Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
backup?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Letöltöttem, kicsomagoltam, megvannak a parancsikonok. Ezeket -próbálva- indítani felugrik a bf2 logó, sötét képernyõ, néhyán villogás és visszadob asztalra.
Tudom, nem ebbe a közegbe való ez a "lámi" kérdés, de remélem választ kapok nem köveket a fejemre.😄
thx.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Minden jog fenntartva!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
az valami betegség?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Minden szerver adminnak: Lehetoleg a Guardiant egyelore vegyetek ki a mapek kozzul, mert a fejlesztok szerint CTD-t okoz medium terrain beallitasoknal. Kiprobaltam, nem fullentettek.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Tankokkal már egész jól megy csak néha elakadnak a lövedékek a legkisebb tereptárgyban(ez kicsit idegesítõ).
Arty-val egyáltalán nem tudtam lõni de valszeg ezt is csak gyakorolni kéne. 😊
Pályák nagyon jók, tágasak van rajtuk elég jármû is. Két infantry map nagyon brutális. Ha egyedül flangál rajta valaki az tutti halott.
Más, lehet hogy az én grafikai beállításaim miatt de távolról egy csomó bokrot tanknak nézek. Ma többször is elõfordult, hogy 4-5 lövést is leadtam egy bokorra, de ezt csak akkor láttam ha közelebb mentem. 😄
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
fokozd még és szarozd le a L2-t is....
és egyre több jóakaród lesz...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
amúgy cor szerver ip-t, meg a milyénkét feldobhatnád banner alá...ne külföldre mászkáljanak az arcok 😊
meg tsre is lehet csábítani a népet, jóvolt délután, hogy fennvolt mindenki egy tsen aki játszott 😊
2. Nem mivel teljesen külön müködik.
ip: rdha.hu
így megfelel? 😊
1. Point of Existence!!!!!!
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
nemannyira hegyes (második): ha gyalogost látsz
csak hogy legény is érccse 😄
Egy fiktiv történetel rendelkezõ teljes modifikáció. Németek és az Ukránok egymás ellen. 13 pálya, 30+ jármû, 24+ fegyver.
Beszerezni innen
és itt a jelszó hozzá: ..]POEv1.0.0<..>BIGthanksTOeveryoneWHOhasSUPPORTEDus]..
Heap: Dzsipek és ember ellen
Nagy kérésem lenne! Valaki -akár privátban- elmondaná nekem, hogy tulképp mi ez a PoE? Egy éve BF2-zöm, természetesen eredeti játékkal. Ez hogy kapcsolódik a BF2-höz, és miként tehetek szert rá, hogyan lehet online csatározni?
Elõre is köszönöm, ha valaki felhomyályosít!!!
Most hogy már játszottam tankos mapon is ,mégjobban tetszik a játék ,kurva jó hogy lehet váltani a tank lövedékeit, bár még nemtom hogy az elsõ kettõ között mijakülönbség konkrétan
www.czekoart.hu
Inkább ment volna oren vagy másik assault map enyi tankot rég látam együt 😄
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Jó lesz ez, AT nem olyan gáz, de hogy senkinél sincs gránát ez furcsa volt ... 😊
Jó lesz ez 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
http://GOro.hu
flém off
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
1. megtartod a PoE-t és mindenki téged fog szopatni a szerveren
2. uninstall
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ja igen shreknek most az egyszer igaza van,de egy fecske nem csinál nyarat,mint tudjuk<#miaz>#miaz>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D