Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még találtam egy meglepit! A "Spies Like Us" pályán a német bázisnál lerak a game egy olyan gépet mint ami középen van. Legalább is azt írja. De még nem sikerült aktiválnom.

Si vis pacem, para bellum!

Csak hirtelen felindulásból elkövetett gondolatkifejtés volt! <#vigyor3>
Amúgy most szerkesztesz valamit a szerón hogy nem fut? Vazze annyira írtam hogy le esett a gép tetejérõl a vietnami sisakom.<#idiota>

ami által teljesen más értelme lett az egésznek..
sehol nem írtam azt hogy azt is le akarom egyeztetni, nemtudom ezt honnan vetted. este beszéljük meg a részleteket.

-tRs-Landor

Atteee az ügyön folyamatosan dolgozik Landor is meg Andy is szal nem rajtuk múlik.

Te ne bazdmegolj velem! Én már Bartlebivel évekkel ezelõtt együtt Vietnamoztam, szóval van jogalapom ehhez a stílushoz, de én nem emlékszem arra hogy veled mikor is spanoltam ennyire össze, hogy ezt megengedd magadnak!
Egyébként képzeld olvastam a hozzászólásod, voltam is fent tegnap este a németeknél a tsükön ez ügyben de nem találtam fent az illetékes embert.
Majd esetleg április 18.án megihatunk egy pertut..

-tRs-Landor

Herold
a #9839-rõl se felejtkezz el egyeztetni. Bazdmeg.

Herold
Milyen fegyver van rajta?

Olvastam értelmeztem és ezért írtam a 9853-at. Az 52-bõl meg kimaradt egy "is". <#vigyor3>

bazdmeg olvasd már el hogy mit írtam a #9849-ben és értelmezd! ha nemmegy akkor #9836 <#nezze>

-tRs-Landor

Az ufó meg igen gyenge fegyver a tesztek alapján! Talán a gyalogosokat ki lehet vele pusztítani(talán)

A jármûvek gyorsabb spawn idejét akarod leegyeztetni? Landor! Nem a pontok számát akarjuk növelni és nem a jármûveket akarjuk megduplázni vagy az erejüket! Egyszerûen csak nagyon lassan születnek újra a gépek és ezen akarunk segíteni. Alapból 50 sec-re van állítva a helik spawn ideje. Volt már nem egy játékos aki azért lépett le mert repülõ nélkül nem tud élni (a hülye lámák). Szerintem meg azon kellene lenni hogy az emberek szeressenek játszani a szerveren. Nem kell hogy 10sec legyen a spawn idõ. Szerintem az alap fele elég lenne(25sec).

az miaz <#nemtudom>

<#nyes>

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

Beers
Kicsit kezd olyan 2142-es feelingje lenni 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Mielõtt megcsinálnám, ezt az ufós dolgot azért még leegyeztetem az mrs üzemeltetõjével.

-tRs-Landor

Úgyhogy jó munkát kíván a PoE2HU közössége!!!

ui:Ja és tegnapra kell 😄

Landor és ugyan itt van a többi jármû spawn ideje is. Külön a 16-os a 32-es és a 64 pályákhoz. És ezt minden pályán külön kell beállítani.

D:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\mods\poe2\Levels\Dnipro_Sunrise\server.zip\GameModes\gpm_cq\64\GamePlayObjects.con

Az GamePlayObjects.con fájlt nyisd meg egy szövegszerkesztõvel mondjuk NOTEPAD-al. Ha nem akarsz sokat keresgélni akkor a NOTEPAD keresõjébe írs be hogy UFO és kapásból odadob. Az "ObjectTemplate.setObjectTemplate 2 ufo"
felirat alatti sorban találod ezta kettõ sort:
ObjectTemplate.minSpawnDelay 5
ObjectTemplate.maxSpawnDelay 10
Az 5 és a 10 már az én beállított adatom. Szal azt arra állítod amire akarod. Ha átírtad a megfelelõ értékre akkor mentsd el majd indítsd a szervert. Ha elfoglaltál minden pontot akkor az általam készített videóban megtaláljátok hogy hova rakja le az ufo-t. Az ufoba csak felülrõl lehet beszálni. Sok sikert hozzá.

<#banplz>

-tRs-Landor

Ufó kell !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Kipörög a hátsókerék megindul a gép, a sebbesség mámora ami a szívembe ég..."

szerintem ezt törölheted is 😄

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Maak
kiralykodunk, kiralykodunk? aztan majd megint behasalsz egy kocsi ala?<#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Herold
És jó lenne, ha a szerveren megszerzett pontok végre eljutnának az MRS ranked rendszerbe is.

