12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#155 Ja én is megnéztem ez a pálya tényleg jó lett, remélem felrakják valamejik szerverre
És akkor mehet a -
#154 Nnah megnéztem, jobb lett sokkal.
Bekerült még két zászló a levegőbe és sokkal világosabb lett.
Viszont így a kifutópályákna knincs meg az a feelingje, de így is jó. -
#153 Nem, még nem néztem, elvileg már letöltötte. majd kiderül reggel ha hazaértem melóból. :) -
#152 Mik változtak nézted már? -
#151 Na akkor az Over Bioko dog-fight map új verziója kinn van, szabad a letöltés. Valószínűleg az új patch-ig ez lesz a végleges verzió...:)
Over Bioko Map 0.7-es verzió
(kicsomagolás után a benne lévő RFA fájlel felül kell iratni az elözőt, ha volt) -
#150 Inkább látnám már a 0.8 DC-t... -
#149 Jaja mint a villám :D -
#148 Pont annyira bugos, mint a DC 0.2 volt anno. Szerintem van benne fantázia, de ha kijön a BF2 tartok tőle vége. Szóval gyorsan dolgozzanak rajta. -
#147 NEm olyan rossz ez a mod, van jópár hibája, dehát még igen kezdetleges állapotban van. Majd idővel negoldják.Az is tetszik hogy végre a tank lövedéke is majdnem egyenesen megy és gyors, szal a heliket is egész jól le lehet vele szedni. -
haxoror #146 thx -
#145 Alakulhatnak a PoE squad-ok, mert indul egy PoE ladder:
http://www.squadgames.com/ladder_network/ladder.php?ladderid=138 -
#144 Keress rá Poe aseban szűréssel a németek közt tuti van. -
haxoror #143 az o-matic töküres :(
tudtok krekkes külföldi szervereket? -
#142 Pedig ennek is megvan a maga feeling-je..:D -
#141 (hát gondolhatod mennyien ki is léptek :DDDD)
nem szeressük az éjszakai mapokat -
#140 Azért ez a nightvision sem semmi :) -
#139 -
#138 Ez már elég régi történet, és még a régi DC alatt csináltuk mi (CB-sek), hogy ALT+F4 a nightvision... Pojént lopni mi?
-
#137 Az a peccs, csak azt csinálja, hogy leszedi azt a kör szart a minimapról és jobban lehet látni mindent.
Amúgy a beépített csítet az Alt+F4-el lehet előhozni. :)
Múltkor beírta ezt valaki egy szerveren és utánna tömegével diszkonnektáltak az emberek :ÐÐ -
#136 Igen, a PoE minimapjával van a bajom ha pontos akarok lenni. :) -
#135 Jaa, anélkül próbáltad, akkor már értem :)) -
#134 OFFtopik
nana.. 20k körül van MOST a sima 9600as, 16 netto a 9550 (nagyon huzhato cucc!) amin a bf-v is elég szépen elmegy... a 9800asok most kerülnek 40-45nettóba.
Más kérdés, hogy tényleg lesz akinek még a leirt cucc is drága :( hiába, na, ez csak ugyanaz az ország marad... én is geforce2mxen kezdtem a bf-et low detailban...
ONtopik
Amugy traumáékat akkor meértem, h kopirájtozgatnak, ha kérdezés nélkül akarták betenni a modellt, de ha kérésre sem akarják engedni betenni... háát... akkor egy ujabb példa, milyenné is válik az ember a pénzszagra :( -
#133 Ne árulj már el minden titkot, elrontod a meglepetést. -
#132 Jaja vazzeg. Én írtam a kódját! -
#131 Egy űberdurva csak az U42-nek fejlesztett giga brutál csíttel persze. Akire ránézek meghal egyből. -
#130 Találtam hozzá egy peccset a battlefield.hu-n. Így már biztos jó lesz. :) -
#129 Legalább van ízlésed. -
#128 Szóval neked sincs ötleted?
Kár!
Pedig nekem te vagy a példaképem! -
#127 Az gáz ha még ötleted sincs. Egyéni szoc probléma. -
#126 És van valami ötleted, hogy hogyan? -
#125 Lépj már egy szintel tovább. -
#124 Köszi Yan! -
#123 De azon nem megy a maphack. Vagy de? -
#122 Nem. Már csak nagyítani lehet. Használd a 3D mapot(Q). -
#121 Egy valamit nagyon utálok a BFV-ben. HOgy a fenébe kell a minimapot úgy beállítani, hogy nagyobb területet mutasson? Lehet ezt valahol állítani? -
#120 DC is így kezdte. ;) És most nem látni a sok játékostól. -
#119 A hétvégén én is kipróbáltam végre a PoE-t.
Nem rossz!
Bár nekem az nem jön be, hogy ezer féle jármű, én jobban szeretem a gyalogos harcot. Persze lehet, hogy az is jól meg van csinálva, csak a gyér játékosszám miatt nem volt lehetőségem kiróbálni. -
#118 Abszolútte defasza. :) -
#117 Lesz 0.8 csak nem az eddigi fejlesztőktől -
#116 0.8 nem lesz, csak Battlefield 2.