67
Xara Webstyle 4.0
-
Erron #27 Sziasztok!
Feltettem a progit, össze szeretnék állítani egy egyszeü de pofás kis oldalt, a gyorsaság a lényeg. Miért van az hogy csak néhány elem elérhető a többiért meg ?fizetni? kell? Így maradnak a gagyi tool-ok.
-
#26 torrent!!!! -
#25 Honnan tudom leszedni ezt a programot? Adjatok pls egy pontos linket, mert én ehhez lami vagyok -
#24 Nagyon köszi meg minden -
#23 XWS-5299-5077-6209 -
#22 Hello
Nekem egy XARA 4 WEBSTYLE Serial Szám kéne, mert nem találom.
Tud valaki segíteni? -
#21 Örülök! -
#20 Bocsi. Már semmi gondom. Csak a gyorsaságom figyelmetlenséggel párosult... :-( -
#19 naaa, de mi az az inó file amit le kell menteni???? vagy elég az információsfileokat lementeni a registry-bőll ?? és azt hogy??? -
#18 #13 !!!! Léccci nagyon fontoss,, valaki segítsen hlp valakiiii lécccccccc!!!!!!! -
#17 de hogy nem jön be??azt írja hogy nincs ien oldal,,, 2 kérdek
Mien tárhelyre raktad fel?
Mien néven mentetted el?? -
#16 Biztosan láma vagyok, de:
Szépen összeállítok egy oldalt. Menükkel, képekkel, hivatkozásokkal, stb. El is mentem, következő alkalommal tudom is folytatni.
Azonban amikor el akarom helyezni az oldalt a tárhelyemen, valami mindig kimarad belőle és nem működik az oldal. Biztosan én csinálok valamit rosszul, csaknem tudom, hogy mit. -
#15 mit nem értessz????? Könyű leglábis a 4.0 -
#14 Van ehhez a programhoz magyar nyelvű leírás? -
#13 Figy! Meik az a file ami leregeli a honlap infóit mert az előző problemből tanulva el lehet menteni valami en infó filet hogyha ujrarakom a wint akkor ne keljen uj menüt készíteni hanem lehessen szerkezteni a már meglévőt ???????????????????? -
#12 Nincs még ujj ver,,, Egy halom uj cucc van neten csak azokat meg meg kellen venii (uj émákra gondolok) -
#11 :D -
Ben C #10 up , take , htx. -
#9 Megoldottam -
#8 :O kösz:) -
#7 És olyankor mivan ha 2 menü val a lapon és nem akarja csak az egyiket,, meg már az eredeti menüt is el aszta és megint ujra kell csinállni, de hogy lehet átállítani verticalt horizontalra?????????????????????????????????????????? -
#6 Képet az nemtudja berakni a xara csak a sablonképet, Felrakod a Macromedia Dreamveave mx 2004 et és elmented a xara weboldalt dreamveave compatibilitással majd dv-vel megnyitod berakod a képet elmented és folytathatod xarával.... -
#5 HI!
nekem már a kezdeteknél bajom van:-)
rámegyek egy sablonra,írja pl.,h ez a kép helye,de sehogy se tudom odaakni azt a nyomorúlt képet... -
#4 Na megcsinálltam,, gréttt ;) -
#3 Akkor sok szerencsét (én is) Csak az a baj hogy az össze link a menüre élpül azaz minden oldalon adott a menü, lehet hogy beillesztek egy másik menüt de inkább ujracsinálom én is!
De amúgy ha be töltöm a honlapot akkor menüt ujat hogy lehet rá rakni? -
#2 üdv! pont nekem is ez a bajom!
Azért nem lehet betölteni, mert a mentett honlapodhoz a xara készített egy fájlt, amiben tárolja a menü, fejléc, stb adatait, és a visszatöltésnél úgy tudtad kijavitani, átalakitani.
Ha ez a fájl nincs meg(a xara vmelyik könyvtárában van) akkor szopacs, újra elkészíted ugyanezt a honlapot, megcsinálod ugyanolyanra az alapját, és a régiről átmásolod a dolgokat..
És is ezzel fogok ma szopni... -
#1 Sziasztok! Aki ismeri nagyon a progit! Egy kérdéssel kezdeném
ujraraktam a windovst és a már elkészített honlapot nem lehet betölteni a xarába, vagyis hogy be leht csak pl ha rámegyek az egyik menüre (szerkeztési céllal) akkor azt irja hogy design below , ezt hogy lehet kiküszöbölni, a menüt meg frisíteni kéne...... plz help