Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😮OOOOO
16.00 Newcastle-Arsenal
tv: Digisport hu/ro/sk
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
tv: Digisport hu/ro/sk
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
http://www.youtube.com/watch?v=41QS16mOqoI
<#eljen>#eljen>mekkora arcok voltak mind.
<#eljen>#eljen>mekkora arcok voltak mind.
No one can stop Death!
megint nem a következõ meccset rágja Wenger.
pedig a N'castle werhetõ, ahogy néztem mostanában.2-3 élesebb játékos, de verhetõek.
pedig a N'castle werhetõ, ahogy néztem mostanában.2-3 élesebb játékos, de verhetõek.
No one can stop Death!
„Alex Song csúnya rúgást kapott, igen. Úgy gondolom, nem lesz bevethetõ szombatra.” árulta el a tréner. „Walcottról jó hírekkel szolgálhatok, õ harcképes lesz.”
„Samir Nasri, ahogy mondtam, 21 nappal számolunk, tehát három hét. Thomas Vermaelen nagyon jó ütemben épül fel, három-négy héten belül visszatérhet.” .A.W.
„Samir Nasri, ahogy mondtam, 21 nappal számolunk, tehát három hét. Thomas Vermaelen nagyon jó ütemben épül fel, három-négy héten belül visszatérhet.” .A.W.
No one can stop Death!
edzõ mellett a szöszi kapus<#eljen>#eljen>
nekem amúgy ez a hátterem most

azért van egy két igazi angol bányarém, de nagyrészt sunáznivalóak <#nyes>#nyes>
vagy ezt xD
1/1

1/1

na most ezt toltam be háttérnek!

"Az Arsenal kapusa, Lukasz Fabianski nem játszhat a szezon maradék részében.Fabianskira mûtét vár..."
szuper.
szuper.
No one can stop Death!
"Az Arsenal játékosa, Samir Nasri 2016-og szóló szerzõdést kötött a klubbal.Nasri ügynöke, Jean-Pierre Bernes elmondta az Arsenal szurkolóinak, hogy Nasri egy új szerzõdést kötött a klubbal, és marad Észak-Londonban.
"Samir 3 éve van itt a klubnál és maradni is fog."
megnyugtatónak tûnik,és még csak 23éves.
"Samir 3 éve van itt a klubnál és maradni is fog."
megnyugtatónak tûnik,és még csak 23éves.
No one can stop Death!
""Emlékszem arra, amikor az Arsenal úgy nyerte meg a bajnoki címet, hogy egyetlen mérkõzést sem veszített, az akkor félelmetes sorozat volt..."
ja. de mi akkor nem ebben a legyengült, megkavarodott PL-ben nyertünk,mint a mostani-szerintem.
ja. de mi akkor nem ebben a legyengült, megkavarodott PL-ben nyertünk,mint a mostani-szerintem.
No one can stop Death!

