Úgrálás a háztetõrõl

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnyy
kidabtam az ablakból 1 emelet a macskát... semi baja nem lett, nyugottanurálhatunk emberek, esténként fürdés elõtt

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy
extrém téma..

Lacc
Itt arról kell beszélni, hogy mi a véleményed azokról, akik leugrálnak a háztetõkrõl és belehalnak meg ilyenek <#idiota>
Johnyy
mi a sz@ar e a topic???

Lacc
Hát elég nagy barmok azok akik leugranak a háztetõrõl és még ebbe ráadásul bele is halnak!<#fogmosas>
Factor_007
Basszus egy újabb szánalom hadjárat az SG ellen. Gyerünk katonák nyomjuk el a lázadókat!!!!<#violent><#idiota><#idiota>

ThePartyFace
Akciocsoport most!

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

dboy2

\"Life is around you and in you.\"

CLINT EASTWOOD9
a sime betonba ugrot és hány méterrõl????????

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

nemcsakfeel
mindent a divatért!

*hihi ** *

Szerintem te nem latogatod eleg gyakran a gumit. :D

traXion

CoolStuff
Na ez a megfogalmazás elég gázosra sikeredett, de azért remélem a lényeg leesett...nem a háztetõrõl!:)

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Jézusom!
Ilyen fasz topikot meg ki a geci nyit???
Már lassan ott tartunk, hogy külön topikokat nyitnak, hogy milyet szartak ma!!!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

_Neo
Nos, drága a felszerelés, de csak egyszer kell megvenni! Veszélyes? Ha valaki szereti kihívni a sorsot, hát tegye. Mindenki szereti az adrenalint, vagy nem? Illegális? Mivel csak saját magadat veszélyezteted, nem hiszem, hogy bárkit zavar, hogy illegális.
Davidus
király logó!

V9ykn8_TZL0

végülis.....sg-n vagyunk :DD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Legnepszerubb Temak #9: Ugralas a haztetorol.

Mike
e van

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Bandew
Jesszusom ez a topik még mindig meg van?

Nemcsakfeel: Csa úgy szólok, hogy egyáltalán nem menõ dolog, hogy állandóan nyomatod itt a fórumon, hogy te mekkora lázadó vagy, meg szeretsz másokat megbotránkoztatni!

Mike: Már megint mások életkora? :-DDD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bazmeg ez az ogrish nagyon durva.....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

traXion
Az fain. Base jumpin szerintem azért értelmetlen, mert nagyon veszélyes, és illegális is...

De én meg a Bungee-ról beszélek :)

traXion
Base Jumpin-ról volt szó...

Bungee Jumping ? :))

traXion
Csinálhatnának valami jobb dolgot is sztem... annyi pénzért, mivel drága a felszerelés.

_Neo
Srácok fölöslegesen akadtok ki. Ha ennyi hozzászólás után sem gondolkozik el / gondolkoznak el az illetékesek akkor ti sem / mi sem segíthetünk a kis lelki világukon. Viszont a topicon változtathatunk... én a címet látva elõször a Base-jumpingra gondoltam! Mi a véleményetek errõl a sportról, hobbyról, õrültségrõl (kinek mi), hogy ugráljunk a háztetõrõl ejtõernyõvel?
traXion
Ha felfogná, akkor talán változtatna rajta...

Glpetyus
Ostoba paraszt!

nem kell itt kutakodni, egyszeruen leri rolad.

csabawarchief
ehh ez kész :DDD

csabawarchief
LoáL topic :D

nemcsakfeel
te kutakodsz utánam?

*hihi ** *

magus
a romlo fiatalsaggal? ha a gazdag szulo basztik ra akkor valamikor orcan kell baszni nekem nincs kedvem az ilyen faszokra szamitani nyugdojas koromban

Jó vicc.

Mike at home
nemcsakfel azzal vagizik, hogy komcsi, meg hogy 70 eves, holott szerintem nincs tobb 15-nel

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

nemcsakfeel
majd ha felnõtt leszel, megérted

*hihi ** *

nemcsakfeel
tud a bölcsesség még akkor is megmarad ha az ember a második gyerekkorát éli, még mielõtt kádár apánk jött volna

*hihi ** *

Bocs öreg, nem értem a paraszt-nyelvjárásod.

Mike at home
tessek, nezd meg ezt, ez mennyivel komolyabb? es idosebb
bezzeg nem ugrik neki senki

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

nemcsakfeel
rohatt téker!
sajnos már feltalálták a gyógyszert. lefekvés elõtt egy zubbony :D

*hihi ** *

Hagyd, látod hogy ezek mind reménytelen esetek.

nemcsakfeel
opsz a képeket már kimoderálták. fakk.
amúgy azok is ugrálós képek voltak :) Csak éppen a WTC rõl!

*hihi ** *

Mike at home
komolytalan...

nemcsakfeel
nyehehe heheee
8 és fél múltam lelkiekben!

*hihi ** *

Mike at home
te valojaban hany eves vagy, nemcsakfel?

Mike at home
utolso mondat stim

nem lehet, hogy nem is rohog rajta, csak azt hiszi, hogy o most frankon megmondja a dolgokat?

szvsz nem vagytok toleransak a kisebbekkel
foleg a 12-13 evesekkel

nemcsakfeel
elég silány ez a topik!
ezzel akarsz felvágni hogy vmelyik gyenge haverod összefékelt néhány képet fotosoppal? aszed gagyi képektõl durva és erõs leszel?
whááááá

*hihi ** *

magus
mert az ilyen kis barmom a kulvarosi lakotelepi kornyezetukben azt hiszik hogy csak a neten szaopuljak, kimennek az utcara es ugyanugy rohognek,mert elmenekulnek a primitiv ismeroseikhez akik ugyanugy primitivek, es nem fogjak fel,en nem szapulom, ugyse fogja fel kulonben nem irta volna ide, egyszeruen jolesik ilyen emberek rohogni, ezzel magamat emelem magasabbra. gotcha

Hát persze, mert most vagy sírva szaladt haza miadtatok, vagy kirúgták :)

Oldal 1 / 3Következő →