Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hiányos mondatszerkezetet használtam. A kihagyott szó a "hiánya" volt.
Természetesen még mind a mai napig az együttmozgásra hívom fel a squad figyelmét. Battlefiled Vietnam berögzõdés, ahol ugyebár még valódi squad se volt.
Igen, átvitt értelemben, s valóban mint pl te. 😛 De a nagy különbség az, hogy míg te jól tudsz asszaultozni és ennek ellenére nem vagy hajlandó a cooperációra, addig mások csak szimplán bénák assziban és meghaladja a képességüket ezen bonyolult dolgok. 😊
Nem tudom hogy melyik a rosszabb 😄 /de 😄/

-tRs-Landor

uHs Gerzson
"mert sajnos a csapat gyengesége az egy csoportban való mozgás és cooperativ játékstílus.."

Ezt furcsa tölled hallani amikor te mindig is azon voltál hogy együtt mozogjunk 😊 Vagy átvitt értelemben gondolod más emberekre? Mint én? 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

jó ezentul majd csak rád meg buflex haverodra hajtok assaultba meglátjuk kinek kell a nyugtató.
surmó gecik dolog volt csak engem bombázgatni és nem érdekel az a duma hogy ez a bombázó feladata azon a pályán. kurvára tudtátok hogy én ülök benne és mást nem szeretek csinálni ha nincs f18 pilótám.
jól kiszopattatok úgy h inkább le kellett h lépjek a szerverrõl, aztán meg megy a csodálkozás meg a fikázás hogy nem állok át ilyen emberekhez.

-tRs-Landor

említettem már hogy leközelebb repülsz a picsába a szerverrõl ha kibombázol?

-tRs-Landor

aaannyira profin kivágtad magad ebbõl!
na majd pont neked fogok magyarázkodni. ne félj leközelebb nem lesz anyázás, amikor direkt bombázol engem.

-tRs-Landor

korán van így elgépeltem a típusát

WL520GU

sorry

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

vagyok

basszus a tököm kivan ruteremmel annyit szívok vele mint a torkosborz 😞

szívesen konzultálnék valami guruval aki egy kicsit is jobban ért hozzá ASUSWl520GuU

<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

Maak
meg en nem csak 16 eves vagyok<#vigyor5>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
nemojjan, amugy is tudja hogy igazam van<#rolleyes>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
ts?

hagyd már békén még a végén kibannol vagy kikickel vagy mittudomén milyen aljas fegyverekkel él ellened...

<#nezze>

<#nyes> tényleg mondtam !!!

gyere aixolni most

Maak
ne magyarazkodj<#hehe>, amugy sem leszel lenezve azert mert neha lelo valaki, nem is ertem mit anyazol mindig, kene kis andaxin mielott leulsz jatszani<#hehe>

Maak
de csak azer' mer a fos nemet fegyverekkel nem lehet loni...Ak powa<#violent>

Maak
pedig az vagy, tegnap is aszondod: "hun vagy ma'" "ne allj elem" "az a hajo vege te hujje" <#nevetes1>

Maak
nem jellemzo, amugy van hogy neha meglepnek bennunket klanos emborkek, es ok is lazan egy oldalra helyezkednek, eleinte volt hogy atalltunk a masik csapatba, de miota befutott a szerver azota alljon at a faszom<#vigyor5>

én meg kikérem magamnak, hogy kooperatív vagyok <#boxer>

mi is az <#nemtudom>

<#idiota>

Maak
emlitettem mar, hogy a masodik korben berezanon milyen jot lamultam a tomahawk-al?<#rolleyes><#hehe>

Herold
Nagyon nem viszi el az oldalt, de azért többnyire az a térfél nyer, ahol ti vagytok, úgy vettem észre.

MaskimXul
"a csapat gyengesége az egy csoportban való mozgás és cooperativ játékstílus.."

Írja ezt az az ember, aki úgy játszik több körön át, hogy még tsre sem jön fel és az egyetlen kommunikációs megnyilvánulása a "hulye lamer" meg hasonló rinyák, amikor lelövik. Cooperatív, aha persze
Wreck86
oks vettem na.nem vagyok én lelkisegélyellenõr😄 csak bf42ben van rinyálás ilyenért,gondoltam megkérdem.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Az elsõ képen valóban nem, csak késõbb jöttem és így is csak 6 pontal lettek jobbak, mint mi a második körben. Egyébként annyira nem jellemzõ, hogy nagyon elvinné a PoE2HU akármelyik oldalt is ha egybegyûlünk, mert sajnos a csapat gyengesége az egy csoportban való mozgás és cooperativ játékstílus..

