25
Sorsolás Augusztus 27. volt...(www.rider.hu)
válasz a #18ban.
válasz a #18ban.
-
#25 ((; -
#24 Ööö...izé... Ott nem neveztem... Szal aki nevezett az nyithat... Rágóból jelenleg azt az új nikotinost próbálom ami a dohányzásról akar leszoktatni,(tv-ben reklámozzák) nem sok sikerrel... :) -
#23 arról nem nyitsz topikot, hogy az AUDI TT-t ki nyerte az Orbit nyereményjátékán? -
#22 Ez is hír nem? Legalább valami jó... Az én kocsimat megtörték mint a szél.... -
#21 Hoppá de kicsi ez a kép... :) hna mindegy, nem is kell nagyobb.:) -
#20 gratulálok. emiatt topikot? -
#19 -
#18 Részlet a levélből amit kaptam:
Ezúton értesítünk, hogy véget ért a Rider nagy nyereményjátéka, melynek fődíja egy vadító Mazda MX-5-ös sportkupé volt. Játékunkban való részvételed külön köszönjük.
A nyereményhúzást 2004. augusztus 27-edikén tartottuk, amelyen a számítógép Ritter Anita nevét dobta ki. Neki ezúton is szívből gratulálunk. Anita a "szerencsehozó papucsot" a budapesti Pólus Centerben található Hervis Sportáruházban vásárolta még július végén. A nyertest 6454 regisztrált személyből húztuk ki, s a múlt héten már át is adtuk neki nyereményét.
Anita végtelenül boldog volt, hiszen első ízben próbálhatott ki egy lenyitható tetejű kabriót, mely mindennel fel van szerelve, mi szem szájnak ingere. A bőrbelső, a sportülések, a sportos váltó és az alumínium berakások tükrözik a kocsi lendületességét és lehengerlő mivoltát.
Hát, izé... Ehhh...
De jó lehet neki! Gratulálok én is!!! -
#17 Szal, megvolt a sorsolás! Nem én nyertem :( Ugyan miért nyertem volna, mindíg vesztes voltam...:( -
#16 Hna!!!
Semmi infó??? Szal akkor most mi van??? -
Darkboy #15 én :))) -
#14 Huh...[megkönyebbül] Akkor még én is nyerhetek... -
#13 Megnepróbáld!!!! -
#12 Tibiék nem vettek sorsjegyet, ők nem nyerhették meg!!!
-
cyrus #11 Nemis met a szacsiak vot ! -
#10 hihi en! -
#9 gumi ez, lássuk be
sőt, még szép karriert is befuthat -
Prank #8 ez csak itthon ment, vagy több országot együttvéve? -
#7 Ja? A Béla unokatesója, aki mellesleg az öcsém barátja és a húgom hapsija... Affene, de szerencsés....
Mondtam ez nem gumi!!!!!! -
Prank #6 a Gáborék ismerőse -
Devla #5 Nem en :( -
#4 Tibi??? Az ki? -
#3 szerintem a Tibiék -
#2 Ez nem gumi... Szal, ha lehet értelmesen... Miért, miért? Mert kíváncsi vagyok, és nem tudom... -
#1 MÉT?