Xara Webstyle 4.0

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnyy
de hogy nem jön be??azt írja hogy nincs ien oldal,,, 2 kérdek
Mien tárhelyre raktad fel?
Mien néven mentetted el??

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

lacibacsi
Biztosan láma vagyok, de:

Szépen összeállítok egy oldalt. Menükkel, képekkel, hivatkozásokkal, stb. El is mentem, következõ alkalommal tudom is folytatni.

Azonban amikor el akarom helyezni az oldalt a tárhelyemen, valami mindig kimarad belõle és nem mûködik az oldal. Biztosan én csinálok valamit rosszul, csaknem tudom, hogy mit.

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Johnyy
mit nem értessz????? Könyû leglábis a 4.0

lacibacsi
Van ehhez a programhoz magyar nyelvû leírás?

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Johnyy
Figy! Meik az a file ami leregeli a honlap infóit mert az elõzõ problembõl tanulva el lehet menteni valami en infó filet hogyha ujrarakom a wint akkor ne keljen uj menüt készíteni hanem lehessen szerkezteni a már meglévõt ????????????????????

Johnyy
Nincs még ujj ver,,, Egy halom uj cucc van neten csak azokat meg meg kellen venii (uj émákra gondolok)

Johnyy
😄

up , take , htx.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Johnyy
Megoldottam

ricsi1
😮 kösz😊

Johnyy
És olyankor mivan ha 2 menü val a lapon és nem akarja csak az egyiket,, meg már az eredeti menüt is el aszta és megint ujra kell csinállni, de hogy lehet átállítani verticalt horizontalra??????????????????????????????????????????

Johnyy
Képet az nemtudja berakni a xara csak a sablonképet, Felrakod a Macromedia Dreamveave mx 2004 et és elmented a xara weboldalt dreamveave compatibilitással majd dv-vel megnyitod berakod a képet elmented és folytathatod xarával....

ricsi1
HI!
nekem már a kezdeteknél bajom van:-)
rámegyek egy sablonra,írja pl.,h ez a kép helye,de sehogy se tudom odaakni azt a nyomorúlt képet...

Johnyy
Na megcsinálltam,, gréttt 😉

Johnyy
Akkor sok szerencsét (én is) Csak az a baj hogy az össze link a menüre élpül azaz minden oldalon adott a menü, lehet hogy beillesztek egy másik menüt de inkább ujracsinálom én is!
De amúgy ha be töltöm a honlapot akkor menüt ujat hogy lehet rá rakni?

Bandee1987
üdv! pont nekem is ez a bajom!
Azért nem lehet betölteni, mert a mentett honlapodhoz a xara készített egy fájlt, amiben tárolja a menü, fejléc, stb adatait, és a visszatöltésnél úgy tudtad kijavitani, átalakitani.
Ha ez a fájl nincs meg(a xara vmelyik könyvtárában van) akkor szopacs, újra elkészíted ugyanezt a honlapot, megcsinálod ugyanolyanra az alapját, és a régirõl átmásolod a dolgokat..
És is ezzel fogok ma szopni...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Johnyy
Sziasztok! Aki ismeri nagyon a progit! Egy kérdéssel kezdeném
ujraraktam a windovst és a már elkészített honlapot nem lehet betölteni a xarába, vagyis hogy be leht csak pl ha rámegyek az egyik menüre (szerkeztési céllal) akkor azt irja hogy design below , ezt hogy lehet kiküszöbölni, a menüt meg frisíteni kéne...... plz help

← ElőzőOldal 2 / 2