3106
3DMark 2005, és az eredmények!
-
#1664 hmm szép tuningok.
fagyasztóban van a gépházad vagy micsoda?:) -
#1663 Nemtom volt-e már, még régebben mértem:
CPU: 2400+ Barton-m @(2400MHz)
RAM: 2*256mb 333@(400MHz 2-3-3-5)
VGA: Eagle 6600 128mb (mag: 300@550MHz; mem: 550@675MHz)
Eredmény: ~3200 ponty
('03ban ~7200 pötty) -
#1662 :D
ok,sry,akkor nekem csak a VGA hiányzik. 500/300
jah meg a cpu 2100 MHZ. -
#1661 Persze.
Csak jó lenne, ha mindenki korrekten jelezné, hogy mit, hogyan miért... mert az, hogy "alapon", meg "tuninggal" nem sokat ér a számok helyett...
Tudom, hogy egy-egy kártya alapórajelei mik, de ugye ahány gyártó / márka, annyi verzió - a felhasználókról nem is beszélve.
Kritériumok:
Alaplap
CPU (alap - és ha van tuning jelzése - MHz-ben),
RAM (alap - és ha van tuning jelzése - MHz-ben),
VGA (alap - és ha van tuning jelzése - MHz-ben).
Az aznapi reggelit nem kell mellé írni...
Tehát, érdektelen: a hűtés, táp, monitor stb...
-
#1660 imyke,listát frissíted még valamikor? -
#1659 áá majdnem beértelek :) -
#1658 catalyst 5.5: 1742
catalyst 5.6: 1840
minden alapon. -
#1657 Megkerestem neked!!! -
#1656 hi!
nincs már az a rangsor ami fel volt téve egyszer ide???
vagy ha van valakinek akkor mondja meg lécci hogy 5630 al hányadik vagyok!
thx -
#1655 Az alábbi konfiggal, 3D Mark 2003
és 3D Mark 2005:
Jah és a videokari alapon volt, a Catalyst beállításokkal együtt. (500/350 MHz) -
#1654 4098 ponty
vga 579/1160-ra húzva -
#1653 hát jah!
nem mindegyik szar -
#1652 nekem is ASUS van és tökéletesen megvagyok vele elégedve! -
#1651 jah havernek most szart be a p4b533-as szal -
#1650 Én meg az Asus X szériáját!most nekem is ez van de a napokba fogom elpasszolnia szal!
Asus nem kell!
Punker-é jóa...azaz a mostaniak már jóak!akár p4-esről akár amd-ésről beszélek! -
#1649 Igaz, bár azt nem mondtam hogy az Asus lapok sose romlanak el, de elég jól birják... nekem ott van a másik gép, Asus lappal, kb 5 éves vagy nem több, és még mindig megy (500as celeron :) -
#1648 túlzásba azért ne esél, láttam már pár halot lapot, de azért én is maradok ASUS alaplap az Isten párti :) -
#1647 hmm, srácok, Asus-t szidni szigoruan tilos és életveszélyes!
Én minden embernek azt mondom hogy Asus alaplapot vegyen, és eddig még senkise csalódott benne, MSI-t viszont már láttam kidögleni, egy évben kéccer is... -
#1646 jéh még mindig itt van! :DDD -
#1645 semmi :DDDD -
#1644 nézz meg hogy milyen a bioszfrissítése és rájösz hogy mi az én bajom ... -
#1643 nem tudom mi bajotok van az asus lapokkal. -
#1642 az is jó! olyat meg unokatesom fog venni! -
#1641 DFI-vel én is kiegyeznék.
Azonban én MSI K8N NF4 Platinumot veszek, nem SLI-set... :)
Pontosan azért, mert nem akarom megfizetni az SLI - Crossfire és a duálmagos átállás árát... hiszen, a kiforrásukhoz kell 1-2-3 év.
Most veszek egy kellemes, egy magos, egy VGA-s brutál gépet, ami mellett ülve nem fáj a szívem, hogy nem megy 170%-os teljesítménytöblettel minden, miközben kidobtam rá 4-5 havi fizetést...
2-3 év múlva meg átállok a duálmagos / duál VGA-s kombóra... -
#1640 nana!
még senki se gyujtott tűzet! -
#1639 FLÉMSZAGOT ÉRZEK :ASD:AS:D:ASD:AD:A:SD:AS:D: -
#1638 De a legjobb tuninglapba azaz a DFI Lanparty SLI-DR-s lapba működött!
szal olyat akarok venni de ha nincs marad az MSI!
ATI chipsetes deszkát meg életbe nem fogok venni! -
#1637 attól, h a tiéd 1 fos attól még jó az asus :P -
#1636 Mert ha meg nem megy rendesen az NForce4-es lapban a két Radeon, akkor meg ugye szidod a felmenőiket... -
#1635 Én azért nem alapoznék azokra a hírekre, amiket felröppentettek az NForce 4-el kapcsolatban... egy ATI chipset tutibb ilyen esetben a Radeon Crossfire-hez, ugye, eleve ahhoz fejlesztették át...
-
#1634 akkor is SLI-s lapot fogok venni mert ha ugy adodik ATI kártyát vennék(de ez kizárt)akkor menni fog a Crossfire-el menni fog két VGA! -
#1633 tudom hogy 3 év gart ad! de nem vagyok megelégedve ezzel a lappal!
alig várom már hogy lecserélhessem! -
#1632 Akkor pedig ne tedd magad nevetségessé az SLI-vel...
-
#1631 nekem akarod elmagyarázni! :) LOL
akkor nézd meg ezt hogy ki nyította! -
#1630 Mer aztán az MSI a tökéletesség mintaképe...
Annyit még az egész MSI dologhoz. Csak akkor vennék MSI-t, ha ez lenne az egyetlen gyártó a világon.
Ja! Az Asus is 3 év gart ad a laphoz... -
#1629 Ha olvastál egy keveset róla, akkor tudod, hogy az NVidia-féle SLI-technológia szoftveres úton oldja meg a két azonos GeForce kártya együttdolgozását!
Ergo, amíg a szoftverek - 3DMax-tól a FarCry-ig - nem támogatják rendesen az NVidia-SLI-t, értelmetlen plusz pénzt kidobni érte.
Jobban megéri az ATI-féle Crossfire-re gyúrni - hardveresen oldja meg az akár különböző verziószámú kártyák együttműködését, nincs szükség profilokra stb. stb.
-
#1628 viccelsz:Asus lapot? :)
akkor jó! végülis Te azt kedveled Én meg ezt!Ezen változtani ugysem fogok meg Te sem!Csak akkor ha "cserben hagy a lap" :)) -
#1627 mért nem magyarázd el! kiváncsi vagyok a véleményedre! -
#1626 Lehet h jó márka. Nem is mondtam h nem az. Egyszerűen rühellem a nevét és kész. Amúgy én imádom az Abit-ot. Ennek ellenére most egy ASUS A8N-SLI Deluxe lapot rendeltem... -
#1625 lefordítom akkor neked: azt írtam hogy jól választasz