Virtuális barátnő magányosoknak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bld
Ajjaj! Bocs de ha nm vagyok idiszkrét milyen problémákra gondolsz?
"bekaphatod" nm gondolod h ez ide egy kicsit erõs vagy te ilyen mizantróp, brüszk gyerek vagy?
1ébként mindenkinek lehet véleménye sztem erre van kitalálva többek között ez a fórum is de te vélemény nyilvánítás helyett csak sértegetsz
(ez is csak egy vélemény....)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Ati Radeonos grafika.De aki már nem bír magának barátnõt szerezni annak tényleg jó ez a masina
JZO
#5 bekaphatod az a helyzet, ne nyilatkozz, olyasmirõl, amit nem tudsz. Pláne ne általánosan, mert nem tudhatod másoknak milyen problémáik vannak, világos?
Kegyetlen

[HUN]PAStheLoD
kocka mobil .. vajon lányoknak nincs ? 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Frank99
ez akkor lenne jó, ha érintõképernyõs lenne a mobil, és lehetne vele "játszani"
:-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

FtranX
hehe egész élethûek! 😊

papabear
És képzeljük el, hogy ezek 1904-es telefonok, majd hogyan fejlõdnek mai mobilokká.
Szal nagyon valszín, hogy lesz olyan önjáró mûszopógép a század végére, amit nehéz lesz megkülönböztetni agy átlagos plázacicától, persze az iq-t is értve.
Tetsuo
Mér, az legalább nemmongya hogy fáj a feje meg megjött a mikulás. 😊
Valósághû szilikoncsodák már amennyire..

A kibernetika csúcsa ami még elég béna..

A mesterséges agy hehe

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Munch
Ja! 😞

papabear
Nem hinném, hogy nagy utópia lenne az a 90 valahány év. Gondolj bele, mi történt az elmúlt százban: k nagyot változott a technológia és a világ.
Hová sûlyed a világ!!! Szánalmas.........
iko
droid prostikra gondoltál? =)

spam. sry

"Szerintem legkésõbb a század végére már embertõl megkülönböztethetetlen droidokat gyártanak majd."
Azert ez meg eleg nagy utopia.

Nekem tetszik ez a dolog, de sztem inkabb keleten lesz nagy divatja a dolognak, ahol a gyors elet miatt nemnagyon jut az embereknek ideje a kapcsolatokra.

Furdoszobaban nem lehet megfigyelni oket amugy ? :>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Ez még csak a kezdet. Ha megalkotják (a közeli jövõben ) illetve továbbtökéletesítik az elsõ emberszabású robotokat, akkorra már nem nagy kunszt lesz némi csekély intelligenciával felruházni, hogy kiválóan alkalmasak legyenek barátnõ- feleség- sexpartnerpótlónak, ugyanez férfidroidban a csajoknak. Szerintem legkésõbb a század végére már embertõl megkülönböztethetetlen droidokat gyártanak majd.
LOL.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Munch
Pinagochi for kockafejûhülyegépfüggõállatokakikreacsajokrájuksenéznek. 😄

Adam5
For kockák

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Munch
Tamagochi új megfelelõje -> Pinagochi