15
-
Piko888 #15 Hali!Nem tudtok Motorola E398-hoz függetlenítő kódot??? -
Flashy #14 szerintem kinyitva nagyon hülyén néz ki. -
#13 a kijelzős része egész tetszetős, meg merem kockáztatni h igényesen van kialakítva de a többi... -
#12 Verolex Kúúl;))))!!!!!
Azt hallottam, hogy a nokáéknál divat az Elekro Anikát áttelepíteni egy másik dobozba és máris kész a 7945 utódja a 7950, látom most már a Motó is követi a trendet
Monnyuk 1950-ben szerintem nem sok titán vót a Ferráriban, max acél Sztálin elvtárs tiszteletére. -
Noffir #11 Bírom a mai trendet:
"titanium szerű" meg "fa-színezésű".
Kb. az jut eszembe, mikor az ember kiszedi abból az ominózus csokitojásból az összerakható műanyag vackot és mellette figyel a matricás papírka. Már látom is magam előtt, ez lesz a következő nagy fícsör:
"Ragassza tetszése szerint!" - "Mákostészta-hatású-szagú-színű nincs?"
Egyébként a dizájn engem inkább egy poszt-Orionos kiszuperált díszletre emlékeztet, mintsem bármiféle autóra - na jó, esetleg Verolexre... -
joschy #10 Szép :o) Azt hiszem, hogy Mr. Pininfarina is elmehetne lassan nyugdíjba :o) -
Balassa #8 ja plusz mélynyomo és stereo hangszoró -
Balassa #7 a Motorala E398 szerintem jobb... ( kamera, MP3, bövithetö memoria-kartya) de aha ezt hozzam vagnak nem dobnam vissza... -
Mr. Perfect #6 Egyébként tényleg nem emlékeztet egy cseppet sem a Ferrarira, mégcsak nem is piros... -
Mr. Perfect #5 Összecsukva tényleg szép, és kézbeillőnek tűnik, de kinyitva már nem olyan fényes a helyzet szerintem. -
#4 aaaaaa ez mocskos szep :) -
Mice #3 leszámítva
a ronda antennát
a szerencsétlen billentyűzetet
a kicsi kijelzőt
az előrelátható hajlós halált szerintem egész jó kis telelfon :D
-
#2 hát nm tom ki h van vele de engem ez nm a ferrarira emlékeztet....
-
#1 ha a "nagyobb változat" pont ugyan olyan ronda telefonról készült , mint a "normál" akkor minek van ?