21
ipari zenekar
-
#21 lál :D -
Cat #20 tegnap este véletlenül leértem a végére rocktogonban... (már ingyen volt) hát, hogy ott milyen arcok voltak
rég láttam ilyen fiatal punkokat (22 alatt)
a ruhatáros, bálint aztmondta hogy már benyomva jöttek le, és olyan hatalmas volt az "érdeklődés", hogy utána egy orával be is zártak
sztm anyagi csőd volt nekik ez az este -
#19 hi.
penteken tenyleg lekestem sajnos a digep koncertet, hogy a francert kell olyan koranra rakni..
szombaton meg mar talalkoztunk is.
azert jo hogy elozoleg sehol nem lattam hirdetve ezt az egesz banzajt. -
#18 hali! nem láttalak tegnap digép koncerten az Amszterdamban, pedig volt utána Büdösök is. Ma este Pillanatnyi Felindulás, Strike, meg ÁPOLÓK lesz ugyanott. ingyen. Már csak az Ápolók miatt is megéri szerintem. -
#17 stimmel! -
helmut #16 október körül digép buli DEBRECENBEN! -
#15 elképzelhető :) info? -
#14 nem ismerlek valahonnan? mondjuk egyetem? -
#13 Akkor azért nem volt ismerős elsőre, nekem csak a Szarvasgyár van meg. koncerten lehet h hallottam valamikor -
helmut #12 csövi! ez egy komplett szám, a kondás diszkó albumról. 90 évesen, ha jól emlékszem a címére. -
#11 ebben teljesen igazad van. egyébként az idézet melyik számból van? -
helmut #10 istvánka volt az ápolók énekese. szerintem az klasszisokkal jobb volt. "90 évesen a végszón töprengve így eseng a törpe, vágjátok legalább koporsóm emberi méretűre."(ápolók) -
#9 És közben gecizőket énekelt :) -
#8 ja. aki a Nyugtató Kht alatt próbálta elfűrészelni a színpadot -
#7 a fűrészes ? :))
-
#6 Fényfehér (István az igazi neve) az a sapkás, zakós gyerek, aki "énekelt", "billentyűzött", meg trombitálni is szokott. -
#5 :DDDDD
az a pongósat 2 × is lenyomták :)
nemtudom ki az a fényfehér -
#4 sajnos nem tudtam végig ott maradni, már a digépnek a végét sem vártam meg. köszönhető ez a hangosítóknak, akik miatt nem lehetett 7kor elkezdeni.
egy ismerősöm csinált pár képet, arra várok h elküldje, aztán ha meglesz v. elküldöm neked v. feltöltöm vhova.
"ne hagyd hogy Pongót kiszavazzák!!"
egyébként Fényfehér alakítása nekem annyira nem jött be, a Büdösökben jobban tetszett régen. -
#3 láttam egy csajt kamerázni a "tömeg"ben :))
fényképek is jóljönnének.
végig maradtál? -
#2 üdv! én ott voltam tegnap, de nem tudom felvette-e valaki. érdekes koncert volt -
#1 Egy remek ipari zenekar, kár h eddig még nem találtam róluk képet, ha vkinél megvan digitalizálva a tegnapi koncert videón, akkor mindenképpen írjon privátban!