12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#12290 Klikk, a listából kiválasztod a BF3-at, rákattintasz a "can you run it" gombra, engedélyezed a plugint majd megnézed az eredményt.
Az oldal megbízható, nem telepít vírust meg hasonló szarokat. -
Landor #12289 aida64 -
errrtu #12288 gondolom...
bár a gépem lehet kevés lesz?! mondjuk meg sem tudom mondani, hogy milyen is pontosan! -
Landor #12287 of koz! amíg ment az a szoros battlelog, már kezdtek szállíngozni az arcok a trsbe... stay tuned! :) -
#12286 BF3-ra azért gondolom összefutunk megint. -
Bartlebi #12285 Nekem is! Ez egy fa! -
errrtu #12284 legnagyobb móka a ts-n hallani az anyázásokat meg az oltásokat...
hiányzik néha az a sok baromság de nagyon -
Landor #12283 mondjuk ez a tv guided volt a legnagyobb móka az egész poe2 légijárművekbe... :))) -
Landor #12282 Nos igen, tehát a kötözködőek kedvéért GUNNER voltam, ha volt pilótám! :D -
Bartlebi #12281 Cooler Master Sileo 500 -
Xeption #12280 Khm... -
Landor #12279 rosszul :D -
Gyuszopapa #12278 Gondolotam hogy csak teszi itt magát. -
#12277 Én másra is emlékszem -
Landor #12276 repülőt egyáltalán nem, helit meg ha volt pilótám
mindezt vietnam óta :D -
#12275 Szerencsére lehet unlockolni flare-t minden légi járműhöz. Radarzavaró vagy miaz magyarul, azok a csilivili tüzijátékok amit kidobsz ha befog az AA :) -
Gyuszopapa #12274 Te meg ne mond hogy nem használtál repülőt,helit a POE2-ben mert tökönszúrom magam. -
Gyuszopapa #12273 De nem a járművektől kell tartani.A kézi légvédelmi rakétást nem látod hol van azt nem fogja majd ba a rakétád,őbelőlük lehet akár 7-8 is az ellenséges csapatban mivel a repcsik és helik ingyenfregek így.Gyakorlatilág már a bázisról se tudtam kijönni a helivel és akkor még csak kevesen unlockolták mi lesz ha mindenki kiunlockolja. -
Landor #12272 naazokospedróismegjött -
#12271 ezert kell a tankba egy lovesz is aki ha kell kirugrik es javit /vagy a pilota), a tank lovedeknek kicsi a splash damage-e igy a toronybol kell levadaszni az at-at -
Landor #12270 Nem érted, nem érdekelnek a repülők! nuku,nux.Még unlock-ba se! :D -
#12269 Igaz, lesz helyette levegő-föld rakéta amivel a járműveket ölheted. -
Gyuszopapa #12268 Nem érted,nem lesz bomba egyátalán nincs,nuku,nux.Még unlock-ba se lesz.
A tank kapott 2 rakétát a seggébe és kész. -
Landor #12267 nem lesz moddolható.. -
Landor #12266 melyik ház is ez? -
Landor #12265 én a metrós alapján nyilatkoztam, de ezek szerint a járműhasználat sem az igazi.. -
#12264 Járművekhez is vannak unlockok, mint például az általad említett bomba a repülőkhöz. A kézi rakéta is unlock.
Nem tudom milyen tankban ültél, de amiben én voltam az bizony mozgott de rakétája nem volt. Véletlenül nem egy légvédelmi üteg volt az a főbézen, aminek nem is kéne mozognia?
Így jobban belegondolva azon csodálkozom, hogy a repülőnek alapból van szárnya és nem kell azt is unlockolni. -
Gyuszopapa #12263 Ja,de az a röhej hogy nincs példáúl a repülőnek bombája.Így a gyalogosokat nagyon nem kell írtani,persze ők kaptak kézi légvédelmi rakétát amivel pik-pak leszednek.A tank is egy röhej kapsz 2 rakétát és nem mozdul csak áll egyhelyben mint fasz a lakodalomban,még fedezékbe se tudsz vele húzódni.Járműben ülve szinte csak haltam egyfolytában,gyalogosan 4-5-ször hatékonyabb voltam.
Olybá tünik számomra direkt igy készítették 1-2 hónap és a kutya se ül jármübe még a nagy pályán is infatry-ni fognak. -
Landor #12262 nem.. ez másféle xar lesz.. kód/csé klón eddig.. :D -
Bartlebi #12261 Eddig meg vagyok vele elégedve! Féltem kicsit hogy majd melegedni fog mert a ház hangszigetelt de semmi ilyen nem történt eddig. -
#12260 nekem is az van, ha az android hibáit elviseled, akkor fasza! -
errrtu #12259 biztos megyek mert egy gyilkos vagyok :)
gondolom ugyanaz a xar lesz mint a bc2 de bízom benne, hogy lesz rá valami használható mod
Defy: hmmm kinek a pap...
nekem nagyon bejött mert szeretek telefont a söröskorsóba dobálni :D és a jó öreg nokiámat meg szó szerin megette a kutyám
Új rom ment rá meg egy kis oc most egy iphonekiller lett
-
Landor #12258 bf3azni jössz baszod?!
más: jó ez a defy? -
errrtu #12257 tudom, láttam
meg neked nem kell a segítség -
Landor #12256 xboxon bc2:vietnammal szoktam.. -
errrtu #12255 Na, hogy szuperál a masina? Vietnyamozhatnánk 1et -
Bartlebi #12254 Nem akartam venni mert van működő íróm. -
#12253 Ez hiba volt, 2 éve mindenből csak sata-t rendelek!
Majd legközelebb... :) -
Bartlebi #12252 Rendelésnél becsúszott két kis hiba. Kettő vinyót rendeltünk véletlenül és az alaplapon nincs IDE csati ezért kell vennem egy SATA-s optikai meghajtót. Ha ezek megvannak akkor tudom majd tesztelni a gépet. -
Xeption #12251 nem rossz