12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
Nietche #11441 Bújjék! akove még nem talákoztam.
Hent3s: Gratula
Le kéne törölni a WW-sek képéről a vigyort!!!
-
#11440 látod milyen, forgatja a picsáját jobbra, balra :D -
#11439 Hát nagyon remélem, hogy a-tRs- az első a korda meg le lesz szarva :D -
eugabesz #11438 Erről jut eszembe.
Két kannibál beszélget a domb tetején.
-Te,jön fel a hugod!!
-Hol,hol??
-boooáááooo..... -
#11437 Lehet megint azt csinálom mint BF2 elején. Magányos farkas leszek és egy domb tetején várom az ajánlatokat xD -
#11436 magyarul nem tudod, hogy kit fogsz még leszarni :D! -
#11435 Sem megerősiteni, sem cáfolni nem tudom az állítást :D -
#11434 tudod mekkora klánkurva... :D -
#11433 Gerzsi a BC2-t remélem a tRs köreiben töltöd és nem a nub kordáéban xD -
#11432 Na te meg azóta sem tanultál meg helizni, noob banda -
Landor #11431 olyan #3000 ben :DD -
#11430 az is mikor volt már? :D -
Landor #11429 pedig volt ilyen :)) tsen :D -
#11428 na arra nem emlékszem még én sem :D -
errrtu #11427 szerintem nem volt ilyen eset de tény, hogy voltak baklövések a kezdetek kezdetén :D
Arra viszont tisztán emlékszem, hogy amikor egy csapatszállítóval elkövetett statomat belinkeltem szinte már könyörögtél, hogy repülhess velem ( kis túlzással persze )
-
Landor #11426 butahentes:D
azt keresd ki amikor fikáztunk téged gerzsivel :D -
#11425 :D -
errrtu #11424 #5354
"sziasztok
Merre játszotok?Tudnátok pár szervert ajánlani?Nálam a kereső által talált kb.:120 szerverből általában kettőn vannak játékosok ami kicsit kiábrándító.Nem hinném,hogy csak ennyi embert érdekel ez a játék.A két német szerver amin játszani tudok valamilyen AMR ranked rendszert üzemeltet amit egyébként letojok csak a keresés miatt irtam le.Mivel a belső keresőben nem bizom ezért kérném, hogy pár ipvel dobjatok már meg!REmélem tudunk majd együtt játszani valamikor...
előre is köszönöm"
LOL -
Rodrigezhun #11423 Nna, ma nem jövök,mert kaptam 2 jegyet az Avatarra. Szal megnézem 2nd time is.. :) -
Rodrigezhun #11422 Attól tartok, még hallok felőletek.. Tedd, meg, hogy a zenét felhangosítod, a mikit meg kicsit lehúzod majd.. :) -
Landor #11421 én akkor karaokezok meg guitarherozok a dalospacsirtámmal -
Rodrigezhun #11420 nem is írtam olyat semmit... :(
Nna, mindegy..
Hétvégén össze kéne jönni egy nagyobb pwnzolásra. Pl szombat 1 körül.. -
Bartlebi #11419 Landor cenzúrázott! -
Rodrigezhun #11418 ..az hogy van, kogy a kommentem eltűnt? -
Landor #11417 ma esti oleszkó mókányosság a faszláma ruszkik ellen
-
#11416 Kondi -
Landor #11415 én speciel máshol (másba) lövöldöztem tegnap este
na de majd ma! :D /kondi után amennyi erőm marad.. :D/ -
Rodrigezhun #11414 kihalt minden? Tegnap még TS is üres volt.. Mindenki elakadt a hóban, vagy? -
Rodrigezhun #11413 Este Olesko? pl 17:30 tól.. Holnap nem, mert nincs bkv.. :S -
Landor #11412 én is téged -
errrtu #11411 pedig már úgy hiányzott -
Landor #11410 már vagy egy hete nem postoltam shotot :D
-
errrtu #11409 annyi időm nincs :D
-
Bartlebi #11408 -
Landor #11407 tudok olcsón viagrát -
#11406 Rodrigez feat. Pedro on kerch
-
errrtu #11405 az enyim pl. sárga de teccik ez a bugyis szín úgyhogy kipróbálom bár lehet az sem segít már rajtam -
Landor #11404 -
#11403 faszsagokkal szorakozol ahelyett, hogy felmennel a ww-s ts-re es elmondanad hogy fos a szetmoddolt szerveruk, alltisak vissza alapra (dupla spawn, futas es a tankok sebzese maradhat) ja es monnyanak le! -
Bartlebi #11402 A profik ilyen színnel nyomják vazze! Ez az egyetlen szín ami elüt mindentől. Kicsit tuningoltam az UFO fegyóján! Egy rakéta elég ahhoz hogy szétszedj egy artit vagy egy hidat. De próbálgatok másokat is tuningolni. Pl a merci terepjárót begyorsítottam kicsit mert lassúnak találtam. De az MG36 tűzerejét is megnöveltem kicsit. Na nem nagyon csak annyira hogy ugyan akkora legyen mint az ASVAl-é.