12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
Landor #11197 hja, most szépen lementetek ts-ről, már megörültem hogy beférek 4.nek.
erre bazdmeg mire megtaláltam a fülhallgatót, lemetetek offlineba
-
nem szar az singleben sem de coopban a tuti, faszom, miota feltettem hajnal kettonel elobb nem mentem aludni
pedig en ezzel a fossal nem is fogok jatszani
-
Landor #11195 szingliben szerintem tényleg szar lenne a borderlands (egy percet sem jatszottam, egyedül)
mint egy változatoságként mondjuk 4en összeállva sztem poén. egynek elmegy. -
Aszittem a Dragon Age a menő, el is vesztem benne eléggé az utóbbi egy héten :)
Borderlands valahogy nem jött be, se a kinézet, se a story nélküli gyakás. -
jaja, varjuk szeretettel 
-
errrtu #11192 gyere borderlandozni mert most az a menő te tacskó
-
persze néha ha nyugodt vagyok, oda megyek felbaszni magam, erre jó :D -
Landor #11190 ezt eddig is tudtuk hogy mekkora szar :D
azért köszi az élménybeszámolót :)) -
A cod4 teljesen más, mint a bf, oda ne piknikezni menj, egy bf után, mert esel kelsz. Pláne egy promod-es szerveren. Jah és még valami, a sniper az cod4-ben közelharc fegyver :D -
Szevasztok, tud vki adni egy linket a poe2-hez? Hiperniáról geci lassan töltődik. Kösz! -
Bartlebi #11187 2 tanulság van ebben a storyban!
egy: Ne játssz azzal a fostömlővel!
kettő: aki nem tud úszni ne másszon fára mert elüti a villamos! -
ilyen szart mint ez a cod4 nem basztam. most letöltöttem az mw-et, gondoltam KIKAPCSOLÓDOK, nem BE(bolondulok, püfölöm az asztalt).
Én az a típus vagyok aki 2 percenként le akar adni egy fejest többszáz méterről egy M40el teázgatás közben, egy bokorba megbújva, nemaz bazdmeg hogy 1 méterről .50 kaliberű pukkával meg az aranyszínű dezörtígülömmel (mint a filmekbe) osszam az ellent. apropó osszam? hogy az anyámba osszam hiszen 1 méterre van tőlem, és én egy olyan pukkával rohangálok azonos sebességgel mint késelős bajtársaim, és ezt kihasználják ellenfeleim is, mivel ugrálnak mint vmi idegbeteg, ctrl-c-space kombináció nálunk ismertebb mint a wasd, és szétbasszta az agyam, és már fogalmazni se tudok ez miatt, és báh. >.< -
Landor #11185 ok.. ratyi bf2 :Ð -
eugabesz #11184 Igen -
Landor #11183 ez sima bf2 szerver? mert a nevéből nem derül ki -
Landor #11182 sose rohangáltunk 3an -
eugabesz #11181 Csao!Lehet jönni hozzánk is játszani...akár. -
még mindig 3an rohangáltok a 64es mapokon, vagy már érdemes újratenni a poet? :c -
Landor #11179 pedig tegnapig még jól játszott... 

-
Nietche #11178 Hi Spenow! You must learn some dirty hungarian word! 
-
cső. -
Landor #11176 Üdvözöljétek körünkben új tagunkat Spenow-t! 
-
Nietche #11175 Szép volt a mai 3st3!
-
Landor #11174 hehe
-
ez nem az a játék, itt nem lehet így javítani,
ő csak vezetett, elég jól ;) -
Landor #11172 jut eszembe tegnap este sikerült egy fasza knife onlyt nyomatni, csak úgy jötted mentek (de inkább mentek) az emberek a szerveren 

-
Landor #11171 Bulls meg vadul reparált :D -
errrtu #11170
-
kicsit off, ne üssetek :)
LAV-25:
BMP-3:
-
errrtu #11168 valami itt nem stimmel
-
Landor #11167 oh :) -
errrtu #11166 TS? (R) thx :D -
Landor #11165 ? :D -
errrtu #11164 
-
errrtu #11163 nem is tudom a számodat szivi...

csúsztatott műszak miatt egy órával később kelek (ötkor) már vagy két hete de nem tudom kihasználni mert nincs pléjer

az új pöccs meg egy szar mert hazavágta az ak-t elég csúnyán a fasszájú hasravágódós buzigyerekek miatt nem lehet oldalazva ritkítani az ellent áááaaghhh vegyék ki a hasalást teljesen én azt sem bánnám....
a playmobiljaimnak sem lehetett két lábát külön-külön mozgatni mégis levadásztam velük a gonosz indiánokat
-
felkene jonni neha ts-re papi, amugy ha nem is vagyok gepnel, tudod a szamom csorogj meg azt jovok ha epp raerek, es ez mindenkire vonatkozik
-
errrtu #11161 mi lenne ha akkor játszanátok amikor ráérek vazze ? -
Landor #11160 mámma móka poe2hu módra :D
-
Landor #11159 hát ez bizony tök szomorú :DD -
nekem is