12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#5654 Most tervezem egy xbox360 megvételét, azzal elleszek warhammerig -.- ha meg nem akkor kereshetünk valamit tényleg :p -
#5653 Én nem így halottam :P -
#5652 inkabb menj keress jatekot amivel multizhatnank nublynxszel egyutt D: -
#5651 Rohattak! Azt hogy wowozok azt kikérem magamnak, egyre kevesebbet mostanság! Ami a női ruhákat illeti... -
#5650 Nekem is vannak kifogásaim Dcon-al szemben de tudom hogy csak első kiadás így no comment :) -
#5649 Még a tanknál csak csak, de a helinél nem igazán tetszik!
Arról nem is beszélve, hogy úgy megy át a kráteren a tankkal, mintha sima út lenne alatta! -
#5648 Kráterek -
n003 #5647 "halad"?! ezt megrekedésnek hívják!!! :DDDDDDDDDD -
Tgabbar #5646 :D
Akkor semmi szokatlan....jó tudni,hogy még minden a régi kerékvágásban halad. -
haxoror #5645 Újabban női ruhákban jár és wowozik :P -
Tgabbar #5644 Köszönöm.
A szakvizsgához meg kitartás.
Gero-val mivan mostanság? rég láttam. -
#5643 Az 1.1.5-ben benne vagy a map pack is
FAQ: dolgozom rajta de mivel 2 hét mulva szakvizsgám lesz így nem sok időm van rá. -
Tgabbar #5642 Sziasztok!
Az 1.5-ös client mellé mely mappack szükséges még?
Köszönet.
(tényleg jó lenne egy faq :) ) -
TS Zolly #5641 Ja. -
haxoror #5640 POE:2 V1.1.5 Full.zip
Ez a legújabb? -
Landor #5639 na ez az hogy csak hallomásból ismered a bfet -
#5638 naazmegmi :D ... en ugy hallottam hogy a battlefieldekben mindenki solozik :OOO -
Landor #5637 teamplay pubi, teamplay ;> -
#5636 me má megint ako van a jáccás amikor dolgozom:(
faszom ,2hét múva már otthon leszek megint és leszarom hogy hánykor ke felkellni me munka van!!! -
#5635 nah , es Gerzson elotted van , nub :DDD -
Landor #5634 ebből maradtál ki pupi :D
-
#5633 gyere szkubidúúú hagyma koszorúúú segíít szkubiidúúúúúúúú lálá lá lá:D -
#5632 Mivan ratyi? :D -
#5631 gyere szkubidúúú szörnyűűű háborúúú ami vár rád ne hátrááálj lálá lálá lá láá lálá lálá lá!!!:D -
Landor #5630 kitartás, így már nincs sok hátra! -
TS Zolly #5629 Végülis.
Szombat: Villanyszerelés, földkábel fektetés árokássással, bár nem sokat ástunk, de akkor is.
Vasárnap: Két év után összeraktam a biciklim, sok volt hirtelen az a pár km. :D Éjjel félegy-egyig BF2.
Hétfő, tehát ma: Sebesség határoló kötél rövidítés, biciklire ránéztem, ott fogsz elrogadni :D , kv, kv, kv. Álmos vagyok. De megy a fosogép, Töki szkubidut néz, asszony kiakaszt állandóan. De azé köszi jól vagyok. :DD -
Landor #5628 Uh Zolly te nagyon túlpihented magad a hétvégén.. -
TS Zolly #5627 Nebaz! Lehet csipával zumonyi?? Nemá! Nem is tudtam. :DD -
Landor #5626 igen tudom hogy itt lehet, direkt írtam.. :D
örülök hogy leesett neked is ;> -
TS Zolly #5625 Két jobb egér katt. :D -
Landor #5624 nemmeri!
"hogy lehet zoomolni a sniperral" -
TS Zolly #5623 Kérdésed van? Tedd fel. :D -
#5622 Most már jó lenne ha hegesztenél egy PoE2 FAQ-t, mert nem tudom merre hány méter. -
LMAOROFL -
#5620 PoE2 update #99:
[center][b]
US légvédelem, M-167 VADS:
Német légvédelem, Fk20 20mm:
Blue Nile egy kicsit feljavítva PoE1-ből:
És aki poe2 filinget akkar mindig az itt vehet ruhát és egyéb dolgokat magának :)
Jövőhéten lesz a 100 update amihez egy videó készül is valami extrára számíthatunk ;) -
#5619 Na mivel ezen a hétvégén az ösöket elküldtem vidékre ki szabad hétfőig? -
#5618 jah de akkor futtatod csak amikor dolgozom:) -
Landor #5617 pedig direkt futtattam az xfiret -
#5616 faszom amikor tudok játszani akkor sosem jáccol és forditva ,pedig jolesne már egy közös gyilok ,megmutatnánk a sok nyomoréknak:)
multkor felmentem egy szerverre valami tankos map volt hát azthittem bealszom ,mentem kilöttem az ellen tankot foglaltam mentem kilöttem a következőt is és megint foglaltam ,nah megint ugyanez ,ekkora már szürkitették az elsőt és kezdtem ujbol és sokszor... 15gyilok és 0 halálnál asszontam hogy pá ,sok lámi, néha pedig olyan jo kis csaták tudnak kialakulni:( -
errrtu #5615