Xara Webstyle 4.0
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mien tárhelyre raktad fel?
Mien néven mentetted el??
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Szépen összeállítok egy oldalt. Menükkel, képekkel, hivatkozásokkal, stb. El is mentem, következõ alkalommal tudom is folytatni.
Azonban amikor el akarom helyezni az oldalt a tárhelyemen, valami mindig kimarad belõle és nem mûködik az oldal. Biztosan én csinálok valamit rosszul, csaknem tudom, hogy mit.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
nekem már a kezdeteknél bajom van:-)
rámegyek egy sablonra,írja pl.,h ez a kép helye,de sehogy se tudom odaakni azt a nyomorúlt képet...

De amúgy ha be töltöm a honlapot akkor menüt ujat hogy lehet rá rakni?
Azért nem lehet betölteni, mert a mentett honlapodhoz a xara készített egy fájlt, amiben tárolja a menü, fejléc, stb adatait, és a visszatöltésnél úgy tudtad kijavitani, átalakitani.
Ha ez a fájl nincs meg(a xara vmelyik könyvtárában van) akkor szopacs, újra elkészíted ugyanezt a honlapot, megcsinálod ugyanolyanra az alapját, és a régirõl átmásolod a dolgokat..
És is ezzel fogok ma szopni...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ujraraktam a windovst és a már elkészített honlapot nem lehet betölteni a xarába, vagyis hogy be leht csak pl ha rámegyek az egyik menüre (szerkeztési céllal) akkor azt irja hogy design below , ezt hogy lehet kiküszöbölni, a menüt meg frisíteni kéne...... plz help