadni a meccset 😄DDD
arsnl
ARSHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

arsnl
a pont az i-n, h Song nem tudja folytatni, Diaby a helyén..

arsnl
jó éjt!
azért szoríts😄

minimize
komolytalan, egész egyszerûen.
minden esetre "ha nem leszünk élesebbek" a 2.félidõben, kaphatunk még gólt, nem hogy lõnénk.
mindenkinek jóccakát!

No one can stop Death!

arsnl
mi se vagyunk toppon, na de ez a játékvezetés szánalmas. ennyire látványosan ellenünk fújni...

minimize
szerintem a második félidõt holnap nézem meg, inkább alszom, mielõtt érdemben sérülne az agyam ettõl...

No one can stop Death!

arsnl
one null to the referee

minimize
a rugdosódások, meg a többi. mi sem vagyunk a helyzet magaslatán, középpálya=0.

No one can stop Death!

Sabcsee
undorító ez a bíró...ilyen gólt megadni :|

kaka

minimize
vajon utána mit konzultáltak a partjelzõvel??! vicc, de helyzetünk sem nagyon van.

No one can stop Death!

arsnl
csupán 1 méter.. nevetséges bazmeg

grebber
Nem is volt les á!

Next PC upgrade: 2022

arsnl
ez nem les már nem azért?

minimize
kösz!
ezt 04:30nál miért kellett Wilshere-tõl? ez a tapasztalatlanság.

No one can stop Death!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

arsnl
vasárnap végig pályán volt, nem hiszem h ma sokat bírna

Sabcsee
azért GO GUNNERS!😊

kaka

Sabcsee
nem értem, hogy most miért Arsha padozik...

kaka

arsnl
én arsenal.com-ról szedtem😄 de mind1 is ez, Go Gunners!!

minimize
eredmenyek.com-on meg megint más kezdõ van megadva. majd 20:45kor kiderül.

No one can stop Death!