Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
erre bazdmeg mire megtaláltam a fülhallgatót, lemetetek offlineba <#vigyor5>#vigyor5>
-tRs-Landor
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
mint egy változatoságként mondjuk 4en összeállva sztem poén. egynek elmegy.
-tRs-Landor
Borderlands valahogy nem jött be, se a kinézet, se a story nélküli gyakás.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
azért köszi az élménybeszámolót 😊)
-tRs-Landor
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
egy: Ne játssz azzal a fostömlõvel!
kettõ: aki nem tud úszni ne másszon fára mert elüti a villamos!
Si vis pacem, para bellum!
Én az a típus vagyok aki 2 percenként le akar adni egy fejest többszáz méterrõl egy M40el teázgatás közben, egy bokorba megbújva, nemaz bazdmeg hogy 1 méterrõl .50 kaliberû pukkával meg az aranyszínû dezörtígülömmel (mint a filmekbe) osszam az ellent. apropó osszam? hogy az anyámba osszam hiszen 1 méterre van tõlem, és én egy olyan pukkával rohangálok azonos sebességgel mint késelõs bajtársaim, és ezt kihasználják ellenfeleim is, mivel ugrálnak mint vmi idegbeteg, ctrl-c-space kombináció nálunk ismertebb mint a wasd, és szétbasszta az agyam, és már fogalmazni se tudok ez miatt, és báh. >.<
-tRs-Landor
[IRAM] leader
-tRs-Landor
-tRs-Landor
[IRAM] leader

-tRs-Landor
-tRs-Landor
<#violent>#violent>
-tRs-Landor

-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
<#nemtudom>#nemtudom>
csúsztatott mûszak miatt egy órával késõbb kelek (ötkor) már vagy két hete de nem tudom kihasználni mert nincs pléjer
<#rinya>#rinya>
az új pöccs meg egy szar mert hazavágta az ak-t elég csúnyán a fasszájú hasravágódós buzigyerekek miatt nem lehet oldalazva ritkítani az ellent áááaaghhh vegyék ki a hasalást teljesen én azt sem bánnám....
a playmobiljaimnak sem lehetett két lábát külön-külön mozgatni mégis levadásztam velük a gonosz indiánokat <#idiota>#idiota>

-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
1 Buffit leköröztétek kockaságba! Pedro meg Landor!
2 Bazgecandy-nek boldog születésnapot!

anno ez volt a 3. próbálkozása 😄
én nagyon felröhögtem 😄
-tRs-Landor

-tRs-Landor