Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
1.3 fennvan?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

trident
Igen, fut. Mivel nálam a BF2, pontosabban a POE próba, ezért köhöm, igen...

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

joebacsi
sima bf2 alap fut minden gond nélkül?
backup?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

trident
Sziasztok😊

Letöltöttem, kicsomagoltam, megvannak a parancsikonok. Ezeket -próbálva- indítani felugrik a bf2 logó, sötét képernyõ, néhyán villogás és visszadob asztalra.

Tudom, nem ebbe a közegbe való ez a "lámi" kérdés, de remélem választ kapok nem köveket a fejemre.😄
thx.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

uHs Gerzson
Su-25-nek nincs levegõ-föld rakétája. Csak a Tornadonak.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zs0lt1
tipikus bf2-es betegség 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
ctd=crash to desktop :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

joebacsi
htx, kiszedve...

Cobra.
Su-25-tel sikerült már valakinek földi célpontot lelõnie? Nekem a levegõ-föld rakéta is csak a légi jármûveket fogja be. Halinkbõl a Hind-et vezettem idáig, annak elég béna az irányítása, tiszta BFV stílus, mintha nem lenne súlya. És itt is az van, hogy mire látom hogy ellenség vagy barát, addigra vagy tk-ztam egyet, vagy elrepültem a cél felett.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

joebacsi
jah, a vicc a dologban az, hogy a poe a fizetõs ea szarokkal ellentétben nem 2 plusz pályát, meg 3 jármûvet tartalmaznak, hanem szinte egy teljesen új játékról van szó...ami nem mellékesen ingyenes 😊

Mûködik ebben is a beépített VOIP? Nincs, vagy csak senki nem vette a fáradtságot, hogy megnyomja a B-t amikor fent voltam..

Minden jog fenntartva!

Az. Jatek helyett a desktopot kell bamulnod, ha megkapod. <#miaz>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mesor
Repülõt még nem is láttam! 😄

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

uHs Gerzson
Su-27 Flanker:<#szeret>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

mesor
Jaja ezt én is tapasztaltam külföldi serveren!

mohus
CTD?

az valami betegség?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Ez egy mod. nem nyul az eredeti jatekodhoz. A BF2-n belul kulon mappaba telepiti magat. (mods\poe2) A telepitese meg annyi, hogy leszeded, kicsomagolod(a jelszot megtalalod itt alabb), aztan elinditod a telepitojet.

Minden szerver adminnak: Lehetoleg a Guardiant egyelore vegyetek ki a mapek kozzul, mert a fejlesztok szerint CTD-t okoz medium terrain beallitasoknal. Kiprobaltam, nem fullentettek.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

köszönöm mégegyszer a segítséget. Most elteszem magam holnapra, jobb ha nem várom meg azt a 40 percet, ami hátra van, mert még a végén a gép elõtt maradok hajnalig, ha nekiállok játszani.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

mesor
Nekem tetszik így elsõre a mod nagyon! Szerintem assi része is jó nagyon. Helikrõl nem tudok nyilatkozni mert egyet sem vezettem még, és a tankok/bmp TV raksijához is béna vagyok! 😛
Tankokkal már egész jól megy csak néha elakadnak a lövedékek a legkisebb tereptárgyban(ez kicsit idegesítõ).

Arty-val egyáltalán nem tudtam lõni de valszeg ezt is csak gyakorolni kéne. 😊

Pályák nagyon jók, tágasak van rajtuk elég jármû is. Két infantry map nagyon brutális. Ha egyedül flangál rajta valaki az tutti halott.

Más, lehet hogy az én grafikai beállításaim miatt de távolról egy csomó bokrot tanknak nézek. Ma többször is elõfordult, hogy 4-5 lövést is leadtam egy bokorra, de ezt csak akkor láttam ha közelebb mentem. 😄

uHs Gerzson
Én nem is mondtam, hogy amatõrök ,)

ahoz képest a képek és viedók alapján nem amatõrök :-)

uHs Gerzson
Az eurofighternek rövid és hosszútávú rakátája van, van passzív radar stb.

joebacsi
mint pl?

mohus
"én tudományosan is alátámasztom a vita azon részét,h.a wow szar,egy egész délutánt basztam el vele,de minek?"

fokozd még és szarozd le a L2-t is....

