53
Szal...
  • Sephi
    Eskuszom ezt nem hiszem el. A Nocturne-rol nyilt topik es hirtelen mas jatekok feodirol van szo. Hasznajatok mar privat cuccot konyorgom!!! :)))
  • Tyler Durden
    Martin leszel oly bátyám és ha a bírtokodban van akkor feldobsz Viewtiful Joe és Test Drive: Eve of destruction cover-t is?
    nemtom a cdcovers munkatársai mostanában mintha nem dolgoznának.. Star Ocean és Burnout 3-ra szerencsére nem lesz gond, abból bolti verzsön kell (:
  • Tyler Durden
    megathx Martin (: a Crimson-hoz én is csak ilyen 1 oldalasat találtam, a másikról meg semmit sem, még 1x thc
  • Gábor
    Majd belenézek én is.
  • Martin576
  • Martin576
  • Tyler Durden
    felháborító, kiba borítót nem tudok szerezni ehhez a gaméhoz, meg a crimson tears-hez sem, vkinek 5let, hogy honnan lehetne szedni?
  • musha
    ez a játék valóban nagyon jó.
    sajátos, de nagyon esztétikus grafika, abszolút eltalált hangulat, széles körű fejleszthetőség, szörny vadászat / tápolás, a zene nem mindenhol tetszik, de összességében az sem rossz.
    amin meglepődtem, hogy nincs a játékban hang a beszédeknél (csak szöveg, mint pl. a régi Final Fantasy-kben).
    csak ajánlani tudom azoknak, akik kicsit szeretik a sötétebb hangulatú játékokat.
  • Tyler Durden
    Nahh ma végre nekem is +lesz, nekiugrok, hogy mit sejt a game (:
  • Sephi
    Nem fogjatok elhinni. Megyek elore a jatekban es hirtelen felbukan Dante a Devil May Cry-bol :)))) Kicsit nem ertem mi koze a Capcom hosenek ehez a jatekhoz de nagyon eros szal nem is zavar.
  • Sephi
    Henteles? Amig az elso csata volt kb egy orat ment a story. A vileg vegerol es ujrakezdeserol van szo (talan kicsit Evangelion beutessel) es szerintem ez meg semmi.

Nem sima hent. Ahogy eszrevettem csak bizonys helyeken tamadnak rank bar lehet ez is veletlen mint a FF-ben.
  • Tyler Durden
    Megnéztem a screenshotokat róla, egész jónak néz ki. 1 kérdésem lenne, maga a game sztorija is okés, vagy csak sima hentelés? Amúgy, 1-et értek, miért pont akkor jön mikor mindenki a Star Ocean-t várja..:I
  • Sephi
    Mit is mondjak. Mivel ez FF stilusu RPG igy akit nem erdekel ne is olvassa.

Kepek alapjan ez a jatek jonak nezett ki igy megszereztem. Fogalmam sem volt milyen stilusu es maga a cim sem valami boztato. Beraktam es maris az elejen alarasztott az a fura grafika... eleg jonak nezett ki. Aztan fomenu , egy ket bealitas es start.

Mar az elejen jonak veltem talalni azt hogy meg lehet adnio csomo nevet mindekinek. Igaz en nem tudtam kinek adok nevet es igy egy nonemut fiunak , egy ferfit meg nonek neveztel el :P

A jatek eljen kicsit (mint az mar mgszokott) hangulattlanak talatam a palyakat. Majd talakoztam egy ket szereplovel akik nagyon szepen vannak megrajzolva. Ekkor nezhettem meg a szereplo menut ami igen kenyelmesnek bizonylt.

A tortenet ment elore es tele van persze hulye japan nevekkel amikkel nem vagyok joba de na ... vegulis a jatek Tokyo-ban jaccodik szal...

Mind mentem elore veget nem ero folysokon es kezdtem magam elunni amikor vegre talatam kiutat. Ekkor a story kezdett erdekesse valtozni. Kaptam eroket es elore haladtam mert mar evett a fene hogy lassam milyen harc rendszerre van. Ekkor megtamadott az elso ellenfel. A harcrendszerben nem csalodtam. A szokasos FF silus azaz RBBS (round based battle system). A meglepetes csak jo par harc utan kovetkezett amikor is az elso karakter (aki egy kis mesbeli tunderke edes kisszanyakkal volt) utan kiderult hogy a ellenfeleket , nevezuk demonoknak, a mi oldalunkra terithetjuk.

Tehat megtamadott a kis barom szorny erre kivalasztottam hogy TALK es meg kellet vele egyezni. Eloszor is arra kert hogy hadd szovjon ki belolem energiat. Majd ujra meg ujra es vegul rajott hogy en megbizhato vagyok es hozzaszegodott. Tehat a mer meglevo kis tunderkem utan ezek az alitolagos demonok is mellem altak. Jelenleg negyen vagyunk a csapatban es mindekinek kurva nagy tamadasaik vannak.

Mint minden jatekban a magiak MP-ot (magic points) vesznhek le de a foszereplonek van egy olyan tamadasa ami HP-et (Healt Point) vesz le es ez teccet.

Termeszetesen itt is van egy tonna ITEM es ugy lattam hogy a szereplonk kepes kulombozo parazitakat megaba telepiteni es igy erosebb lesz.

A Level Up modban is amikor megkapjuk akkor termeszetesen itt is alitani kell hogy a kivant megkapott pontokat melyik tehetsegunkhoz agyuk hozza igy erosebbek leszunk.

Sajnos jelenleg epp tul keso van hogy tovabb jaccam de holnap ez lesz a fo program.

Az idegesit hogy ez a jatek miert pont most jott amiko hamarosan meg kell jelenyen a varva vart Star Ocean. De nem baj legfejebb azutan is lesz mit jaccani.