The Cure
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt egy jó sztem(meg persze a többi részére is rá lehet találni):
link
Jó dolgokat mond benne, a vallással kapcsolatban meg teljesen egyetértek vele.
pörög ezerrel a téma...miért nem beszél senki erröl a jó kis bandáról?
és nekem is életreszóló élmény volt
de reménykedem, hogy minél elõbb láthatom õket újra élõben
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
én is szeretem mind a kettõt,a curet kiskölyök korom óta hallgatom,szóval az elkisért végig,aztán voltak újabb zenék,Depeche,bonanza,meg amiket már a másik topikban megbeszéltünk:) a cure az amitõl a mai napig szét tudok hullani...na no1 az a lényeg...
de annyit hozzátennék hogy azért voltak ott még a csöves rockerek is...
<#nyes>#nyes>
Van köztetek olyan, aki még emlékszik arra, amikor két nagy zenekedvelõ csoport volt Mo.-on. A Depeche Mode-osok és a Cure-osok.
A sok hülye. Én mind a kettõt szerettem, nagyon sok számuk meg van. Olyan klasszikus zenék ezek, mint amiket annak idején Mozart, Beethowen, Vivaldi, stb. szerzett.
Csak más a hangszerelés, és van bennük ének is... <#wilting>#wilting>
<#smile>#smile>
valamilyen szinten a kettõ keverékének tûnik :o
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
ki mennyi esélyt lát az idei szigetes fellépésre?
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
gamertag: kenobita
jó kis zene, sajátos elszállt hangulata van. kicsit a deftones hoz hasonlítanám.
bár inkább a deftones hasonlít erre ha ragaszkodnék az évszámokhoz :D
újabb albumok egy fokkal agresszívebbek mint a régiek, pl. us or them
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
sajnos nem voltam ott, de hallottam a koncertfelvételt, élõben nagyon ütõs lehetett <#eljen>#eljen>
esett végig az esõ, de hatalmas élmény volt látni/hallani õket élõben, pedig én nem is vagyok egy nagy cure fanatikus
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
nem is tudtam....
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
legjobb, bár még mindig csak az a két szám, amit nagyon imádok :)
hiába, nem az én stílusom, nagyon bejön :)
csak az a két szám bejön, de azok is nagy részt a szövegük miatt...
mert épp szomorú voltam egy csaj miatt, és akkor nagyon jól jöttek<#schmoll2>#schmoll2>
a két szám: Close to me és a Boys don't cry
föleg a 82-es Lullaby :)
pedig jó