Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha jöhetek akkor kérek egy IP címet a szervezhez meg idõpontot.

TS Zolly
Gyülünk, gyülünk! 😊

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Én is szívessen beszállok de még nem játszottam POE2-vel.Nem baj?

Beers
Megyek én is !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Rusid
Mint ahogy lentebb irtam én is is 😊.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

TS Zolly
Öregszik ö is. 😄D

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

spitfire
Sajnos tavaszi fáradság van nála,akármikor keresem mindig az a válasz:alszik😄
Még serezni sem jön...(nemérti smile)

TS Zolly
Hét. 😄

uHs Gerzson
Nem vagyok 1 napot és máris szervezödik itt a nép 😊 Én ahogy tudok besegitek a POE2 erõforrásokban 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TS Zolly
hat. 😄 Beerst baszogasd lécce.

spitfire
Ha kell egy gyaloggalopp akkor én is jönnék.
englis nulla,de csapatjátékra hajlam annál inkább.

TS Zolly
Kár. 😞

joebacsi
hát bf2 huncup ami befigyel nálam (bár igazság szerint arra sincs túlsok idõm kifejezetten), mivel csapat is nagyrészt arra koncentrál, alternatívaként pedig lassan itt az arma, annak meg a multija zsigerbõl támogat baszottnagyterületen folyó valósidejû háborút, szal ilyesmit sokkal gördülékenyebben össze lehet majd benne hozni...szal poe2 úgynézki pad alá esik a 2 szék között 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

passz😊

TS Zolly
Akkor a Hordátol kilön csapat. Nauron, Zsolt1 és ha Gerinomo énis énis az akar lenni, Nortsen, akkor vagyunk már tuti öten. Megy ez!! 😄 Gerzson, Nyuszi, Beers??? És még még még?

KLegény, Dzsotata?

TDC Geronimo
na mennyi hsz, mivanitt? énis énis!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

badsec
Én is szívesen segítek bármiben ha kell! Taktikák készítése (Hordában is én csinálom), warszervezések, stb. És persze játszanék is...<#wink> De majd akkor Runninggal egyeztetek.

Horda Maki!:D

Running
Külön csapatot szervezzetek, mert a horda akármikor ki tud 12 embert poe-ra állítani, vagy még többet.

Akkor már nagyon várhatjátok az Eve of Destruction modot.Mikor jön ki?

vijetnám vot a zisten!😊

Zs0lt1
pontosan 😄
bár a poén az az volt, hogy a tRs volt annyiira jó, hogy a huncupot minden elõzetes készülõdés nélkül összvissz egy pici vereséggel megnyerje :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
nna akire te gondolsz az a csapatkapitány lenne. ara én szvsz nem vagyok jó. oda olyan ember kell aki tud hatni a magamfajta lázongó hajlamú emberekre is, meg meccs közben tudja követni az eseményeket és a szerint változtatni tudja a taktikát, mindezt persze profin.
a meccsszervezést (és az ezzeljáró dolgokat) szivesen felvállalom, de a csapatépítést inkább hagyom másnak.
a pályán pedig szivesen beülök tankba, bár a már említett személyek tuti jobban tolják, mint én. bár a bmp2-vel elég szoros barátságot kötöttem 😄 repkedni akkor fogok, ha kicsit jobban odanyúlnak a srácok és megcsinálják még normálisabbra a helik fizikáját. viszont ha ez meglesz, ragaszkodom hozzá, hogy tétmeccsen legyen bc&br 😄DD

TS Zolly
Pedig a tk parti az kell. 😄DD Warok elött szinte mindig én vezettem a tk-ba. 😄 De ha ez az egyik ára, hogy gyüssz, esküszöm még éles waron se tk-zok. 😄

TS Zolly
Egyetértek veled. Köll egy massziv csapat, szerver sem ártana gyak miatt, de ez szvsz megoldható. Szervezést nem csak ugy gondoltam, hogy valaki leszervez egy wart, hanem össze hozza az embereket. Ha megvannak az emberek, akkor lehet csak taktikát kiépíteni személyre leszabva. Én spec tuti nem fogok repkedi, tankot is átengedem Beersnek vagy Gerzsónnak ha jelentkeznek.
De neveket akarok hallani, vagyis látni itt, akik szívesen részt vennének egy ilyen csapatba.

bfv s huncup filing😛

Zs0lt1
jah meg amit legjobban utálok, az a meccsek elõtti tk parti. totál béna dolog, és semmi haszna. meccs elõtt mindenki nézze át a beosztását.
ha ilyen lesz, már itt sem vagyok 😄

Zs0lt1
amíg nincs meg a teljes csapat, nincsenek meg a taktikák elõre kidolgozva stb... addíg felesleges szervezni bármit is.
jah és azt nem mondtam, hogy én csak profi hozzáállású csapatban vagyok hajlandó részt venni. éles meccseken az ott egy tank meg a már megint lelõttek basszameg stílusú ts magatartásból kösz de nem kérek. nemvagyok egy kurva jó játékos, de azért tudok egysmást az ak-mal 😄
szivesen veszek részt bármilyen efajta megmozdulásban, sõt szervezõi szerepet is vállalok, csak plz ne bénázzunk :-)

Rusid
Én is benne lennék ha kellek.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

TS Zolly
Meglestem. De csak terv van hogy indúl nem??? Ha a Horda ebben indul, akkor ha köll segítek nektek, vagy inditsunk egy másik csapatot is. He?

