141
Te láttál már ilyet?Mi a véleményed az ilyen emberekről? :|
-
#141 kidabtam az ablakból 1 emelet a macskát... semi baja nem lett, nyugottanurálhatunk emberek, esténként fürdés előtt -
#140 extrém téma.. -
#139 Itt arról kell beszélni, hogy mi a véleményed azokról, akik leugrálnak a háztetőkről és belehalnak meg ilyenek -
#138 mi a sz@ar e a topic??? -
#137 Hát elég nagy barmok azok akik leugranak a háztetőről és még ebbe ráadásul bele is halnak! -
#136 Basszus egy újabb szánalom hadjárat az SG ellen. Gyerünk katonák nyomjuk el a lázadókat!!!! -
#135 Akciocsoport most! -
Xboxman #134 dboy2 -
#133 a sime betonba ugrot és hány méterről???????? -
#132 mindent a divatért! -
Devla #131 Szerintem te nem latogatod eleg gyakran a gumit. :D -
#130 -
#129 Na ez a megfogalmazás elég gázosra sikeredett, de azért remélem a lényeg leesett...nem a háztetőről!:) -
#128 Jézusom!
Ilyen fasz topikot meg ki a geci nyit???
Már lassan ott tartunk, hogy külön topikokat nyitnak, hogy milyet szartak ma!!! -
#127 Nos, drága a felszerelés, de csak egyszer kell megvenni! Veszélyes? Ha valaki szereti kihívni a sorsot, hát tegye. Mindenki szereti az adrenalint, vagy nem? Illegális? Mivel csak saját magadat veszélyezteted, nem hiszem, hogy bárkit zavar, hogy illegális. -
#126 király logó! -
cyrus #125 végülis.....sg-n vagyunk :DD -
Devla #124 Legnepszerubb Temak #9: Ugralas a haztetorol. -
#123 e van -
#122 Jesszusom ez a topik még mindig meg van?
Nemcsakfeel: Csa úgy szólok, hogy egyáltalán nem menő dolog, hogy állandóan nyomatod itt a fórumon, hogy te mekkora lázadó vagy, meg szeretsz másokat megbotránkoztatni!
Mike: Már megint mások életkora? :-DDD -
cyrus #121 Bazmeg ez az ogrish nagyon durva..... -
#120 Az fain. Base jumpin szerintem azért értelmetlen, mert nagyon veszélyes, és illegális is... -
Daza500 #119 De én meg a Bungee-ról beszélek :) -
#118 Base Jumpin-ról volt szó... -
Daza500 #117 Bungee Jumping ? :)) -
#116 Csinálhatnának valami jobb dolgot is sztem... annyi pénzért, mivel drága a felszerelés. -
#115 Srácok fölöslegesen akadtok ki. Ha ennyi hozzászólás után sem gondolkozik el / gondolkoznak el az illetékesek akkor ti sem / mi sem segíthetünk a kis lelki világukon. Viszont a topicon változtathatunk... én a címet látva először a Base-jumpingra gondoltam! Mi a véleményetek erről a sportról, hobbyról, őrültségről (kinek mi), hogy ugráljunk a háztetőről ejtőernyővel? -
#114 Ha felfogná, akkor talán változtatna rajta... -
#113 Ostoba paraszt! -
ShaiHulud #112 nem kell itt kutakodni, egyszeruen leri rolad. -
#111 ehh ez kész :DDD -
#110 LoáL topic :D -
#109 te kutakodsz utánam? -
#108 a romlo fiatalsaggal? ha a gazdag szulo basztik ra akkor valamikor orcan kell baszni nekem nincs kedvem az ilyen faszokra szamitani nyugdojas koromban -
Daza500 #107 Jó vicc. -
#106 nemcsakfel azzal vagizik, hogy komcsi, meg hogy 70 eves, holott szerintem nincs tobb 15-nel -
#105 majd ha felnőtt leszel, megérted -
#104 tud a bölcsesség még akkor is megmarad ha az ember a második gyerekkorát éli, még mielőtt kádár apánk jött volna -
Daza500 #103 Bocs öreg, nem értem a paraszt-nyelvjárásod. -
#102 tessek, nezd meg ezt, ez mennyivel komolyabb? es idosebb
bezzeg nem ugrik neki senki