internet w-lanon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mészy
Sziasztok!
A következõ a problémám:
Van egy korház, ahol van egy belsõ hálózat szerintem dsl nettel és azt kéne egy melléképületbe kivezetni, de kábelt semmiképpen nem akarnak kihúzni az épületbe, mert az szerintük nem érné meg. A melléképület kb. 200 m-re van a legközelebbi csatlakozási ponttól. (maximum) Elvileg nincs köztük épület "csak" néhány fal választja el õket. Kellene nekem egy típusszám és egy ár amibõl kb. meg lehet oldani ezt a problémát. Gondolom két darab valamilyen adó-vevõ szerkezet kell, csak nem tudom milyen és mennyiért... .
Köszönöm.

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

LoCk
Szióka!
Hogy vagy?
Megyek, most át a PC-tuningba.

Nagyon villogott 😊 a logó azért vettem le..

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

CoolStuff
Csõ LoCk!
Rég láttalak errefelé!😊)
Gyere azért PC tunngba is néha...
Miért vetted le a logódat?

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

LoCk
Én D-Link-s cuccokat használok, nagyon jól szuperálnak

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Sziasztok!

Ne fogadj rá, mûködik az csak nem mindegy hogy milyen cuccot használsz.
Én a linksys wap54g vagy a Belkin 54g-s cuccát tudom ajánlani, nem rosszak.
Sõt a Belkin most adott ki egy új típusú AP-át ami 3 antennával rednelkezik, teljesen más a mûködési elve, igaz csak vele kompatibilis eszközökkel hajlandó mûködni.
Stalin neked milyen bridge-ed van?
Én eddig próbáltam linksys wet54, linksys wet11-et,de egyik sem jó igazán, totál használhatatlan a hálózat valamiért.
Most egy sima pci-os linksys wmp11 a régi típus van a gépben, így tökéeltes, igaz nem véletlenül vettem a bridget.
Tegnap meg egy Tellus A14-et próbáltam, ez egy AP, ami tud bridge módban és repeater módban is mûködni.
Viszont 5 perc után elszállt a ketyere. Se etherneten sem pedig usb-n keresztül nem tudom azóta mûködésre bírni.
Elég gáz, kölcsön cuccnál.
ÜdV. Mutyi
Munch
Házon belül wlan semmire sem jó. Elég két betonfal, és használhatatlan.

Es utana tudtal vmit allitani, hogy ez tobbet ne forduljon elo?
Ahol lakom van egy mikros szolgaltato, eleg jo aron korlatlan net, amit tobb gepre lehet szetosztani, es arra gondoltam, a hazunkban megkerdeznek par embet, hatha ok is akarnak netet, es akkor a kolsegeket megosztanank, es olcsobban lenne netunk. A hazon beluli hatotavolsag kb mekkora lehet?
St
Én ma próbáltam ugyanezt, tetõn a wlan bridge azon jön a net, az Asus 330g AP-m meg lent a gépemnél a tetõn lévõ bridge meg szépen becsatlakozott az AP-mre így lepottyantantam a netrõl.
Munch
Más frekvencián megy. Mûködik!

gondolom nem, mivel más frekire állítod a 2 hálót... nem vagyok nagy w-lan-guru, szal bocs, ha hülyeséget mondtam..
Hi!

Az lenne a kerdesem, hogy mikrohullamu internet kapcsolatot w-lan acsess point-on (router/switch beepitve) keresztul meg lehet-e osztani. Nem tudom, hogy a ket mikrohullam zavarna e egymast, vagy a ket halozat.

A valaszokat elore is koszonom!