Gibbs köszöni szakvezetõje, Wenger segítségét
Az angol válogatott védõ, Kieran Gibbs köszöni az Arsenal szakvezetõjének, hogy ilyen gyorsan megkezdhette ígéretes karrierjét.
A baloldali védõ 18 évesen debütált Arséne Wenger csapatában és már a felnõtt angol válogatottban is bemutatkozhatott.
A 21 esztendõs játékos úgy gondolja, hogy Arséne Wengernél jobb menedzsert nem is kaphatott volna, mert õ foglalkozik a fiatalok tanításával is.
"Ha egy menedzser kihozza belõled a legjobbat és közben még önbizalmat is ad, az a legjobb dolog. Karrierem során szinte mindent Wengernek köszönhetek. Nagyon fiatalon beépített a felnõtt csapatba és ha valami nem úgy ment, ahogy kellett volna, akkor bíztatott."
Berbatov szerint a Manchester United veretlenül lehet bajnok
A bolgár támadó, Berbatov szerint a Manchester United megismételheti az Arsenal hét évvel ezelõtti teljesítményét.
A "Vörös Ördögök" eddig 23 mérkõzést vívtak meg veretlenül a Premier League-ben, és öt ponttal vezetik a tabellát az Arsenal elõtt. Dimitar Berbatov, az MU házi gólkirálya úgy véli, akár meg is tarthatja veretlenségét a manchesteri alakulat az elkövetkezendõ 15 mérkõzésen - a futballista elmondása szerint a csapat egyre jobb formába lendül.
"Emlékszem arra, amikor az Arsenal úgy nyerte meg a bajnoki címet, hogy egyetlen mérkõzést sem veszített, az akkor félelmetes sorozat volt - kezdte a csatár a Sky Sportsnak. - Magabiztos vagyok, szerintem mi is véghez tudjuk ezt vinni. Tudjuk, hogy lesz még néhány nehéz idegenbeli találkozó, de hiszem, hogy képesek vagyunk vereség nélkül befejezni a szezont."
Berbatov eddig oroszlánrészt vállalt abban, hogy az együttes vezeti a tabellát, eddig összesen 19-szer talált be a bajnokságban.
ahaaaa nem mindig lesz akkor mákjuk h egy csapat pl 2-0ás elõnyt elherdáljon... no meg találkoznak még velünk is <#gonosz1>#gonosz1>
Az angol válogatott védõ, Kieran Gibbs köszöni az Arsenal szakvezetõjének, hogy ilyen gyorsan megkezdhette ígéretes karrierjét.
A baloldali védõ 18 évesen debütált Arséne Wenger csapatában és már a felnõtt angol válogatottban is bemutatkozhatott.
A 21 esztendõs játékos úgy gondolja, hogy Arséne Wengernél jobb menedzsert nem is kaphatott volna, mert õ foglalkozik a fiatalok tanításával is.
"Ha egy menedzser kihozza belõled a legjobbat és közben még önbizalmat is ad, az a legjobb dolog. Karrierem során szinte mindent Wengernek köszönhetek. Nagyon fiatalon beépített a felnõtt csapatba és ha valami nem úgy ment, ahogy kellett volna, akkor bíztatott."
Berbatov szerint a Manchester United veretlenül lehet bajnok
A bolgár támadó, Berbatov szerint a Manchester United megismételheti az Arsenal hét évvel ezelõtti teljesítményét.
A "Vörös Ördögök" eddig 23 mérkõzést vívtak meg veretlenül a Premier League-ben, és öt ponttal vezetik a tabellát az Arsenal elõtt. Dimitar Berbatov, az MU házi gólkirálya úgy véli, akár meg is tarthatja veretlenségét a manchesteri alakulat az elkövetkezendõ 15 mérkõzésen - a futballista elmondása szerint a csapat egyre jobb formába lendül.
"Emlékszem arra, amikor az Arsenal úgy nyerte meg a bajnoki címet, hogy egyetlen mérkõzést sem veszített, az akkor félelmetes sorozat volt - kezdte a csatár a Sky Sportsnak. - Magabiztos vagyok, szerintem mi is véghez tudjuk ezt vinni. Tudjuk, hogy lesz még néhány nehéz idegenbeli találkozó, de hiszem, hogy képesek vagyunk vereség nélkül befejezni a szezont."
Berbatov eddig oroszlánrészt vállalt abban, hogy az együttes vezeti a tabellát, eddig összesen 19-szer talált be a bajnokságban.
ahaaaa nem mindig lesz akkor mákjuk h egy csapat pl 2-0ás elõnyt elherdáljon... no meg találkoznak még velünk is <#gonosz1>#gonosz1>