-tRs-Landor

MaskimXul
jah, egyszer az egyik oldal nyert, aztán a másik, ez így szerintem teljesen rendben van.
Wreck86
he?😄 az elsõ képen rajtad kívül más poe-st nem látok a Te oldaladon😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

várunk szeretettel rinyálni 😄

egyébként meg pont amit hentes linkelt azon látszik hogy
3 poe2hu-s volt 4 poe2hu-s ellen és a két kör eredménye 62-0 56-0 lett.
tehát nem mind arany ami fényluk 😄D

-tRs-Landor

Wreck86
lol.együttérzés és sanszadás rulez XD

Nem! Amúgy meg kit érdekel mit rinyálnak? <#mf2>

Si vis pacem, para bellum!

Wreck86
Nem rinyálnak,hogy egy oldalon vagy egy klán 5-6 embere?

na azért meg lett számomra az elégtétel;
2. körben miután lelõttelek, felvettem a kittedet és a saját gránátoddal öltelek meg a pályán utolsónak, mikor újraspawnlotál 😄

-tRs-Landor

MaskimXul
<#nevetes2>
kellett a blance! 😄
jó meg most nem volt kedvem buflexhez meg pedrohoz állni, idióta bartlebi meg csak a ráadás volt 😄
ja és nehogy elbízza magát valemelyik, a háttérben víruskeresõ futott, szóval azért tudtatok annyiszor simán lelõli 1v1be ;>

-tRs-Landor

kár, hogy nem a mi oldalunkon voltál Landor 😞

direkt, mi ???

#9025 <#nevetes1>

-tRs-Landor

Maak
<#nevetes2>

A frontlines tulajdonképpen egy mód ahogy a különbözö mapokat játszani lehet.Sajnos nem futtatják a szervereken mert kicsit több agyat igényel és ha pár jó játékos egy oldalra kerül szívás a másik oldalról de nagyon.Mondjuk ez szinte mindíg igaz 😄
A pályán található zászlók lineáris sorrendben való elfoglalása a cél, minden elfoglalt zászló deaktiválja az elõtte elfoglaltat tehát nem lehet rá születni.Szép sorban haladva visszaszorítható az ellen egészen a kezdõig ami, hogy elfoglalható vagy sem azt nem tudom mert k..va keveset játszottam így. Illetve sosem jutott addíg a kör mert nagyon lehet tickettet pörgetni a heves harcok miatt. Kegyetlen állóháborúk tudnak kialakulni az biztos...
Most nézem, hogy mivel nem is ezt kérdezted törölhetném is 😄

Herold
Azt miért írja ki a képernyõ bal alsó részén sárga betûkkel néha, hogy valami FRONTLINES ADVANCED vagy ilyesmi?

jah, telejsen be vagy állva mostanság <#wow3>

-tRs-Landor

<#falbav>
az az icike-picike mondat elkerülte a figyelmemet
<#worship>

a válaszom is ezt támasztja alá egyébként <#nezze>
<#vigyor3>

#9016 #9017?? <#wilting>

-tRs-Landor

???
mikor beszéltük meg fõnök...
???

Isten Éltessen 😄

THX hentes hogy jöttél tegnap játszani.. -.-

-tRs-Landor

Visszatértem! Ismét onlány vagyok! THX Hentes!

Si vis pacem, para bellum!

b+ <#idiota>
mondjuk nekem mindegy.. ugyan azt csinálnám mint legutóbb: beülök a tankba és megbaszom minden snájper kicsi seggét <#nevetes1>

-tRs-Landor

roger

ui: processing plant jó-e ??? 😄 😄 😄

direkt írtam hogy este, mert szépen lehúztatok tsrõl 6kor.
ami is tök kafán szórakoztunk orionnal 😄
ma este zúzda!! 😄 (22:00 of koz 😄)
egyébként meg nem kerüllek; szépen ott vagyok a Parkoló szobában és ha van valami jó map akkor csak át kell jönni és szólni nekem! <#vigyor3>

-tRs-Landor

de
csak elõbb mint Te 😊 úgyis kerülsz mostanában 😞
aztán átmentünk gabesz virtuális bf2 szerverére tesztelés céljából és tök kafa volt de egyúttal elég is 😄

nem jöttél tegnap este játszani bazeg! :S

-tRs-Landor

<#integet2>