és egyre több jóakaród lesz...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

uHs Gerzson
Olyan ember készítik akik hobbiból nyomják.

uHs Gerzson
PoE2 leírást olvasom amit a fejlesztõk írtak, és bövitik, nagyon sok hasznos dolgot tudtam meg belöle.

mesor
Cor server fut, jó is csak talán egy kicsit magas a ticketek száma szvsz!

köszönöm az infókat! egy óra, és le is jött. Holnap kipróbálom. Hogy-hogy ingyenes?

joebacsi
lassú vagy 😄
amúgy cor szerver ip-t, meg a milyénkét feldobhatnád banner alá...ne külföldre mászkáljanak az arcok 😊
meg tsre is lehet csábítani a népet, jóvolt délután, hogy fennvolt mindenki egy tsen aki játszott 😊

uHs Gerzson
1. Kicsomagolod 1 könvytárba a jelszó megadása után, és elinditod a poe2 1.0.0 exet.
2. Nem mivel teljesen külön müködik.

joebacsi
coRDHA POE2 server HU
ip: rdha.hu

így megfelel? 😊

joebacsi
leszeded, kitömöríted (pass kell, gerzsi beírta), kapsz 2 file-t, exet elindítod, azmeg feltelepül automatikusan a bf2 könyvtárba...majd asztalon kapsz parancsikont, azzal indítod

Legnépszerûbb témák
1. Point of Existence!!!!!!

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

találok valahol leírást a telepítésrõl? Nem zavar be, ha amúgy hivatalos ranked szervereken szoktam játszani?

joebacsi
öö minnyá

joebacsi
hegyes: ha tankot látsz
nemannyira hegyes (második): ha gyalogost látsz

csak hogy legény is érccse 😄

uHs Gerzson
Dióhéjban:
Egy fiktiv történetel rendelkezõ teljes modifikáció. Németek és az Ukránok egymás ellen. 13 pálya, 30+ jármû, 24+ fegyver.

Beszerezni innen
és itt a jelszó hozzá: ..]POEv1.0.0<..>BIGthanksTOeveryoneWHOhasSUPPORTEDus]..

uHs Gerzson
Sabot: Nehézpáncélosok ellen
Heap: Dzsipek és ember ellen

sziasztok!

Nagy kérésem lenne! Valaki -akár privátban- elmondaná nekem, hogy tulképp mi ez a PoE? Egy éve BF2-zöm, természetesen eredeti játékkal. Ez hogy kapcsolódik a BF2-höz, és miként tehetek szert rá, hogyan lehet online csatározni?
Elõre is köszönöm, ha valaki felhomyályosít!!!

Kovács legény
Joe! RDHA szerver nevét változtasd már meg egy cseppet hogy kidobja a keresõ ha "hu" -t irok be ,mert igy külön kell rákeresni

Most hogy már játszottam tankos mapon is ,mégjobban tetszik a játék ,kurva jó hogy lehet váltani a tank lövedékeit, bár még nemtom hogy az elsõ kettõ között mijakülönbség konkrétan

www.czekoart.hu

hát ez a map 😄 mindenfelé tank és tank és APACHE 😄DDDD A rohat helivel mindig megjelent amikor végre lehetet volna kicsit lazitani 😄
Inkább ment volna oren vagy másik assault map enyi tankot rég látam együt 😄

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

DummyBoy
Nnnnaa, Köszi a Hordás arcoknak a squadot, végre megint ÉLMÉNY volt Public-on jáccani 😊

Jó lesz ez, AT nem olyan gáz, de hogy senkinél sincs gránát ez furcsa volt ... 😊

Jó lesz ez 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

TheGOro
Cor-ra nem tudok menni, de az rdha az okés 😊 Juteszembe pontosíthatnád az este fogalmát, mert nálam már az van.

http://GOro.hu

Murry
Fut a CoR szerver de folyamatosan tele van. 40/40

csak annyit tisztellek...
flém off

HTS s3rg1nh00
hát,azután h.amit fallen-en töltöttem,egész jól ment,nem hiszem...de szvsz helibe be nem rakom a seggem,pont a Fujis-UAZos ügy miatt😄DD

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

TS Zolly
Keresõben láttam, hogy megy. De telt ház volt.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

joebacsi
nemtom, sztem jövõheti warokat poe-ben kéne tolni...nekem ez a véleményem páróra játék után 😄

schrank
"változni fog"
1. megtartod a PoE-t és mindenki téged fog szopatni a szerveren
2. uninstall

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

HTS s3rg1nh00
én tudományosan is alátámasztom a vita azon részét,h.a wow szar,egy egész délutánt basztam el vele,de minek?<#fejvakaras>mellesleg nekem a PoE se az igazi,de ezt 10 perc játék után mondom,szóval ez valszeg változni fog😄
ja igen shreknek most az egyszer igaza van,de egy fecske nem csinál nyarat,mint tudjuk<#miaz>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D