4
benq dw822a plus kinek van ilyen?
  • fjunkie
    Ja. Ha kell a varázspálcánál van! Egyébként kellemes író, csak kár hog ymég várni kell egy müködő firmware update-re, hogy kitegye a 8x dvd-r -t is. :-(
  • EOX
    Lehet ilyet még kapni? Én is ilyet akartam, aztán azt mondták a boltban, hogy abbahagyták a forgalmazását, így nec-et vettem.
  • fjunkie
    Vettem egyet, amit még az elsö nap vissza kellett vinnem , mert igaz hogy irt NERO-val 4x Aritára, de néha fogta magát és ki-be dobálta a tálcát. (firmware b3hc)

Aztán kicserélték, megkértem öket, hogy még ök updateljék a firmware-t mert hogy akkor fogok tudni vele dvd-r -t 8x an irni, erre semmit nem volt hajlnadó megirni. Vissza tettük a régi firmware-t most irja a HP, és a TDK lemezeket, 4x esen (ez utobbit, hivatalosan csak a javitott firmware feltétele utén szabadna irnia ?!?!?!)

Vettem egy rakás Aritát, meg Traxdata lemezt, és kifog derülni, hogy dobhatom ki öket, mert mindegyiknél az elsö csik felvésése után irási hibát ad.

Ja, és azt mondták nekem ne használjak Nero-t mert azzal lehetnek gondjai, ehhez képest azt az írót, amit visszavittem elektronikai hibával, egyböl megirt egy ARitát néroval, most a müködö, már nem irja meg, se neroval, se anéélkül. Könyörgöm, akinek van tapasztalata ezzel a döggel, az írjon akár ide, akár a mailcimemre -> [email protected] elöre is köszi
  • fjunkie
    SZiasztok, könöyrgöm valaki akinek van, volt ilyen írója, tegye meg hogy megírja, melyik firmware-el és mliyen dvd tipusokat irt, még mielött agybajt kapok. KÖSZI