12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
Landor #5975 én nem látsz mindent! :D
egyébiránt DVD-t is írok 2* sebességel.. -
TS Zolly #5974 Látom, a sögö tyopikjaiba való bekempelés :) -
TS Zolly #5973 Akko hama hama! -
#5972 Téged, én még végzek a vírusírtással :P -
Landor #5971 most lekötnek épp egyéb teendőink :-) -
TS Zolly #5970 Ménem játszatok he? Kétpercenként nézegetem az ikszfájört, hátha már nyomjátok a Böskével. -
Landor #5969 -
#5968 Keresek 1 mobil AA-t :P -
Landor #5967 kiírja a játék szerverkeresője hogy ki van benn a szerveren.. ;>
ja de ha helis map, akkor felesleges is bejöbböd, max endzsinek szerelni a helinket :D:DD
viszont a műsör kárpótol :DDD -
#5966 na és milyen neven is lődöztök? vagy csak figyejjem az anyázásokat a chat-en? -
Landor #5965 -
#5964 wááá csak 1 szerver van ami tört :( sebaj visszaszerzem a CD kulcsomat!!! :D -
Landor #5963 inkább mappfüggős, mintsemhogy szerver
figyeld a userlistát ;Ð -
#5962 wááá működik!!!!! kössz a seggggííítséget :D találkozunk a csatatéren :D
melyik szerveren szoktatok menni? -
#5961 Mindenki akit én ismerek. -
#5960 ti eredetivel nyomjátok?
-
#5959 Szervertől függ -
#5958 letöltöttem a bf-et,felraktam és nincs meg az eredeti cd kulcs :D ... ugye a poénél ez nem számít?! -
#5957 Ollyant már nyomattam az BF2 Euro Force-ban egyszer. :) Tök véletlen volt, mint ahogy az is, hogy lelőttem tankal egy kétszemélyes bombázót Omanon. -
#5956 :DDD Megpróbálom.
Nekem vannak bizonyos HTW-s kötelességeim, így a warokon való részvétel számomra kötelező érvényű. Mellesleg tegnap sikerült az elsőségünk megőrizni a CB Titan ladderben, így ma örömmel verem földhöz az összes helikoptert a PoE2-ben... :DDDDD -
Landor #5955 oké, de ez poe2 :P itt cisnáld utánna :D
egyébként nekünk mindn nap poe nap; mindig toljuk
-
#5954 holnapra letöltöm a bf2-t és még talán én is megyek...ne szólj,mert amúgy megvan a game eredetiben,de kölcsönadtam és még nem kaptam vissza,szal megvenni megen nem fogom...inkább letőőőtöm -
#5953 következő feladat: bombázz le egy repülő helikoptert .... vagy egy repülő repülőgépet !!! :D -
#5952 azzzz jó!
(sorry) COD-ban bazooka-val mentem ,beugrott elém 1 fickó erre belelőttem...a robbanástól meghaltam...ő meg nem! -
#5951 Nálunk az űrbfben ez megszokott páblikon és warokon is. A transport pl. olyan mint a földgyalu... a gunship is.
Holnap PoE nap! Este kéne egy kicsit tolni majd. -
Landor #5950 azért azt itt elmondanám hogy tegnap olyat láttam hogyha más mondja, el se hinném :DD
a vár tetején lövöldőzö snipert elütötte(!!) gerzson hinddel :DD
ja és mindezt direkt... 1 percig nem tudtam megszólalni :D:D -
#5949 Thx, és éljen a poe :) -
Landor #5948 BaSZNáD Gerzson! -
#5947 Jaja HBD, te klánkurva :D ! -
#5946 Ide is HBD kiskorú G-Erzsi! -
#5945 bazzeg ha ezt tudtuk volna :D -
#5944 A hétvégén Kecskemét főterén!
Alig találtunk egy kurva helyet, ahol sör is volt :D! -
#5943 vazz milyen borfesztivál, hol? -
#5942 Mi már csak oda mentünk!
Jól elsörözgettünk rajta :D, csak a sok ratyi már nem jött, mert siettek haza :(! -
Landor #5941 fesztiváloztak ezek eleget tegnap ittas állapotban -
#5940 Nem voltál a borfesztiválon? -
Landor #5939 jah, de majdnem! rusid még éjfélkor tovább akart mászkálni kecskemétnightba, mikormár ott a volt a tuti buzibár, csak alulöltözöttnek éreztem magam a barzilpapucsommal :DD -
TS Zolly #5938 Látom nem kopott el teljesen. :) -
Landor #5937 akkor én is betolom a legjobb képemet a repnaprú a piarista szerzetsi lábam xD
! :D
na! #5931 pont ezt az atom jelet kérdeztem este a pizzázóba, csak elkomolyodott a téma a röntgensugár meg csernobilra :DD: -
#5936 Nna szevasztok!
Most jöttem haza én is nemrég. Kurvajó volt bazzeg, kár hogy telszámot nem cseréltünk előtte, de majd két év múlva :D