TS Zolly
Akko gogo 😄

Zs0lt1
Én szivesen benne lennék a warszervezésben, annó tRs-ben is én szerveztem a warokat, de az a baj, hogy mostanság olyan kurva béna a beosztásom, hogy kurvára nem jut ilyenre sajnos idõ. Heti egyet talán azért össze tudnék hozni.

Running
Sõt indultunk valami ladderen is poe-be, most kezdik nyomni.

http://www.esl.eu/eu/

Running
Én mindenképp benne vagyok a weboldallal vagy valamivel, POE2 POWER 😛, de englisül ótvar vagyok.

TS Zolly
De ehez köll ám pár embör, kik lebonyolítanák a mecseket. Megkeresni a különbözõ csapatokat, kölönbözõ fórumokra irni. stb. Ehez köll olyan, ki elég jók az inglisben, és szervezésben sem utolsók. Magyar poje csapat fele a fejembe már össze ált. Ha esetleg te, vagy Ráning, Gerzson, elválalnátok, akkor nagyot nönétek a szemembe. Ráning még egy kis weboldalt is összedobhatna, amibe esetleg még segíthetek is, csak mondja meg, mekkora tárhelyre van szüksége.

Zs0lt1
ha lesz vmi össznépi poe war, engem se hagyjatok ki plz!
nem kell más csak az ak-m és mehetünk 😄

TS Zolly
Esetleg ha mégis lenne egy Poe2 fun warozási hajlam, öket szerintem meg lehetne keresni ezügyben.

TS Zolly
Ja. 😄DDD

Kovács legény
kilehet az? biztos valami kisköcsög😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
jah a hegyen meg az Éközép zászlónál ,voltak durva dolgok, nagyon komoly hangulata volt a dombon le-fel támadásnak, Sven Hassel könyvek hangulatát idézte.

www.czekoart.hu

TS Zolly
Akko lesz ebbõ valami?

uHs Gerzson
Meg hiányzik a Town portal Tristramba 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

A hajónál nekem sikerült elég elcseszett helyre születnem. Konkrétan nehezen tudtam kijönni a vízbõl. Sztem az út kialakítása kicsit érdekes, mármint a texturázásra gondolok. Amúgy jó map!
nagy-nagy hiba!!! nem fogunk fegyverropogás és halálhörgés közepette idillikus madárcsicsergést hallani?!!! szerintem kezdheted a térképen kikeresni elbújdoklásod célpontját!!! 😄DDDDD
majha-maki

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

TS Zolly
Akkor én nem halottam tegnap harkály kopácsolást???? 😄

Running
Igen, ha a mapok méretének megfelelõ embermennyiség van fent, akkor nagy hentek lesznek.

Sajnos van egy hatalmas bug a mapban amire megoldást kell talánom. Az összes madár effekt, béka ugrás, falevél hullás hiányzott, valamint a pálya egészén mûködnie kellett volna a madárcsicsergésnek ami szintén nem ment. Viszont create localban megy szépen minden, ezért nem értem mi a f**z van.

TS Zolly
Azért néha elég kemény csatározás alakult ki, fõleg a hegyi zászlónál. Fullos szerveren nem fognak a szakaszok elmenni egymás melett.

TS Zolly
Nagyon jó volt fõmaki. Csak ilyen KLegény vagy minevü alakok is ott tébláboltak tök fölöslegesen, nem is tom miért. Ismer valaki ilyen bevû játékost? 😄DDD

TS Zolly
És mikor szép lassan Mõgéd lopoztam, majd a füledbe kiáltottam, hogy: HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! Elhaláloztál szivelégtelenségbe. 😄

Murry
Yeah Diablo 2 a legjobb!!! (2 évig nyomtam online)

Csak a villámok hiányoztak a köveknél.

Kovács legény
amugy az a zászló ami körülvan véve azokkal a kövekkel kurva jó, tiszta Diabló hatása van ,amikor elösször szürkitettem ,rettegve vártam mikor jönnek a szörnyek meg a fõgonosz ,de helyettük csak Zolly szerencsétlenkedett ott😄

www.czekoart.hu