Még idén megjelenik a CD és a DVD előnyeit ötvöző DualDisc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben nem lennék olyan biztos. Még a DVD anyag jónak mondott DivX/XVid-es változatai sem tûnnek olyan jónak, mint az eredeti (csak elsõ látásra, de pár perc után érzem, hogy nem ugyanolyan). A HD anyag meg a nagy tömörítésû WMV-ben is csak egy DVD-re fér el.
ps. egyébként miért field-felbontásokat adsz meg, nem teljes frame? Egy teljes képkocka az utóbbi.
Õszintén szólva nem mernék rá megesküdni, hogy teljes mértékben értem amit mondani akarsz.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ehhez képest mondom hogy jobb a HDTV, és ugyan kirakva monitorra teljes képernyõben egy képkockáról én sem tudom megállapítani a különbségeket, egyszerüen csak ha egy percet megnézel ebbõl, majd a másikból, érzi az ember hogy jobb minõségû
Jól mondod akinek jó hifije van.
Az átlag viszont a diszkmanjére tötti le az MP3-at, ezek az emberkék szoktak át a netre.
Na ez a szopás a kiadók számára.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A adásból bedigizett dolgok meg általában nem csak azért roszabbak mert alacsonyabb a felbontásuk, hanem mert valamilyen analóg jelrõl készülnek amin valahol a 3 szín meg még a hang is egy jelen van.
Jó tömörgetéssel szinte bármi elfér egy nyamvadt cd-n is!!!!
szal a véleményem az, hogy amire blurayen jönnek ki a filmek, addigra a nagyfelbontásu tévék is elterjednek annyira, hogy szükség is lesz a 25 gigás méretû filmekre
Khm... akkor most mirõl is beszélünk? ;-P
"...mivel a CD lemezeket felváltani hivatott új formátumok - többek között a DVD-Audio - nem tettek szert nagy népszerûségre."
azaz az emberek nem voltak vevõk arra, hogy ugyanazt a 60-70 percnyi zenei anyagot 6-700 mb helyett 4,5 gb-on kapják. vajon miért?
amire még kíváncsi vagyok, hogy amikor megjelenik a blueray disc és 21 gb-ra nyomják ugyanazt a filmet, ami már most is kényelmesen elférne 4,5 gb-on (mégis 9-en kapjuk gyárilag), arra vevõk leszünk-e?
A kiadók azért lázadoznak, mert keményen csökkenne a számukra törvényileg biztosított tortaszelet, ha azok az emberek is rájönnének, hogy bizony vannak most már esetek, ahol ki lehet hagyni a kiadót a dologból, akik abban a pozícióban vannak, hogy döntést hozzanak az ügyben.
Jelenleg úgy mûködik, hogy ha én pl zeneszerzõ vagyok, és írok egy zenét, amit kiteszek az internetre, akkor az nem legális teljesen, mert nem fizettem szerzõi jogdíjat... magamnak... szerintem ez tök nonszensz...
Ma mán ócsó teknológiják vannak oszt mindenki tud magának csinálni otthol könyvtet, zenét, filmtet, és ez nagyon csípi a szemüket.
10 fele ember letezik: aki ismeri a binaris szamrendszert, es aki nem.
Van egy pár olyan DVD-m, aminek az egyik oldalán a film 4:3-ban, a másik oldalán a DVD-nek 16:9-ben van.
A közepén a luk körül van egy fekete részre fehéren ráírva, hogy 16:9, vagy 4:3 😊
shit happens
"Hiszünk abban, hogy az új formátummal felválthatjuk a hagyományos termékeket, és új lendületet adhatunk a zeneiparnak."
LOL 😊
mit vartak, a krealtak muegyuttesekbol nem lehet megelni hosszutavon
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Ez a párosítás már eddig is megvolt kicsit más formában, mégpedig úgy, hogy az album mellé adtak egy DVD-lemezt is. A gond sokkal inkább az, hogy a kiadók alapból nem hajlandóak ilyen kiadványra, vagy ha mégis, az korlátozott terjesztésû, pl. "Limited edition" formájában jelenik meg. Vagyis a lehetõség már eddig is adott volt, csak nem éltek vele...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Inkább hagyjanak fel a tevékenységükkel, és hagyják, hogy a zeneipar saját maga juttassa el a zenéket a hallgatóságnak...avagy nincs szükségünk se nekünk, se a zenészeknek az 500%-os felárra.