Colin McRae Rally 2005 demóteszt

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
sztem gecijoh gáme

sweech
A Colin McRae Rallyról csak annyit, hogy egy nagy rakás szar az egész.

Breki33
karikusz
Az aláírásomban találsz egy címet onnan le tudod szedni

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Richie6600no
hi mindenki!!!colin 2005??? hujjj biztos jó! én meg mostanság nem is hallottam róla😄 látszik keveset vok gép elõtt

http://vwclubsopron.hu

Shan
Hát, ez eddig legnagyon LOL a colinok közül, pedig azmánnemsemmi...igaz, csak 70%-os...😊)) a menü télleg gagyi. az cmr1 menüjét nemtom mékellett lecserélni erre a konzolszagú szarra. pffff. de jó, hogy nem kell ráfanyalodnom...(rbr,xpand,flatout)
M@TriX
mint a tesztbõl is kiderül ami már olvasható nem csak multiplayeres...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Rusid
Honnan lehet leszedni?

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Xpand rally CSAK multiplayeres jelenleg, vegig lehet menni a 3 palyan, szep grafika, a hangulat is megvan, a Colin McRae rally meg kezd lemaradni, mint a borravalo...
Rusid
Hol lehet megtekinteni?😊

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

M@TriX
Az Xpand Rally-ról is már elkészült a demóteszt.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Rusid
Hmm total commander beépített tömörítõje simán kibontja. Probáld ujra leszedni.

Wing Rockling
Ez mûködik, de most meg írja hogy hiba a csomagolt fájlban, és semmivel sem tom kibontani.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Rusid
http://uchimata.freeweb.hu/ ez a link tuti jó.

Wing Rockling
Én nem tom letölteni: A hivatkozás nem elérhetõ. A weboldalt eltávolították, vagy megváltozott. :/

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Rusid
Wow ez a teher rally tényleg ott van😊 kár hogy kormánnyal nem lehet nyomni😊

Nekem simán megy 1600+ radeon9600, új DNA driver, direcx9c. Az igazság az, hogy sztem szarabb mint a 4. Az autó pl teljesen mûanyaghatású, nincs meg az az illúzió, hogy egy valódi autó bukdácsol a képernyõn, olyan mint ha egy távirányítós mûanyagautó lenne (minden high-en). Na nem baj, majd az Xpand rally-val nyomom
Törölt felhasználó
Aki a fizikát hiányolja, annak figyelmébe ajánlom ezt: TeHeR RallY by IKREK
Törölt felhasználó
Amilyen a 04-es volt, ezt meg se nézem. A cikk szerintem is korrekt...
Nekem is azt írja ki az elején hogy az exe hibát észlelt és ezért leállt,nemtudom mért van ez
Slayerboy
És gagyi a menü!!

Voltam zárás elõtt. _______________

Slayerboy
ati.com-ról le kell szedni a legújabb drivert.

Slayerboy
Pontosan! Rally Trophy a námber ván!
A Colin sorozatokat azért utáltam, mert az autónak egyszerûen mintha nem lenne súlya!Pattog ide-oda 😄

Akinek sikerult elinditania a jatekot, lecci irja mar le a pc-jenek a parametereit. Nekem pl egy hibauzenetet dob ki rogton azutan, h inditanam. xp sp1, 9700pro, cat4.8
Rusid
Jah amugy kormánnyal nyomom.

Rusid
Hát nem tom játszottál-e a Rally Trhopyval na ott minden renben van a fizikával nálam még mindig ez a játék viszi a pálmát fizika terén. Azert laza aszfalton te 80 beveszel egy kanyart akkor a kocsi nem ugy sodrodik ki mintha semmi tapadása nem lenne. Nekem olyan érzésem volt az egész játék alatt mintha taknyon autóznék.

Wing Rockling
Na mondj egy részletet ami miatt rá lehet fogni a játékra hogy szar a fizikája. A kicsúszások, borulások teljesen rendben vannak. Ha 80-100-al beveszel egy kanyart hát persze hogy csónakszerûen kicsúszik a járgány, ha erre gondolsz. Akik a légpárnást és csónakot említik, mint negatívumot a játék fizikájában, azoknak azt mondom, hogy érzékük a gyakorlati fizikához 0. Képzeljetek már magatok elé egy rallys autót ami nyolcvannal bevesz egy kanyar anélkül hogy kicsúszna és korrigálni kéne. Hát a rally errõl szól. Ez nem forma 1 amiben lazákat kell fordítani a kormányon a kanyarokban, itt folyamatosan korrigálni, ellenkormányozni kell, és a játék fizikája ezen a téren nagyon is korrekt.