apa kezdõõõõdik ? -.-
kevesebbet foglalkozom velük, meg a bandájukkal, mint õk a mi csapatunkkal.
"Alex Song sérülésérõl…
„Nem tud járni. Nem tudom, mi baja van. Megrúgták. Azt hiszem, Koscielny volt az. MINDENKIT KIÜT A CSAPATUNKBAN. Meg kell néznünk, hogy változik az állapota a következõ napokban, de jelenleg járni sem tud.”
<#wilting>#wilting>
Theo Walcott esetleges sérülésérõl…
„A bokájával volt probléma, azt hiszem, de nem tudom, mennyire komoly.”
"Alex Song sérülésérõl…
„Nem tud járni. Nem tudom, mi baja van. Megrúgták. Azt hiszem, Koscielny volt az. MINDENKIT KIÜT A CSAPATUNKBAN. Meg kell néznünk, hogy változik az állapota a következõ napokban, de jelenleg járni sem tud.”
<#wilting>#wilting>
Theo Walcott esetleges sérülésérõl…
„A bokájával volt probléma, azt hiszem, de nem tudom, mennyire komoly.”
No one can stop Death!
Nem kell velük egyáltalán foglalkozni, irogassák csak a hülyeségeket odaát.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Wenger megint mással foglalkozik sajnos...
nem így kellene levezetni a frusztrációt, kérem...<#rolleyes>#rolleyes>
nem így kellene levezetni a frusztrációt, kérem...<#rolleyes>#rolleyes>
No one can stop Death!
"Elég jók vagyunk,jó lenne ha Arsenal kikapna(természetesen bírói hiba miatt😄)"
még õk járnak ide röhögni. remélem a babaagyú legalább az összefoglalóban megnézi a lesgólt, ha már csak zsigerbõl osztani tud, mint nagy többségük.
nem mondom, hogy szép volt, délután megnézem a 2.félidõt, de ez az a fajta bíró volt, aki ha kell, 2 11est ad meg "nevesebb" ellenfélnek, mint egy szabadot nekünk...remélem még idén megtapasztalják.
Song sérülése ne legyen már komoly, megint a kapusunk üt ki valakit??!
még õk járnak ide röhögni. remélem a babaagyú legalább az összefoglalóban megnézi a lesgólt, ha már csak zsigerbõl osztani tud, mint nagy többségük.
nem mondom, hogy szép volt, délután megnézem a 2.félidõt, de ez az a fajta bíró volt, aki ha kell, 2 11est ad meg "nevesebb" ellenfélnek, mint egy szabadot nekünk...remélem még idén megtapasztalják.
Song sérülése ne legyen már komoly, megint a kapusunk üt ki valakit??!
No one can stop Death!
ejj így jönne minden jóslatom!
kurvára féltem a meccstõl és az okom megvolt,ezt behúztuk és ez a lényeg!!!!!!!4
de miért van az,hogy ha vezetünk akkor leadjuk a meccset ha vesztésre állunk akkor meg kb fordítunk?:S
kurvára féltem a meccstõl és az okom megvolt,ezt behúztuk és ez a lényeg!!!!!!!4
de miért van az,hogy ha vezetünk akkor leadjuk a meccset ha vesztésre állunk akkor meg kb fordítunk?:S
a sokat kritizált és elküldeni szándékozó arshavin papa betalált 😊
meglesz a 2-1 és mint mondtam inkább jobb 0-1rõl fordítani mint 1-0ról leadni a meccset 😄DDD
meglesz a 2-1 és mint mondtam inkább jobb 0-1rõl fordítani mint 1-0ról leadni a meccset 😄DDD
komolytalan, egész egyszerûen.
minden esetre "ha nem leszünk élesebbek" a 2.félidõben, kaphatunk még gólt, nem hogy lõnénk.
mindenkinek jóccakát!
minden esetre "ha nem leszünk élesebbek" a 2.félidõben, kaphatunk még gólt, nem hogy lõnénk.
mindenkinek jóccakát!
No one can stop Death!
mi se vagyunk toppon, na de ez a játékvezetés szánalmas. ennyire látványosan ellenünk fújni...
szerintem a második félidõt holnap nézem meg, inkább alszom, mielõtt érdemben sérülne az agyam ettõl...
No one can stop Death!
a rugdosódások, meg a többi. mi sem vagyunk a helyzet magaslatán, középpálya=0.
No one can stop Death!
vajon utána mit konzultáltak a partjelzõvel??! vicc, de helyzetünk sem nagyon van.
No one can stop Death!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/