67
Xara Webstyle 4.0
  • Erron
    Sziasztok!

Feltettem a progit, össze szeretnék állítani egy egyszeü de pofás kis oldalt, a gyorsaság a lényeg. Miért van az hogy csak néhány elem elérhető a többiért meg ?fizetni? kell? Így maradnak a gagyi tool-ok.

• Johnyy
    torrent!!!!
  • Danee
    Honnan tudom leszedni ezt a programot? Adjatok pls egy pontos linket, mert én ehhez lami vagyok
  • Raho
    Nagyon köszi meg minden
  • psg5
    XWS-5299-5077-6209
  • Raho
    Hello
    Nekem egy XARA 4 WEBSTYLE Serial Szám kéne, mert nem találom.
    Tud valaki segíteni?
  • Johnyy
    Örülök!
  • lacibacsi
    Bocsi. Már semmi gondom. Csak a gyorsaságom figyelmetlenséggel párosult... :-(
  • Johnyy
    naaa, de mi az az inó file amit le kell menteni???? vagy elég az információsfileokat lementeni a registry-bőll ?? és azt hogy???
  • Johnyy
    #13 !!!! Léccci nagyon fontoss,, valaki segítsen hlp valakiiii lécccccccc!!!!!!!
  • Johnyy
    de hogy nem jön be??azt írja hogy nincs ien oldal,,, 2 kérdek
    Mien tárhelyre raktad fel?
    Mien néven mentetted el??
  • lacibacsi
    Biztosan láma vagyok, de:

Szépen összeállítok egy oldalt. Menükkel, képekkel, hivatkozásokkal, stb. El is mentem, következő alkalommal tudom is folytatni.

Azonban amikor el akarom helyezni az oldalt a tárhelyemen, valami mindig kimarad belőle és nem működik az oldal. Biztosan én csinálok valamit rosszul, csaknem tudom, hogy mit.
  • Johnyy
    mit nem értessz????? Könyű leglábis a 4.0
  • lacibacsi
    Van ehhez a programhoz magyar nyelvű leírás?
  • Johnyy
    Figy! Meik az a file ami leregeli a honlap infóit mert az előző problemből tanulva el lehet menteni valami en infó filet hogyha ujrarakom a wint akkor ne keljen uj menüt készíteni hanem lehessen szerkezteni a már meglévőt ????????????????????
  • Johnyy
    Nincs még ujj ver,,, Egy halom uj cucc van neten csak azokat meg meg kellen venii (uj émákra gondolok)
  • Johnyy
    :D
  • Ben C
    up , take , htx.
  • Johnyy
    Megoldottam
  • ricsi1
    :O kösz:)
  • Johnyy
    És olyankor mivan ha 2 menü val a lapon és nem akarja csak az egyiket,, meg már az eredeti menüt is el aszta és megint ujra kell csinállni, de hogy lehet átállítani verticalt horizontalra??????????????????????????????????????????
  • Johnyy
    Képet az nemtudja berakni a xara csak a sablonképet, Felrakod a Macromedia Dreamveave mx 2004 et és elmented a xara weboldalt dreamveave compatibilitással majd dv-vel megnyitod berakod a képet elmented és folytathatod xarával....
  • ricsi1
    HI!
    nekem már a kezdeteknél bajom van:-)
    rámegyek egy sablonra,írja pl.,h ez a kép helye,de sehogy se tudom odaakni azt a nyomorúlt képet...
  • Johnyy
    Na megcsinálltam,, gréttt ;)
  • Johnyy
    Akkor sok szerencsét (én is) Csak az a baj hogy az össze link a menüre élpül azaz minden oldalon adott a menü, lehet hogy beillesztek egy másik menüt de inkább ujracsinálom én is!
    De amúgy ha be töltöm a honlapot akkor menüt ujat hogy lehet rá rakni?
  • Bandee1987
    üdv! pont nekem is ez a bajom!
    Azért nem lehet betölteni, mert a mentett honlapodhoz a xara készített egy fájlt, amiben tárolja a menü, fejléc, stb adatait, és a visszatöltésnél úgy tudtad kijavitani, átalakitani.
    Ha ez a fájl nincs meg(a xara vmelyik könyvtárában van) akkor szopacs, újra elkészíted ugyanezt a honlapot, megcsinálod ugyanolyanra az alapját, és a régiről átmásolod a dolgokat..
    És is ezzel fogok ma szopni...
  • Johnyy
    Sziasztok! Aki ismeri nagyon a progit! Egy kérdéssel kezdeném
    ujraraktam a windovst és a már elkészített honlapot nem lehet betölteni a xarába, vagyis hogy be leht csak pl ha rámegyek az egyik menüre (szerkeztési céllal) akkor azt irja hogy design below , ezt hogy lehet kiküszöbölni, a menüt meg frisíteni kéne...... plz help