12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
TS Zolly #3964 Ne izékegy mán. Csinyád meg és gyere. Magyarok közül csak Murryt ismerem, a többiek tök ismeretlen nevüek. -
#3963 maradjunk annyiban, hogy a kötsög az te vagy, az áruló meg én :DD -
#3962 jah, gyorsan játszak pár kört mi? :D -
#3961 kötsög áruló e vaty? -
TS Zolly #3960 Csinyáj gyorsan egy simát. -
#3959 részemről annyi,nem fogadja el a sima tRs-es nickemet, rdha-s nickkel meg nem, fogok játszani. -
TS Zolly #3958 Long Way To Berlin első war 2006.09.27 20:00!
Igyekezzetek azzal a kibaszott regisztációval!!! -
TS Zolly #3957 Utoljára leirom.
Akkor tudsz a neveddel regelni az oldalon, ha elötte egy private ranked szerveren voltál, nem változtattál ip cimet, és a private ranked szerver feldolgozta már az adataidat. Ezt ugy a legegyszerübb megtudni, hogy a játék után a saját oldaladon megjelent e az utoljára játszott pálya [last played games] az elért pontokkal. Ha látod, akkor az adatok már feldolgozásra kerültek. Néha ez több orába tellik sajna, de valamikor azonnal látod. És ugyan igy lehet regisztrálni a hosszú utra is. Na. -
#3956 Én is mennék hosszú úton berlinbe, de nem tudok regelni az oldalon, pedig úgy csinálom, ahogy Teso2 is mondta. Valami ötlet nem jó az IP-m. Pontjaim meg vannak. -
TS Zolly #3955 Ugy tom, 150 pont után lehet regelni, azzal a nével és ip-el amivel a szerveren voltál. -
#3954 Tull nagy fába vágták a fejszéjüket de dicséretes munkát végeztek! -
#3953 Sajnos úgy néz ki, bejött Joebácsi elmélete!
Szerintem az egyik legjobb mod volt az Allied Intent!
DasRoach of the Allied Intent mod team has sent us a sad message today regarding the future of the mod. He basically said that Allied Intent .2 will be the last version of the mod. Take a look:
After working together on 2 public releases of the Allied Intent mod, the current crew as you know it has decided to call it a day. Some of the original team members will continue to produce content in the form of a minimod using the .2 public release of Allied Intent as a base.
As a team, we realise how much of a dissapointment this will be to the SP/Coop community, but making a mod is always a big task, and for such a small dev team it has required an insane amount of time and dedication.
Unfortunately, real-life responsibilities and differences in creative opinion have led us to the decision of being happy with what we achived in the .2 release and leaving it at that. We would like to thank the Battlefield community (esp. Battlefield Singleplayer) for all the support and suggestions over the last year, we are humbly grateful. But worry not! The content we had previously posted screens of will be released in due time depending on thier authors decisions, so don't worry,you won't be missing out on new toys to enjoy.
Eredeti!
Bocs az off-ért, de én szeretem az AI-t -
#3952 háy kört kell lejátszanom, hogy regelhessek?
tucatnyi kört játszottam már a kóron. -
TS Zolly #3951 Magyar poje szerverek közül csak a CoR az ami private.
Regisztrálás meg nem láma dolog, hanem mint lentebb irták, miattad van. Felmész egy pr szerverre játszani, kör után küldik a logot az adataidal, nem csak a pontszámodat, hanem a nevedet, id számodat és az ip cimet amivel játszottál. Egy névhez ugyi meg normális esetbe egy id szám tartozik. [ Nem janekféle kétnaponta változtato név ] Ezért kell arról at ip cimről regisztrálnod, amivel szerveren voltál, hogy te tudd azt a nick nevet beregelni. Ha meg nem regeltél még, de már látod magadatt ott, akkor uzsgyi fel egy pr szerverre, nyomj le pár kört, és nyomba regisztrálj. És jól látod, a dinamikus ip miatt macerás. Nekem is dinamikus van, mégis betudtam regelni. -
#3950 Engem sem enged regelni.Pedig toltam már jó sokat a COR-on és a coRDHA-n is.
Lehet az a baja,hogy dinamikus az IP-m....
Mindegy,qrvára felejtős nekem az ilyen lámán megcsinált regisztrálás... -
TS Zolly #3949 Pedig érdekelhetne. Jó móka lesz hidd el. :D -
TS Zolly #3948 Jaja. :D -
#3947 Hát a poén az, hogy engem pl csak az rdha trs zsolti nickemmel talált meg az meg kb lehetett mindösszesen vagy 2 óra. Sima trs zsóti nikkel sokkal többet játszottam. szal ez engem nemérdekel -
#3946 mondjuk ám! :DDD -
#3945 Gondolom játszottál már a CoR szerveren néhányszor így összeszedtél vagy 150 pontot is összesen. Ekkor lehetőséged van arra, ha akarsz regelsz a bfstats.info-n a BF2-ben használt júzerneveddel.
