12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
Bartlebi #9677 Ha valaki kicsit vágja a Koolmoves programot, vagy a flashel való honlap készítését akkor az ne fogja visza magát és szóljon nekem. Kellene némi help! -
Landor #9676 mostmár tudom honnan a neved Humor Herold -
errrtu #9675 :D :D :D -
errrtu #9674 bárcsak ott lettem volna...
ui: persze a túloldalon -
#9673 :)
-
#9672 Megint nincs szerver? Egy órája még mintha ment volna. -
#9668 Ahogy nézem a mienk megmaradt -
errrtu #9667 #9646
"Ha fut az xfire akkor átvált sötétebb színre szürkéből! Eddig oké, és most jon a plussz! Ha játszol valamilyen játékkal, az ikon átvált annak a játéknak az ikonjára! :D" -
#9665 mijeza sok xfájer ikon? -
#9656 hátha a 4-et jobban bírja, mint a 2-t :)! -
#9655 Mér nem inkább tökmagos procit kértél? -
#9654 Dejó hogy nem csucsminőségból van az én gépem :) -
Landor #9653 na ja..
most beszéltem a szervizzel: a kibaszott csúcsminőségű 30 rongyos corsair tápom megfektette a 60 rongyos msi alaplapom meg a 40 rongyos kétmagos processzorom ;>
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!viszont cserélik mindet gariba, de mondtam hogy akkor inkább már egy négymagos procit adjanak xD -
#9652 Letoltom ma' megin' ezt a szar poe(n)t, oszt' jo belenezek a' ugyetekbe'. -
Landor #9651 jóól van gyúrjatok a statra! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!részletek később :Ð -
errrtu #9650 arra próbáltam utalni, hogy mikor jössz fel játszani mert kellene egy kis kihívás!
mostanában tartottunk titokban only knif+pistol+defi derbiket kharkiv streeten!
nagyon lecsó -
Landor #9649 tesssék xD -
#9648 Ha bemelegszik végre a Commodore 64 xD -
errrtu #9647 beszarás...
azért nekem hiányzik a tata smile :D
és mond csak Landor a te logód mikor vált át? -
Landor #9646 Ha fut az xfire akkor átvált sötétebb színre szürkéből! Eddig oké, és most jon a plussz! Ha játszol valamilyen játékkal, az ikon átvált annak a játéknak az ikonjára! :D -
errrtu #9645 klassz
és mégis mit tud ill. mi ez ??? -
Landor #9644 na itt ez az új xfire feature a nick mellett :D
lehet örömködni :D -
Landor #9643 jó persze így utólag lehet pattogni meg abusolni :D
de most sokat nem érünk azzal ha megtujuk hogy egy kis szerb falu szerveréről jött a támadás :D
dolgoznak rajta srácok, na újrahúzzák az egész www részt.. -
#9642 A hozzáértő szerverkonfigon kívül fel kell jelenteni a picsába, meg ahonnan a dos jött, oda az abuse@-ra írni. Ahol a szerver van hostolva, ott is szólni az illetékesnek, hogy innen és innen dosolták a vasat. -
Landor #9641 valami apache hibát használt ki (amin nem is csodálkozom mert 666 modul van fenn rajta) és zombizta meg a szervert (szerencsére azér nem 0 uiddel :D), amikor meg kilőtte az általa futtatott botot az admin, na akkor jött a ddos. ;> ipket nem kérdeztem bár ha profi aki benn volt, akkor tökmind1 hogy mik a forrásipk -
IRAM kaboca #9640 Remélhetőleg nem VEROBOY próbál visszatérni.
-
errrtu #9639 ne kezdjétek ezt már megint vazze... -
#9638 Neszójjábe kizsgyerek! -
#9637 ne nyajjá Landornak a hekkeres szövegeiddel -
#9636 DoS támadás volt, vagy egy IP-ről jött? -
#9635 na kabbe, ilyen csak 3szor volt egy körben -
#9634 orosz barátaink?? -
errrtu #9633 pontosan -
n003 #9632 háát ha úgy jáccik mintahogy motorozik .. !!? :DD -
Landor #9631 -
#9630 ottse vota, honne tudod?:DDD -
n003 #9629 rárepült a célra - kill - megfogta a fődet - no more :D -
Landor #9628 FOLYAMATOSAN támadta az elmult időszakban a hacker a szervert és úgy tűnik hogy volt sikeres behatolás is. Ma fogják újra telepíteni a hibás részt.
Mi az hogy egy kill egy nomore? Megölt valakit aztán nyomott egy suicidet? :D -
errrtu #9627 oké most ez volt de folyamatosak a problémák az a baj :(
nem is tudom, hogy mikor játszhattunk egy jót a saját szerverünkön huzamosabb ideig...
tegnap mondjuk a problémák ellenére egész jól érezhettük magunkat és végre megbizonyosodhattunk arról a nem csekély tényről, hogy Cold tényleg kegyetlenül helizik :D
egy kill egy no more egy kill egy no more egy kill egy no more egy kill egy no more egy kill egy no more egy kill egy no more egy kill egy no more egy kill egy no more egy kill egy no more egy kill egy no more egy kill egy no more egy kill egy no more egy kill egy no more egy kill egy no more egy kill egy no more egy kill egy no more egy kill egy no more egy kill egy no more egy kill egy no more egy kill egy no more....... -
Landor #9626 Beszéltem a rendszergazdával, a szervert hackertámadás érte. Dolgoznak a hiba elhárításán.