Maak
es amit neked kiszabtak/tam? hogy allsz vele? vagy csak azert nem tolod felfele a kepedet mert lofaszt se csinaltal-e?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

REPS0L
<#mf1>

<#vigyor>

-tRs-Landor

REPS0L
a neki kibaszott feladatot? <#idiota>

inkább csináljad megfele a neked kiszabott feladatot 😄

-tRs-Landor

MaskimXul
<#mf1>
ok, este leszek

-tRs-Landor

Minden pályánál át kell írni szal ha van idõd gyere fel ts-re és elmagyarázom-zuk Buffival. Mivel Buffi már rég tudja mit kell csinálni vele. Az ufo-t meg én keresgéltem ma!

na. ügyes fiú vagy te. mondd meg hogy mit és én átírom. ennyi.

-tRs-Landor

Egy con fájlban kell átírni pár számot és kész. Teszteltük. Az ufó meg jó poén.<#vigyor3> Ezt a videót én csináltam xfire-el az ufóról. Youtube videó az ufóról

Igen, mert pl a respawn time nem csak egy hipp-hopp beállítás, az ufó (na ezen kurvajót röhögtem 😄) meg végképp nem, hanem igencsak bele kell nyúlni a configba és a mapp(!)-ba!

-tRs-Landor

Mert eddig nem nagyon voltál aktív ilyen téren de ha most aktíválod magad akkor te is jó lennél. A PoE2 szerveren be lehet állítani pár dolgot amit a németek nem csináltak meg. Pl: a jármûvek gyorsabb spawn-ja, vagy a dnypro sunrise pályán az UFO beállítása.

aki akár ki is moderálhatja a hülye hszeid 😄D

-tRs-Landor

ebbe a fórumba miért nem tõlem kérdezel baszod? 😄

-tRs-Landor

Gabesz van most is van hozzáférésed a szerver fájlaihoz?

Köszönjük a felajánlást! Megoldódott!
Viszont sajnos mindenkinek újra kell regisztrálnia magát a ts-en, ebben a ts-szerver adminok tudnak a segítségetekre lenni: az anonymous user 'battlefield' jelszavával tudtok elsõ körben felcsatlakozni.

-tRs-Landor

Míg nincs TS,szivesen felajánlom a miénket...van szobátok használjátok.

[IRAM] leader

szerintem tudod, hogy nem ÚGY értettem...

<#dumcsi>

Szerintem ha megnézed a videót más véleményen leszel.

természetesen minket MAGYAROKAT nem lehet porig alázni semmilyen kutyafattya nemzetnek sem! légyszíves gondold át mégegyszer!
thx

Találtam 2 ESl-es videót a neten amin épen a magyar csapatot alázzák porig a bf2-ben. Elõszõr a canadaiak majd a swédek is.

Jah, egy infó! Akiknek nagyon lassú a játékba való belépés (nekem már-már perceket vett igyénybe) annak ajánlom, hogy a Multiplayer -> Favorites-nál törölje ki az összes favorit szervert (kivéve azt a párat a mit ténylegsen használ) mivel ezt végig ellenõrzi a játék minden belogoláskor és ha épp az egy nem mûködõ szerver akkor perceket képes elszöszölni vele!

-tRs-Landor

az lehet hogy a többiek vesztettek de éyn nyertem! 100 pont! 😄D be is írtam 😄

-tRs-Landor

Érdekes nekem nem volt ilyen kidobós problémám és buggal sem nagyon találkoztam bár az is igaz, hogy talán egy órát játszottunk. Az ejtõernyõ tényleg gáz de csak azért zavar annyira mert így nem lehet taxinak használnom a repcsiket. Ami szintén nem szép dolog de ki nem szarja le <#eplus2> mert mással zászló közelébe érni esélytelen azon a k..va nagy mapon amin játsuzottunk. Vagy egy hind szedett le vagy egy repülõ 😞

Herold
Nem olyan rossz az az OPK, van 1-2 jópofa pálya (pl. Airfield assault, Osicje, Bordercontrol), csak gáz, hogy alapból nincs ejtõernyõ, meg kissé bugos a játék. Engem még ez a mod dob ki leggyakrabban tálcára.

Herold
Na igen, helivel még egyetlen zászlót sem húztak le a PoE történetében, ez meg is látszik az eredményen (vesztettetek).