Ki nyerte a Mazda MX5-öt?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szacsi
((;

:-O http://www.ashes.hu O-:

Kutyika
Ööö...izé... Ott nem neveztem... Szal aki nevezett az nyithat... Rágóból jelenleg azt az új nikotinost próbálom ami a dohányzásról akar leszoktatni,(tv-ben reklámozzák) nem sok sikerrel... 😊

Gladiator
arról nem nyitsz topikot, hogy az AUDI TT-t ki nyerte az Orbit nyereményjátékán?

Kutyika
Ez is hír nem? Legalább valami jó... Az én kocsimat megtörték mint a szél....

Kutyika
Hoppá de kicsi ez a kép... 😊 hna mindegy, nem is kell nagyobb.😊

Gladiator
gratulálok. emiatt topikot?

Kutyika

Kutyika
Részlet a levélbõl amit kaptam:

Ezúton értesítünk, hogy véget ért a Rider nagy nyereményjátéka, melynek fõdíja egy vadító Mazda MX-5-ös sportkupé volt. Játékunkban való részvételed külön köszönjük.
A nyereményhúzást 2004. augusztus 27-edikén tartottuk, amelyen a számítógép Ritter Anita nevét dobta ki. Neki ezúton is szívbõl gratulálunk. Anita a "szerencsehozó papucsot" a budapesti Pólus Centerben található Hervis Sportáruházban vásárolta még július végén. A nyertest 6454 regisztrált személybõl húztuk ki, s a múlt héten már át is adtuk neki nyereményét.
Anita végtelenül boldog volt, hiszen elsõ ízben próbálhatott ki egy lenyitható tetejû kabriót, mely mindennel fel van szerelve, mi szem szájnak ingere. A bõrbelsõ, a sportülések, a sportos váltó és az alumínium berakások tükrözik a kocsi lendületességét és lehengerlõ mivoltát.

Hát, izé... Ehhh...
De jó lehet neki! Gratulálok én is!!!

Kutyika
Szal, megvolt a sorsolás! Nem én nyertem 😞 Ugyan miért nyertem volna, mindíg vesztes voltam...😞

Kutyika
Hna!!!
Semmi infó??? Szal akkor most mi van???

én 😊))

Kutyika
Huh... Akkor még én is nyerhetek...

Kutyika
Megnepróbáld!!!!

Galy
Tibiék nem vettek sorsjegyet, õk nem nyerhették meg!!!
Nemis met a szacsiak vot !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

The Garrett
hihi en!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

FREAK
gumi ez, lássuk be

sõt, még szép karriert is befuthat

Riszpekk

ez csak itthon ment, vagy több országot együttvéve?
Kutyika
Ja? A Béla unokatesója, aki mellesleg az öcsém barátja és a húgom hapsija... Affene, de szerencsés....
Mondtam ez nem gumi!!!!!!

a Gáborék ismerõse
Nem en 😞

Kutyika
Tibi??? Az ki?

FREAK
szerintem a Tibiék

Riszpekk

Kutyika
Ez nem gumi... Szal, ha lehet értelmesen... Miért, miért? Mert kíváncsi vagyok, és nem tudom...

Galy
MÉT?