21
-
#21 Ajjaj! Bocs de ha nm vagyok idiszkrét milyen problémákra gondolsz?
"bekaphatod" nm gondolod h ez ide egy kicsit erős vagy te ilyen mizantróp, brüszk gyerek vagy?
1ébként mindenkinek lehet véleménye sztem erre van kitalálva többek között ez a fórum is de te vélemény nyilvánítás helyett csak sértegetsz
(ez is csak egy vélemény....)
-
Tiby #20 Ati Radeonos grafika.De aki már nem bír magának barátnőt szerezni annak tényleg jó ez a masina -
#19 #5 bekaphatod az a helyzet, ne nyilatkozz, olyasmiről, amit nem tudsz. Pláne ne általánosan, mert nem tudhatod másoknak milyen problémáik vannak, világos? -
TheZsenyka #18 Kegyetlen -
#17 kocka mobil .. vajon lányoknak nincs ? :D -
#16 ez akkor lenne jó, ha érintőképernyős lenne a mobil, és lehetne vele "játszani"
:-))) -
#15 hehe egész élethűek! :) -
#14 És képzeljük el, hogy ezek 1904-es telefonok, majd hogyan fejlődnek mai mobilokká.
Szal nagyon valszín, hogy lesz olyan önjáró műszopógép a század végére, amit nehéz lesz megkülönböztetni agy átlagos plázacicától, persze az iq-t is értve. -
#13 Mér, az legalább nemmongya hogy fáj a feje meg megjött a mikulás. :)
Valósághű szilikoncsodák már amennyire..
A kibernetika csúcsa ami még elég béna..
A mesterséges agy hehe -
#12 Ja! :( -
#11 Nem hinném, hogy nagy utópia lenne az a 90 valahány év. Gondolj bele, mi történt az elmúlt százban: k nagyot változott a technológia és a világ. -
Ceb #10 Hová sűlyed a világ!!! Szánalmas......... -
#9 droid prostikra gondoltál? =) -
_Vegeta_ #8 "Szerintem legkésőbb a század végére már embertől megkülönböztethetetlen droidokat gyártanak majd."
Azert ez meg eleg nagy utopia.
Nekem tetszik ez a dolog, de sztem inkabb keleten lesz nagy divatja a dolognak, ahol a gyors elet miatt nemnagyon jut az embereknek ideje a kapcsolatokra.
Furdoszobaban nem lehet megfigyelni oket amugy ? :> -
Suhi #7 Ez még csak a kezdet. Ha megalkotják (a közeli jövőben ) illetve továbbtökéletesítik az első emberszabású robotokat, akkorra már nem nagy kunszt lesz némi csekély intelligenciával felruházni, hogy kiválóan alkalmasak legyenek barátnő- feleség- sexpartnerpótlónak, ugyanez férfidroidban a csajoknak. Szerintem legkésőbb a század végére már embertől megkülönböztethetetlen droidokat gyártanak majd. -
tajfun #6 LOL. -
#5 Pinagochi for kockafejűhülyegépfüggőállatokakikreacsajokrájuksenéznek. :D -
Alfa Of NS #4 -
#3 For kockák -
#2 -
#1 Tamagochi új megfelelője -> Pinagochi