Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
Csak egy kicsit, na jó nagyon, vagyok homofob. De ha téged nem érdekel, ha a Magyarokat lebuzizzák, az a te magánügyed. Engem sért.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

szerintem értette hogy mirõl van szó, csak viccelt vele
egyébként meg nem kellene ennyire homofóbnak lenni <#wilting>

-tRs-Landor

TS Zolly
Nekem a gay buzikat jelent, de ha végig olvasod, akkor le is irják valahol, hogy ez egy sértõ szó.

Fiu=boy. neeem?????

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Kovács legény
homokszekszuális huszár?

www.czekoart.hu

Londonban van egy magyar étterem. "Gay Huszár" néven 😊)

az ünnepi kaki...

A "gay" jelenthet vidámat is... 😄
Beers
Mit húzod fel magad rajta?!
Tehetnek egy szivességet!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
Én spec nem erre gondoltam. Szvsz, vagyok annyira liberális 😄 , ha valaki saját magát lebuzizza, az a saját magánügye. Én a Magyarok leáltalánosítására gondoltam.

Erre: ,,but ingame his name is still hungarians are gay.

edit
that name is i am gay now for some time, maybe 1 or 2 weeks. before that it was hungarians...in teh stats. but still in the game itself when that guy showsup, the name is hungarians. ,,

joebacsi
"And of course, baned on all antiks servers this IP now"
probléma megoldva 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TS Zolly

TS Zolly
Talán sokan rájöttek, jobb mint az alap gém, és sokan nézegetik a letõltés miatt. 😛

TS Zolly
Hm. Délután aszem még gyó vót.

kBagyula
nagyon úgy nézem, hogy megfeküdt kicsit alatta a vas <#whatever>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
höhö, mackakõ. (?) mentél fotózni mi?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Nem tudjátok, mi lehet a POE2 hivatalos oldalával? (a www.pointofexistence.com) Eléggé furcsán viselkedik mostanában...
TS Zolly
Uj laptopod van? 😄

TS Zolly
Utalási számlaszám csak aképp változott, lehet utalni egy CIB bank zrt-s számra is. 😛

majd vmikor már én is játszódom, de a héten kikészített a tv ostromlás 😛
Remélem te még nem utaltál, mert akkor még idõben megtudhatod tõlem a számlaszám módosulás utáni hivatalos végleges számot <#idiota>
igen
TS Zolly
Számla szám meg egy Balaton felvidéki t.szövetkezeté.

1 USD = 215.63 Ft
200 USD = 43 126 Ft

Szóval vicc volt.
Nincs FAQ hát gondoltam megkérdezem.

Me0w
Nem, at kell utalni a szamlajukra 200$-t PayPal-en vagy Visa/MC-on keresztul sajnos 😞

Together we'll fly someday...

A POE2 ingyen van?

TS Zolly
jaja. megyek is.

kBagyula
Inkább húzzunk játszani. Péntek van vagy mi... <#vigyor2>

Kovács legény
ahoz jáccodni is kéne ,és arra nincs idõm😞

www.czekoart.hu

TS Zolly
Ne szarakodjatok már! Regeljetek azon az elkurt oldalon már!

Csak annyit fûznék hozzá, hogy óránként megy a log a bfstats.info-ra, de folyamatosan gyûjti, azaz nem kör végéig kell játszani, ill. nem azonnal kerül föl a pont a szerverre.
zsolti1 a "_" fontos klán_nick közé.
Kovács legény
én nemtom mikor lesz idõm hogy megcsinnyákoljam

www.czekoart.hu

TS Zolly
Ne izékegy mán. Csinyád meg és gyere. Magyarok közül csak Murryt ismerem, a többiek tök ismeretlen nevüek.

Zs0lt1
maradjunk annyiban, hogy a kötsög az te vagy, az áruló meg én 😄D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
jah, gyorsan játszak pár kört mi? 😄

joebacsi
kötsög áruló e vaty? <#mf2>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TS Zolly
Csinyáj gyorsan egy simát.

Zs0lt1
részemrõl annyi,nem fogadja el a sima tRs-es nickemet, rdha-s nickkel meg nem, fogok játszani.

TS Zolly
Long Way To Berlin elsõ war 2006.09.27 20:00!

Igyekezzetek azzal a kibaszott regisztációval!!!

TS Zolly
Utoljára leirom.

Akkor tudsz a neveddel regelni az oldalon, ha elötte egy private ranked szerveren voltál, nem változtattál ip cimet, és a private ranked szerver feldolgozta már az adataidat. Ezt ugy a legegyszerübb megtudni, hogy a játék után a saját oldaladon megjelent e az utoljára játszott pálya az elért pontokkal. Ha látod, akkor az adatok már feldolgozásra kerültek. Néha ez több orába tellik sajna, de valamikor azonnal látod. És ugyan igy lehet regisztrálni a hosszú utra is. Na.

izsook
Én is mennék hosszú úton berlinbe, de nem tudok regelni az oldalon, pedig úgy csinálom, ahogy Teso2 is mondta. Valami ötlet nem jó az IP-m. Pontjaim meg vannak.

