12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
Landor #10375 nem is értem... Pedró is pampogott hogy mi ketten túl erősek voltunk egy oldalon, de én baszod végig úgy éreztem hogy mi voltunk a bénábbak :D -
Landor #10374 aha.. szép színes csíkot húz -
errrtu #10373 ja még csak annyi, hogy ha már egy oldalon vagyunk, ráadásul egy squadban akkor igazán lehetnénk egy szobában ts-n is te te te shotgunláma :D
mondjuk amikor átmentem elköszönni a másik szobába nem volt valami emelkedett a hangulat és úgy éreztem, hogy nem is látnak szívesen
remélem rosszul gondolom és szerettek még -
errrtu #10372 nem nagyon figyeltem oda a chatre így nem tudok hozzászólni a dologhoz de tény, hogy elpicsáztuk őket és én személy szerint jól szórakoztam tehát köszönöm az esti játékot mindenkinek !!! -
Bartlebi #10371 Azért nem lehet rosz gép a SzU30-as -
Bartlebi #10370 Túl sokat nem tudott kampelni mivel valami barom bejött snipernek és kiszedte! -
Landor #10369 Na igen spyon én már nem bírtam ezt a bird gyereket amit csinált, már sniperkodtam én is :DD Magyarázhatok én itt Bufinak, hogyha MI álltunk a fasz rossz végén és MINDANNYIAN szídtuk ts-en a gyökeret, csak én hangot is adtam neki.. :DD
Elmehet a picsába az rpgjével meg a black hawk kempjével mindenki, legyen az az atyaúristen is. És hiába is pampogsz Bufi nem fogom szónélkül hagyni ezután sem hogyha valaki elrontja a játékélményt. Pont leszarom a PoE2HU renomáját (renomédat..) hogyha rpgzni meg snipolni jönnek fel a külföldiek. Felbasszák az agyam aztán az lesz a vége hogy be lesz vezetve az ilyen idióták miatt a ww-s sebzésrendszer. -
errrtu #10368 a nagy rpg lámulás ellenére csak betörtünk a kastély pincéjébe hatalmas véráldozatok árán :D
alig bírtam ki, hogy ne az utálatos kittel szülessek én is... -
Bartlebi #10365 Megkéseltem Oriont a háztetőn! -
Landor #10364 vótmá, régi, stb.. :D -
#10363 tg-n volt, még tegnap. Kevesen voltunk az elején, így bementünk a hajó alá baromkodni :) -
#10362 -
Landor #10361 tudsz te ha akarsz.. ize engemdem -
#10360 kharkiv 2. kore is megvan am
-
Landor #10359
-
Landor #10358 ma ökörködtunk pedroval :D
pedro cheater volt, meg már minden! persze nyomtam a voteyest :DD
meg volt egy disconn-ja
én meg gunnerkedtem és volt nekem a double disconn is!
utánna a kharkiv kör már csak hab volt a tortán :DD
-
Bartlebi #10357 Bufi! Tonoval heliztünk kicsit. Az eredmény:
-
Landor #10356 hmm ezeket a H&Vseket ki éne hívni egy FUN izé LOLWAR-ra -
Landor #10355
na de csupii! hát hol játszol tee, meg vizalapttipályáne?! xfire fusson!!
-
#10354 Berezan island látszólag egy napsütötte békés szigetecske. A tenger mélye viszont kimondhatatlan dolgokat rejt!
-
#10353 Ne csalj! :D
Egyébként engem vmelyik nap a cod4 disallowed program/memory hibával vágott ki :D -
#10352 Töltsd le ezt a bf2/pb könyvtárba. -
#10351 tegnap este játszottam TG-n, és egyfolytába baszott ki a PB corrupted files/memory-val, vmi ötlet? (nem poe2hu.exe -vel játszottam, hanem simával) -
#10350 Ja, mondjuk elég fura, hogy ezek éve óta játszanak, mégsincs köztük egy normális pilóta sem -
Landor #10349 láma tg-sek -
Bartlebi #10348 Nemzetközi híresség lettél Bufi! -
Bartlebi #10347 javad0g írta a youtube-ra:
this was EPIC. i am YELLING at vector, WE MADE IT, WE MADE IT, i dont think anyone saw us!!!! he says something to the effect of "someone else can drive it across the bridge.." i said "no, lets run, we can go all super secret stealt..."BLAM!!!!!!
and as im laying there, dead....i hear vector: "im kind of hidden and still ali......" BLAM!!!! "dead......"
if we could have been i the same room i think both of us would have been staring at each other with the WTF look on our faces..too damn funny -
Ha így nem megy, akkor link, benne vagyok a tévébe vaze :D -
n003 #10345 ehh ha tudnád én hány ijjen videót tudnék csinálni :DDD pedig profin elvezetek bármien kocsit -
#10344 Jólenne lassan tudni, ki jön a hétvégi Ph vs. PoE2HU warra? -
#10343 hátigen, az kissé necces :D -
#10342 Az a bombatölcsér a levegőbe elég ...... :D! -
Landor #10341 hangosan felröhögős :DD -
#10340 haaat...volt mar hogy mondtak neki, "huzz el wowozni" -
#10339 Nem hiszem, miért tették volna? -
#10338 Ebben a körben volt, a vége felé. Ilyenkor már nagyon utálhattak -
#10337 Owned xD -
#10336 Ez kurvajó! :D -
#10335 -
#10334 Amikor azt hiszik, észrevétlenül átlopakodtak a térképen, akkor csapok le