31
-
#31 Nem sok esélye van. ha jók a driverjeid :) -
mrzool #30 Attól függ mihely szoftvereket használsz. Egyébként alapvetően kicsi, csak mindenből (driverek is!) szerezd be a legfrissebb verziót. -
#29 Meg tudná valaki mondani, hogy mennyi az esélye, hogy bekavar a gépben a Service pack 2? -
kyle reese #28 cd hogy lehet megrendelni? -
#27 Mikor jelenik már meg a magyar SP2? -
#26 oké már megtaláltam
nem kell elég az sp2, mer benne van minden. uriasan szolva kumulativ... -
#25 ha ezt a beintegrálást el akarom játszani egy alap XP-vel akkor először az SP1-gyel is meg kell ezt csinálni vagy elég az SP2? -
#24 szép cikk , megnyugtató hogy m$ nem hadja hogy felkopjon az álla a nortonosoknak :] -
#23 http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1639276,00.asp
"Based on an anonymous tip, we looked into the WMI and the Windows Security Center's use of it, and found that it may not only be a security hole, but a crater in the wrong hands."
Foltozhatják ítéletnapig, de akkor sem lesz normális operációs rendszer. Minden épeszű ember röhög a windows biztonságosságán, csak pár agyament windows kedvelő vagy aki ebben érdekelt, esetleg megtévesztették a "független" ms által szponzorált felmérések, vélekedik ellenkezőképpen...(Csak úgy mellékszálként teszem hozzá hogy egy angliai kisváros hagyta magát megtéveszteni, és bejelentette hogy teljesen windowsra áll át, mert biztonságosabb, a teremben spontán röhögés tört ki az újságírók részéről)
Namost, tudjátok az egyetlen normális lehetőség az hogy kidobni a windowst a "window"-on, nulláról újraírni. Pont. -
#22 majd magyar sp2-vel csinálok bútdiszket .. de azért ezek hasznos programok -
#21 ZoneAlarm -al rendesen megy? Mert a tiltott progik között benne van és elégé megrémített ami ott van. -
#20 Megeloztel :) -
#19 Probald ki az nLite-ot. Azzal eleg egyszeu belerakni az SP2-t a WinXP telepitojebe. Itt az oldal cime. -
mrzool #18 Google második találat:
Slipstreaming Windows XP Service Pack 2 and Create Bootable CD -
Eiki #17 jzo: kifejtenéd részletesebben ezt a "integráljuk az sp2-t a telepítőbe" megoldást, mert nagyon érdekelne... -
#16 3. bekezdésIlyen integrált cucc már magyar verzióval is letölthető. A rendszer verziója marad angol, a szöveg magyar. Nem kell otthon kinlódni. -
patrik #15 én nemnagyon tapasztaltam lassulást -
#14 tapasztalataimhoz még annyit:
az SP2 gyakorlatilag mindent beletesz az új Windowsba (ha beleintegráljátok úgy, ahogy az elébb írtam). Legújabb driverek, DirectX 9.0c(!), Jet adatbázis motor és MDAC minden frissítésével, stb. stb, minden, ami csak kellhet valaha egy usernek és alapban sajnos nem volt a gépeken. Sajnos a Framework.NET az kimaradt, viszont grátisnak felkerül a CDre :)
Jellemző, hogy olyan jó az SBLive Windowsos beépített drivere, hogy ezt használom, nem pedig a Creative driverét. Minden drivert frissítettek benne, szerencsére az alaplapi drivereket is mind, ezért lesz sok embernek majd szemmel láthatólag gyorsabb. Végre van normális UDMA támogatás is, nem lesz akadozás! A videokártya drivereket értelemszerűen nekünk kell frissíteni, mert pl. Ati driver nincs is az XPben, de ez aligha probléma. Viszont az alaplapi port drivereknek köszönhetően sokkal gyorsabb lesz. Ezt az fogja látni, aki erre eddig nem figyelt oda (sokan nem teszik). -
patrik #13 már vagy 2 hete használom az SP2-t (a 200mega körülit), és azt kell hogy mondjam érdemes feltelepíteni! eddig még nemtalálkoztam olyan programmal ami panaszkodott volna SP2 miatt... -
#12 jaja, nemártana elolvasni azt a feketelistát rendesen. Kikapcsoltam a tűzfalat, amit az SP2 magával hoz és a fekete listás programok azon része, ami nekem is megvan teljesenjól futott, gond nélkül. Nem itt parázni.
6 gépre telepítettem az SP2-t. Ebből egy gép teljesen összeomlott a telepítés után, az összes többi meg belassult. Ezzel számoljatok. Valait segít ugyan a BootVisnevű progi, de nem sokat, iszonyat lassan fog betöltődni az XP!
Legjobb megoldás, hogy fogjátok az XP telepítőtöket, leszeditek ISOba, valamint lemásolájátok a teljes CD tartalmát vinyóra, az SP2 hálózati verzióra (ebben van benne garantáltan minden) ráparancsoltok, hoyg integrálja bele magát, majd a teljes könyvtár tartalmát az ISO editorral behúzátok az ISOba, kiírjátok és alkalomadtán, mikor oda kerültök ezzel installáljatok.
A WinXP nagyon tutis lett ezek után! Gyorsabb lett, mint eddig, sok tuskó funkciót végre normálisan megcsináltak. Szerintem még a beépített tűzfal is nagyon jó lett, jól konfigolható, egészen jól automatizált. A feketelistás programok esetében fordul elő, hogy kézzel kell engedélyezni bizonyos portokat, de ezzel ennyi. Ügye más tűzfalaknál is megesik az ilyesmi... gondoljunk csak a ZoneAlarmra! -
#11 bill bácsi bankszámláját tiltsa le, majd ha én le akarok valamit tiltani akkor letiltom, nem szeretem a win ilyen kis magánakcióit -
#10 Értsétek már meg, hogy a listában lévő programok nem nem működnek, csak kézzel kell engedélyezni, hogy elindulhassanak/elérjék az internetet. A Microsoft oldalán le van írva kb 5 lépésben, hogy mit kell csinálni, ha a win letiltja a programot. -
#9 szerintem jobb is, hogy a magyar szeptemberben jön ki. Addig letesztelik nekünk a 100-150 millió felhasználó :) -
#8 Mi minden maradt ki, ami az otthoni felhasználóknak nem kell? -
Ceb #7 "becslések szerint világszerte körülbelül 100-150 millió felhasználónak van jogtiszta Windows XP operációs rendszere" Minek a Windows Updatehez jogtiszta win ????? -
G.Freeman #6 azt várják hogy mindet megvedd...de erre várhatnak -
#5 Elképesztő amugy amit ezzel az SP2vel müvelnek!
Ahogy nézem a "Fekete" listát szinte mint alapvető programok amik nem futnak!
Mit várnak ezek igy tőle? -
joschy #4 ayden: Ugy szokott ez mukodni, hogy az angol verziohoz kepest a magyar 1 honapot kesik. Mar csak azt nem tudjuk, hogy az eredeti full halozatoshoz kepest fog egy honapot, vagy ehhez kepest :-) -
gamma #3 Én ugyan bottal nem piszkálom meg, amíg nem "működik együtt" a feketelistás programokkal.
http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=884130
(Csak azért, hogy itt is meglegyen.) -
#2 Szeptember 8-ra igértek -
#1 És most már a magyar winhez is le lehet tölteni? Mert nekem nem talál semmit az update:(