TS Zolly
Ugy tom, 150 pont után lehet regelni, azzal a nével és ip-el amivel a szerveren voltál.

uHs Gerzson
Tull nagy fába vágták a fejszéjüket de dicséretes munkát végeztek!

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Beers
Sajnos úgy néz ki, bejött Joebácsi elmélete!
Szerintem az egyik legjobb mod volt az Allied Intent!

DasRoach of the Allied Intent mod team has sent us a sad message today regarding the future of the mod. He basically said that Allied Intent .2 will be the last version of the mod. Take a look:
After working together on 2 public releases of the Allied Intent mod, the current crew as you know it has decided to call it a day. Some of the original team members will continue to produce content in the form of a minimod using the .2 public release of Allied Intent as a base.
As a team, we realise how much of a dissapointment this will be to the SP/Coop community, but making a mod is always a big task, and for such a small dev team it has required an insane amount of time and dedication.
Unfortunately, real-life responsibilities and differences in creative opinion have led us to the decision of being happy with what we achived in the .2 release and leaving it at that. We would like to thank the Battlefield community (esp. Battlefield Singleplayer) for all the support and suggestions over the last year, we are humbly grateful. But worry not! The content we had previously posted screens of will be released in due time depending on thier authors decisions, so don't worry,you won't be missing out on new toys to enjoy.

Eredeti!

Bocs az off-ért, de én szeretem az AI-t

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Zs0lt1
háy kört kell lejátszanom, hogy regelhessek?
tucatnyi kört játszottam már a kóron.

TS Zolly
Magyar poje szerverek közül csak a CoR az ami private.

Regisztrálás meg nem láma dolog, hanem mint lentebb irták, miattad van. Felmész egy pr szerverre játszani, kör után küldik a logot az adataidal, nem csak a pontszámodat, hanem a nevedet, id számodat és az ip cimet amivel játszottál. Egy névhez ugyi meg normális esetbe egy id szám tartozik. [ Nem janekféle kétnaponta változtato név ] Ezért kell arról at ip cimrõl regisztrálnod, amivel szerveren voltál, hogy te tudd azt a nick nevet beregelni. Ha meg nem regeltél még, de már látod magadatt ott, akkor uzsgyi fel egy pr szerverre, nyomj le pár kört, és nyomba regisztrálj. És jól látod, a dinamikus ip miatt macerás. Nekem is dinamikus van, mégis betudtam regelni.

vsly
Engem sem enged regelni.Pedig toltam már jó sokat a COR-on és a coRDHA-n is.
Lehet az a baja,hogy dinamikus az IP-m....
Mindegy,qrvára felejtõs nekem az ilyen lámán megcsinált regisztrálás...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

TS Zolly
Pedig érdekelhetne. Jó móka lesz hidd el. 😄

TS Zolly
Jaja. 😄

Zs0lt1
Hát a poén az, hogy engem pl csak az rdha trs zsolti nickemmel talált meg az meg kb lehetett mindösszesen vagy 2 óra. Sima trs zsóti nikkel sokkal többet játszottam. szal ez engem nemérdekel <#schmoll2><#wilting>

kBagyula
mondjuk ám! 😄DD

kBagyula
Gondolom játszottál már a CoR szerveren néhányszor így összeszedtél vagy 150 pontot is összesen. Ekkor lehetõséged van arra, ha akarsz regelsz a bfstats.info-n a BF2-ben használt júzerneveddel.
A nevet a következõképp kell beírni: klánprefix_accountnév (kis és nagybetû is számít).

* A regisztráció csak azon játékosok számára lehetséges, akik már a www.bfstats.info oldalon felhasználók. (ennek oka, hogy szükséges a PID-ed ami lehetõvé teszi a részvételt az általad választott csapatban.
* Azok a játékosok, akik még nem regisztráltak a www.bfstats.info-n könnyedén megtehetik. Játsz az Antik vagy BotH szerveren, és miután végetért a pálya és a rendszer feldolgozta a logokat, a weboldalon regisztrálhatsz (jobb felsõ sarokban a bejelentkezés linknél)
* A regisztráció csak arról az IP címrõl lehetséges, ahonnét játszottál. Ez biztonsági okokból van így, hogy más ne regisztrálhassa be a neved. Regisztráció után bármilyen IP címrõl játszhatsz.
* Ha problémád akadt a regisztrációval (pl: olyan üzenetet kapsz, hogy nem errõl az Iprõl játszottál lépj kapcsolatba az adminisztrátorral (Tubar), segít a problémádon. (angolul vagy németül írj neki)
* Regisztrálni az LWBT4 játékra könnyû. Bejelentkezés után lépj be a profilodba, válaszd ki a csapatot, melyben játszanál és bökj a Csatlakozás LWTB4 gombra.
* Menet közben már nem válthatsz csapatot. Kérheted, hogy rakjanak át, de ezt csak akkor teszik meg, ha ki kell egyenlíteni a csapatokat.
* Figyelmessen válaszd ki, hogy melyik oldalon akarsz harcolni. Az olyan tipusú kéréseket, hogy "Rakjatok át, mert a pajti a másik csapatban van" nem fogják teljesíteni.
* A végsõ felállás a ranglétra alapján még rendezve lesz.