12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
Landor #6055 az spec 18 kill 1 deathig mg3 volt, amihez ugyebár végtelen ammo jár.. -
#6054 az ilyen pályákon meg nem a taktika számít,hanem hogy irtsd az ellent!
ne fürgyé le! -
#6053 hogy csináltad hogy 3 élettel leírtottál 1 köteg embert! fegyvercsere?
-
Landor #6052 :D egyszer nyomtam egy no-t a megadott parancsára, sztem arra lett zabos.. egyébként csak tényleg koválygott a pályán :D -
#6051 kommander pofázik hogy mienk a legrosszabb squad XD! LOL ,csak az én pontjaim jobbak voltak mind az összes többi squadnak összesen XD és commandernek meg volt valami 21 pontja XD,kerestem is ,hogy csináljak 1 jó kis TK balesetet vele XD -
Landor #6050 egy kis esti poje2 lövöldözés pár magyar arrcal megfűszerezve :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fáj a kezem baccameg :( :D
-
#6049 rég aprítottam ilyen jót! a végére már befáradtam! landor lehet hogy neked több pontod volt ,de én többet lőttem :P
-
#6048 ilyenkor azért ölni tudnék! mindig valakinek a célkeresztjéhez rakott ez a szar! meg se tudtam moccanni! -
#6047 akkor most a csajt nézd! XD -
Landor #6046 annyira nem szép..
este megyünk! (20:00) hogy hol? nézd xfiret ;Ð -
#6045 helyik szerveren vagytok?
-
#6044 Oké!
Nem jössz játszani? -
Landor #6043 melóba ez KELL
szal szépen linkeld újra.. -
#6042 fúúú! IE! minimum :firefox -
Landor #6041 ha nagy, viheted. -
#6040 :DDDD nekem mind1. -
Landor #6039 de maximum közepes! xDD -
Landor #6038 pl így az IE nem mutatja meg a képet ;> -
#6037 Csőőő, főnök, akkor gyerünk játszani. -
#6036 ooopss azt nem is figyeltem wazz! miért igy mivel szarabb? -
Landor #6035 -
#6034 használtok Xfire-t vagy hasonlót ,amivel meg lehet találni titeket??? -
Landor #6033 ja.. és ékezetet ne használj a képekben baszod.. -
#6032 [IMG][/IMG]
és ha kicsit odébállok már ez van XD
bocsi hogy kicsik a képek,csak hát 20kbite az 20kbite! -
#6031 hazaértem :) -
#6030 apró bug:D remélem jól csináltam a képfeltöltést... [IMG][/IMG] -
Landor #6029 mondjuk az új path óta toljuk tornádóval meg f18al is Gerzsivel :) -
#6028 amúgy azért utálom a járműveket,mert rohadt nehéz hozzájutni és sok köcsög lelő miközben várok rá! vagy befut a gép elé és akkor kickelnek! -
#6027 jah én is így vagyok kb... -
Landor #6026 jahhh bocs.. nézd már meg létszíves mennyit játszottam a sima bf2vel, mióta megjelent a poe2 :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyáltalán nem játszok azzal a szarral azóta :D
egyébként csak heli, meg assaultot/mostanában néha medik/ tolok poe2 alatt -
#6025 néztem a statod landor: mi vagyunk a tökéletes ellentétek!
-én sniper+spec -el megyek a legtöbbet és legkevesebbet anti+enginer
-te meg enginer+anti-val mész sokat és sniperel néha ,speccel meg soha :D
bár helit mind2-en szeretjük,én utttálom a tankokat és páncélosokat
bár ez a bf2-HQ és ebben nincs poe stat...
-
#6024 az a baj a gombokkal ,hogy ha más gamenél máshogy van configolva ,akkor megszokja az ember ,és mozogni persze tudok ,de néha elfelejtem mivel kell lefeküdni/fegyvertváltani/újratölteni/rádiózni....
mert ezek a dolgok nincsenek sok játékban! amúgy emellet COD-al és CS source-al játszom... -
Landor #6023 szal most kicsit elfelejtettem a gombokat
na ezen felröhögtem :Ð
nem vagyok szamuráj,szal maradok a kiskésnél!
akkor használd a kartonpapírcsövet :Dd -
#6022 már elég rég bf2ztem szal most kicsit elfelejtettem a gombokat ....,nem szoktam sokat campelni,de azért párszor megesik! viszont nálam 90%-ban a hangtompítós fegyverek vannak használatban!
nem vagyok szamuráj,szal maradok a kiskésnél! -
Landor #6021 hogy érted azt hogy nem célravezető?
úgy hogy nem leszel eredményes a pályán (lásd a statod :)) - ezeken a pályákon menni kell, pörögni, darálni.
Az ami tegnap is volt, hogy beáll 3 sniper 'védeni' egy pontot, azt nem nevezném eredményesnek, maximum idegesítőnek.
lehetőleg mindig a teli szervereket keresem!
én főleg mappra szelektálok, igaz a min player szám nállam 15 :))
próbáljátok ki hogy fallen-en csak késsel mentek
áá.. próbáld katanával :DDD
-
#6020 jah bevallom nem vagyok nyílt harcos! inkább amolyan orvlövész!bár szeretek kommandózni is,amolyan bevetődök a teli szobába módon...!
hogy érted azt hogy nem célravezető?
igen elég szar kevesen játszani,lehetőleg mindig a teli szervereket keresem!
próbáljátok ki hogy fallen-en csak késsel mentek...nagyon buli,bár ne számítsatok 80-as statra! -
Landor #6019 ja azt megfigyeltem, hogy nagyon sunyi a játékstílusod, csak itt ez nem mindíg célravezető
mondjuk ha megnézted, ahogy fogytak az emberek a szerveren egyre gyengült a kdrem.. -
Landor #6018 na igen az előzö kör béli 5* kdr nem volt olyan rossz :D
rég játszottam ezen a mappon, az előző peccsben amikor sötét volt egyáltalán nem.. szal kijött :D -
#6017 spies like us-t nem nagyon bírom annyira mint: olesko keep; fallen; orel...! szeretek elbújni,volt hogy átsétált rajtam vki és észre se vett,meg még sokkal durvább:2-t lekaptam,3.lekapta 4.-et(TK) én meg kinyírtam 3.-at XD!! -
#6016 landor wazze! egyszer láttalak volna megdögleni!
acélseggű!