21
  • bld
    Ajjaj! Bocs de ha nm vagyok idiszkrét milyen problémákra gondolsz?
    "bekaphatod" nm gondolod h ez ide egy kicsit erős vagy te ilyen mizantróp, brüszk gyerek vagy?
    1ébként mindenkinek lehet véleménye sztem erre van kitalálva többek között ez a fórum is de te vélemény nyilvánítás helyett csak sértegetsz
    (ez is csak egy vélemény....)
  • Tiby
    Ati Radeonos grafika.De aki már nem bír magának barátnőt szerezni annak tényleg jó ez a masina
  • JZO
    #5 bekaphatod az a helyzet, ne nyilatkozz, olyasmiről, amit nem tudsz. Pláne ne általánosan, mert nem tudhatod másoknak milyen problémáik vannak, világos?
  • TheZsenyka
    Kegyetlen
  • [HUN]PAStheLoD
    kocka mobil .. vajon lányoknak nincs ? :D
  • Frank99
    ez akkor lenne jó, ha érintőképernyős lenne a mobil, és lehetne vele "játszani"
    :-)))
  • FtranX
    hehe egész élethűek! :)
  • papabear
    És képzeljük el, hogy ezek 1904-es telefonok, majd hogyan fejlődnek mai mobilokká.
    Szal nagyon valszín, hogy lesz olyan önjáró műszopógép a század végére, amit nehéz lesz megkülönböztetni agy átlagos plázacicától, persze az iq-t is értve.
  • Tetsuo
    Mér, az legalább nemmongya hogy fáj a feje meg megjött a mikulás. :)
    Valósághű szilikoncsodák már amennyire..

A kibernetika csúcsa ami még elég béna..

A mesterséges agy hehe
  • Munch
    Ja! :(
  • papabear
    Nem hinném, hogy nagy utópia lenne az a 90 valahány év. Gondolj bele, mi történt az elmúlt százban: k nagyot változott a technológia és a világ.
  • Ceb
    Hová sűlyed a világ!!! Szánalmas.........
  • iko
    droid prostikra gondoltál? =)
  • _Vegeta_
    "Szerintem legkésőbb a század végére már embertől megkülönböztethetetlen droidokat gyártanak majd."
    Azert ez meg eleg nagy utopia.

Nekem tetszik ez a dolog, de sztem inkabb keleten lesz nagy divatja a dolognak, ahol a gyors elet miatt nemnagyon jut az embereknek ideje a kapcsolatokra.

Furdoszobaban nem lehet megfigyelni oket amugy ? :>
  • Suhi
    Ez még csak a kezdet. Ha megalkotják (a közeli jövőben ) illetve továbbtökéletesítik az első emberszabású robotokat, akkorra már nem nagy kunszt lesz némi csekély intelligenciával felruházni, hogy kiválóan alkalmasak legyenek barátnő- feleség- sexpartnerpótlónak, ugyanez férfidroidban a csajoknak. Szerintem legkésőbb a század végére már embertől megkülönböztethetetlen droidokat gyártanak majd.
  • tajfun
    LOL.
  • Munch
    Pinagochi for kockafejűhülyegépfüggőállatokakikreacsajokrájuksenéznek. :D
  • Alfa Of NS
  • Adam5
    For kockák
  • HuAn82
  • Munch
    Tamagochi új megfelelője -> Pinagochi