A nevet a következőképp kell beírni: klánprefix_accountnév (kis és nagybetű is számít).
* A regisztráció csak azon játékosok számára lehetséges, akik már a www.bfstats.info oldalon felhasználók. (ennek oka, hogy szükséges a PID-ed ami lehetővé teszi a részvételt az általad választott csapatban.
* Azok a játékosok, akik még nem regisztráltak a www.bfstats.info-n könnyedén megtehetik. Játsz az Antik vagy BotH szerveren, és miután végetért a pálya és a rendszer feldolgozta a logokat, a weboldalon regisztrálhatsz (jobb felső sarokban a bejelentkezés linknél)
* A regisztráció csak arról az IP címről lehetséges, ahonnét játszottál. Ez biztonsági okokból van így, hogy más ne regisztrálhassa be a neved. Regisztráció után bármilyen IP címről játszhatsz.
* Ha problémád akadt a regisztrációval (pl: olyan üzenetet kapsz, hogy nem erről az Ipről játszottál lépj kapcsolatba az adminisztrátorral (Tubar), segít a problémádon. (angolul vagy németül írj neki)
* Regisztrálni az LWBT4 játékra könnyű. Bejelentkezés után lépj be a profilodba, válaszd ki a csapatot, melyben játszanál és bökj a Csatlakozás LWTB4 gombra.
* Menet közben már nem válthatsz csapatot. Kérheted, hogy rakjanak át, de ezt csak akkor teszik meg, ha ki kell egyenlíteni a csapatokat.
* Figyelmessen válaszd ki, hogy melyik oldalon akarsz harcolni. Az olyan tipusú kéréseket, hogy "Rakjatok át, mert a pajti a másik csapatban van" nem fogják teljesíteni.
* A végső felállás a ranglétra alapján még rendezve lesz.
-
TS Zolly #3944 Felkell menni gémeli egy private ranked szerverre gémelni. Ha kb van 150 ponod, akkor ezen az oldalon beregisztrálsz azzal az ip cimmel, amivel utoljára pr szerveren voltál. Fontos at ip cim!!! Ha megvan, akkor bejelentkezel, és a profilodba megadhatod hogy melyik nemzet oldalán akarsz részt venni az LWTB-n.
Amugy, itt vagy. -
#3943 ide hogy kell smint kell reggelni vagy mivan?
mint hülyéknek ugy irjátok mán lé me gyenge az elmém:I -
TS Zolly #3942 -
-
TS Zolly #3940 Nem. Én egyből választottam. De lehet, még az elején jelentkeztem, még lehetett választani, most már a csapatelosztás miatt, gondolom oda tesz majd, ahol kevesebben vannak. De bárcsak ne legyen igazam. Inkább játszok egy bojhos orrúval egy csapatba, mint ellene. :D -
#3939 Lehet, hogy először elfogadják a jelentkezésed és utánna választhatsz. -
TS Zolly #3938 Nekem felkínálta a két nemzetet, még nem tudom, és randomot. :( -
#3937 Nem kínált fel semmit. -
TS Zolly #3936 Remélem wazze németeket választottál?! -
#3935 Nekem olyan nincs, még nem vagyok aktív de akkor várok. -
TS Zolly #3934 Bejelentkezel az oldalra, jobb felső sarokba a neved alatt ott lesz a profilom. Ott kell csapatot választani. Én szombaton jelentkeztem, és csak tegnap este jött meg a jóváhagyás.
Kép -
TS Zolly #3933 Naszóva! Regeljetek be. Ha meg jön a csata, akkor legyünk egy ts-en. Mutassuk meg ezeknek, mi a Magyar virtus. :D -
TS Zolly #3932 :DDD
-
#3931 Gondoltam, hogy a könnyebbik oldalát fogják meg :D! -
#3930 ...épp nézem a térképet, Lutsk-ot jól odabiggyesztették Szeged mellé... legalább lesz ami motivál. :D -
#3929 Zolly és Murry a német oldalra állt. -
#3928 melyik oldalon? -
#3927 Gyk az, hogy toboroznak játékosokat akik a bfstats-on vannak regelve. Mindenki játszhat aki akar, függetlenül attól, hogy klán vagy nem klán tagja. Így lesz két nagy tábor (jelen esetben ukrán és német) akik egymás ellen harcolnak a meccseken. Ha eldöntöd, hogy ukrán akarsz lenni, akkor onnantól csak azon az oldalon játszhatsz...
