Motorola i833 - Pininfarina dizájn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!Nem tudtok Motorola E398-hoz függetlenítõ kódot???
szerintem kinyitva nagyon hülyén néz ki.

bld
a kijelzõs része egész tetszetõs, meg merem kockáztatni h igényesen van kialakítva de a többi...

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

NEXUS6
Verolex Kúúl😉)))!!!!!

Azt hallottam, hogy a nokáéknál divat az Elekro Anikát áttelepíteni egy másik dobozba és máris kész a 7945 utódja a 7950, látom most már a Motó is követi a trendet

Monnyuk 1950-ben szerintem nem sok titán vót a Ferráriban, max acél Sztálin elvtárs tiszteletére.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Bírom a mai trendet:
"titanium szerû" meg "fa-színezésû".

Kb. az jut eszembe, mikor az ember kiszedi abból az ominózus csokitojásból az összerakható mûanyag vackot és mellette figyel a matricás papírka. Már látom is magam elõtt, ez lesz a következõ nagy fícsör:

"Ragassza tetszése szerint!" - "Mákostészta-hatású-szagú-színû nincs?"

Egyébként a dizájn engem inkább egy poszt-Orionos kiszuperált díszletre emlékeztet, mintsem bármiféle autóra - na jó, esetleg Verolexre...

Szép :o) Azt hiszem, hogy Mr. Pininfarina is elmehetne lassan nyugdíjba :o)

10 fele ember letezik: aki ismeri a binaris szamrendszert, es aki nem.

ja plusz mélynyomo és stereo hangszoró
a Motorala E398 szerintem jobb... ( kamera, MP3, bövithetö memoria-kartya) de aha ezt hozzam vagnak nem dobnam vissza...
Egyébként tényleg nem emlékeztet egy cseppet sem a Ferrarira, mégcsak nem is piros...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Összecsukva tényleg szép, és kézbeillõnek tûnik, de kinyitva már nem olyan fényes a helyzet szerintem.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

The Garrett
aaaaaa ez mocskos szep 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

leszámítva
a ronda antennát
a szerencsétlen billentyûzetet
a kicsi kijelzõt
az elõrelátható hajlós halált szerintem egész jó kis telelfon 😄

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

bld
hát nm tom ki h van vele de engem ez nm a ferrarira emlékeztet....

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

[HUN]PAStheLoD
ha a "nagyobb változat" pont ugyan olyan ronda telefonról készült , mint a "normál" akkor minek van ?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]