Rusid
Jézusom milyen fostalicska lett ez a játék. Bár mondjuk gondolhattam volna a 3 és a 4 után, hogy ez sem lesz különb. A fizika az egész egyszerüen hihetetlen, ennél még a colin 2 fizikája is jobb volt(pedig az sem egy szimulátor). Nem tudom emlékeztek e a Screamer 2-re de annak volt ilyen szar fizikája.

Nekem miért fagy le a játék amikor elindítom? még csak a menübe se tudok bejutni 😞
Ki tudja, lehet hogy azért nem törték fel eddig a Toca-t, mert kell hozzá egy hasonló védelmû másik szoftver, hogy a kettõbõl ki lehessen taktikázni, hogy mi a védelem lényege.

steam, origin: ACE_hun

Nos a TOCA race driver 2-nél sem túl fényes a demo, de a játék sokkal szebb. Ja és szintén Codemasters. Más kérdés, hogy a Colin 5 is csak eredeti lemezzel fog mûködni :-( No mind1, akinek kell az perkáljon érte.

persze nem is megy, nod32 folyamatosan virusnak tartja a protect.dll-t. Ati radeon 9700prom van. Ja, nem vagyok ideges!!!! En hulye, letoltottem ezt a nagy kalap fost, ARGH!
Hmmm, nod32 a telepitesnel a protect.dll-t virustak titulalta, majd a telepites vegen vmi windows media xy akart kapcsolodni a nethez. lolka, jo kezdet 😊
Ezt minden részben eljátszák a demonál, hogy csak 7x% körüli készültségû, és nem tükrözi a játék végleges állapotát.

Ha ez igaz lenne akkor szimplán semmi értelme nincs kiadni. Más kérdés hogy nem igaz, és gyak a kész játék is ugyanazon hibáktól szenved, mint a demo (lásd gumicsónak autó, fizika hiánya, stb)

Sztem semmi baj nincs ezzel a demoval. Hozza a formáját és aki tud olvasni az az elején megfigyelheti, hogy ez egy 70% minõségû demo. Remélem ez nem csak reklám 😊

N.E.O.!!!
Tényleg vezetett már valaki légpárnást?

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Nekem is fentvan DX9.0c...mégsem indul😊 Aki azt hiszi ati miatt van, az most megnyugodhat. Nekem nvidia van😊 Meant to be played😄DD - csak nem megy😄

Wing Rockling
és minek a 9.0c a colinhoz ami a 9.0 b-t sem használja ki rendesen?

Wing Rockling
légpárnás???Hát az irányítása sokkal realisztikusabb, és könnyebben kezelhetõ (legalábbis számomra) mint a többi rallys játék, amit olyan készítõk csináltak akik életükbe nem vezettek még rallyt.
Nekem a 04 Ati kártyával eddig minden driverrel és Dx 9.0b-vel mûködött.

Nekem fent van dx 9c és mégsem megy... a 4.9-es béta Catalyst van fent

Munch
Akkor mégsem annyira hulladék a gépem... 😄

Nyers
Szintén, nálam sem indult ...

My Life for Freedom!

N.E.O.!!!
Na akkor most is tropára fogom törni az autómat mire célbaérek😊

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

arty
ugyanaz a légpárnás ...

a cikk korrekt, sajnos egy nagy 0 az egész... ha a 03 v. 04et láttad, akkor ezt is láttad.

akinek hibát észlelve áll le, annak a dx9.0c hiányzik, telepitse!

Forza.

Mondjatok mar vmit, iranyitasa milyen? Ez is csuszkal ossze-vissza, mint egy legparnas? Sebessegerzet? stb? Megeri letolteni, mert nem szeretek szemetelni, ha nem muszaj. Koszi.
Munch
Direkt feltettem neki.
Ócska Gef2 32 megás van. Azért 640*480-ba szerintem ment volna.
Egyébként hibát észlelt, és leállt. 😞

M@TriX
lehet az ATI nem tetszik neki?
eddig csak ATIsok panaszkodtak, lehet valami driver hiba..., azaz kompatibilitási hiba

Nekem sem indul valami hibára hivatkozva

M@TriX
directx 9.0c fennt van?

grebber
Na én mentem vele csomot csak hogy fennt legyen a neten.Valamelyest sikerült is.

Next PC upgrade: 2022

Oldal 1 / 2Következő →