A körök végén az oldalon található térképen pedig látható lesz az, hogy ki foglalta el azt az országot és, hogy merre támadhat tovább. A mapok fixek, cserélni nem lehet őket, egy ország egy map. Olyan, mint a honfoglaló idehaza, csak BF2 módra. :DD
Long Way To Beijing 3 szabályai ilyenek voltak:
# Az USMC célja, hogy megszerezze az ellenőrzést a két legnagyobb város, Hong-Kong és Beijing felett. Az USMC csapatoknak el kell foglalni az útba eső területeket, hogy elérjék a városokat.
# For Hong-Kong city is 1 point for the winner, this map shall be played only once!
Beijing consists of two maps-suburbs and city itself.
For Beijing - suburbs is 1 point.
For Beijing - city is 1 point.
USMC Team can only attack the Beijing city if it has won in the map Beijing - suburbs.
If the USMC loses in this map, then the game ends with points that teams have till then.
# A CHINA csapatok védekeznek. UMSC csapatok kiválasztják a támadás célpontját. Csak a határ felöli oldalról támadhatnak új területet. A kék nyilak jelölik a lehetséges támadási irányokat.
# A támadó sereg vezetőinek 24 órával a csata előtt ki kell választani a csata helyszínét. Ha ezt elmulasztja, akkor a másik csapat választhat hadszinteret. A kiválasztott térkép és a csata időpontja a weboldalon lesz közzé téve a hírek bannerben és az LWTB3 térképen. A játékosok email értesítőt kapnak a csata koordinátáiról.
# A területet az a csapat birtokolja aki a meccset 2:0 vagy 2:1 arányban nyeri. A végső elszámolásba a győzelmeg és vereségek száma számít, az egyes mecsek aránya nem.
# Egy kör ideje max 40 perc, a ticketek 200%ra vannak állítva. A harc annyi körig tart amíg el valamelyik csapat nem nyer (2:0 vagy 2:1)
# Abban az esetben ha az UMSC csapatok elvesztenek egy területért folyó harcot, azt a területet többé nem támadhatják meg
# Ha az UMSC csapatok megnyerik a harcot, folytathatják a támadást arról a területről a környező területekre.
# A játék menete során 3x választ az UMSC területet támadásra és 4dikre a CHINA csapatnak esélye van egy ellentámadásra, hogy visszaszerzzen egy területet.
# USMC csaptok nem támadhatnak meg olyan területet, ahol a CHINA csapatok már egyszer nyertek.
# A CHINA csapatok szintén támadhatnak USMC területet és ha nyernek visszafoglalhatják örökre.
# Minden csapat kiválasztja a tábornokait induláskor, akik informálva lesznek a bekövetkező támadásokról. A tábornokok részesei lesznek az LWTB3 szervezői csapatának és részt vehetnek a probléAmás kérdések rendezésében.
* Minden fegyver engedélyezett mindenkinek.
* Minden mocskos trükk engedélyezett. BaseCamp, PlaneCamp, BR, stb…
* Minden jármű ellopható
* Csalások használata szigorúan tilos. Diszqualifikáció és permanens ban minden bfstats-os szerverről.
* A pálya méréte a csata előtt fog eldölni.
o Ha kevesebb mint 30 játékos van a csatához, 32-es map lesz.
o Ha több mint 30 játékos van akkor 64-es map lesz.
o A következő kör pálya mérete attól függ, hogy az aktuális kör végén hány játékos volt fent.
* Automata script biztosítja, hogy a csata folyamán bármikor csatlakozhass és a regisztrációkor megadott csapatban játszhass.
* A játékban való kommunikációhoz használd a beépített parancsokat.(spotted, request stb.)
* Vulgaritás irásban és szóban azonnali bant von maga után a harc végéig.
* Spammelés a chatben azonnali kirugást eredményez, kirugás utáni folytatása bant.
* Ha nem csak cseh/szlovák játékos van a játékban akkor egy nemzetközi osztag is létrejön. A nemzetközi osztagban angolul kell kommunikálni.
* A commandernek nem csak csehul és szlovákul kell beszélnie, hanem angolul is. Kösz, hogy megérted, hogy nem csak csehek és szlovákok játszanak :)
Gondolom az LWTB4 szabályai is hasonlóak lesznek. -
#3926 igen, reggelni kell a bfstats.info oldalon, úgy, hogy felmész valahova előtte játszani, mert csak arról az ipről enged reggelni, amiről a legutóbb játszottál...
"This Player Name is not your NICK!!!
You can register only from IP, that you used in your last game!" -
#3925 Ez mi ez?