Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beers
Most poe-ztam egy kicsit, alig találtam szervert ahol 5-nél többen vannak :(!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

uHs Gerzson
A hind vezetése tényleg csalafintás, landor is tanúja hogy milyen mutatványokat kell elkövetni amikor mondjuk váratlan szögbõl ránklönek ;)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Csodalattal tekintek reatok. En keptelen vagyok a Hinddel repulni. Csak szenvedek vele. Az EuroTiger kellemes, de szegeny csattogo balnaval nem tudok hatekonyan repulni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

uHs Gerzson
Majd ha egyszer lesz battlerecorder akkor csinálunk egy hind õsszeállitást :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Itt van egy! <#mf2>

És ez csak egy standard EuroTigeres.. Az hogy mit mûvelünk egy Hinddel Gerzsivel, azt a fantáziádra bízom.. <#hehe>

-tRs-Landor

Tojok én a tankokra, engem a helik érdekelnek... :)

Zs0lt1
Azért vigyázni kell, mert ha HE-vel lõsz tankra, az szartsem ér! :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Na majd gyakorlok még... shilkát meg a német cuccot is próbáltam, nagyon szép füstpamacsokat tudtam rajzolni vele az égre.
Ködgránátról tudtam, a HE tippet köszönöm, asszem az lesz a default betöltés :)

Zs0lt1
Bizony, Nagydög-nek igaza van, a bf2 modok közül a PoE-nek a legjobb a légvédelme.Próbáld ki a Shilkát vagy a német megfelelõjét (nemtom a nevét) azzal leszedni egy helit v repülõt. Ha jól eltalálod csak úgy hullanak le az égbõl ;-)

Tevedesben vagyol.
1. A tankkal 1 loves kell a helinek, utana mar egy erosebb szellokes is leveri a levegoegbol. A trukk az, hogy HE loszerrel lodd. En kifejezetten vadaszni szoktam rajuk. Anyaztak mar valami nemet csokak, mert mindig csak az en tankomig jutottak, aztan haza kellett terniuk spawnolni.

2. Ha befognak, dobj egy fustot! Nem csak fustol, hanem a szetrepulo toltetek a raketakat is osszezavarjak.

3. A legvedelem nem rossz am. Ha nem egyenesen feled repul a heli, akkor csak elmenekulni tud, mert mire megkeres, es rad fordul, addigra szetlyuggatod. Belulrol meg olyan erzes a legvedelmi talalat, mintha egy kovekkel teli konzervdobozban ulnel, amit epp leguritanak egy dombrol. DE ha feled repul se egyertelmu a kimenete a dolognak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Végre sikerült rendesen kipróbálnom a POE-t és tetszik, a többi sok mod után is.
Egyetlen amiben sokkal többet vártam az a légvédelem. Megszállott tankos/gyalogos vagyok (valamiért nem jön be a röpködés) de egyszerûen nem értem, miért csinálják minden BF2 modban ilyen irgalmatlanul erõsre a légijármûveket szinte 0 légvédelem mellett.
Itt a POE-ban is megvan hogy:
- egy tankkal ágyúból 2-3 találatot kell elérni egy helikopteren hogy kinyirjam. Cserébe a heli 1 lövésbõl (valami lockos szarral, ami kb 2-3 mp alatt rámáll, és még ha az elsõ csipogásra ugrok is ki a tankból, már az is késõ) szedi ki a tankot, vagy egy 2 mps sorozattal a nem irányitott rakétákból. Gondolom a szép zöld négyzetek meg kilométerektõl kijelzik hogy hol vannak a jármûvek, hogy még véletlenül se lehessen elbújni, mig a szárazföldi járgányoknál/légvédelemnél nincs ilyen. Max a rakétás légvédelmi cuccoknál, de hát azok pontossága ugyi.... :)

- kézi légvédelem sokat nem ér, abból is kell 3-4 találat egy légijármûvön, persze az utántültés "nagy" sebessége miatt örülök ha kétszer bele tudok lõni egy helibe amig az a látótérben van.

- légvédelmi jármûvek: a rakétások felejtõsek, az ágyúsok (zsu meg a fix ütegek) meg kis tûzgyorsaságúak (kell vagy 5-6 mp amig le lehet szedni egyet) és persze a heli már mérföldekrõl látja õket.

Szóval én a POE-ban is úgy vagyopk, mint a BF2-vel: ha nincs helikopter/repcsi a pályán akkor hullajó, de amúgy meg frusztrál a kiegyensúlyozatlan és túlzottan erõs légierõ.

uHs Gerzson
Válalom a következményeket :D

Yan
sört mersz inni?
kitagadlak a kistekila szkvadból. :)

&#165; xfire: kistekila

Beers
<#taps><#law><#worship>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

uHs Gerzson
Lélekben ottleszek veled Tûzmadáron ;) És megíszom életem elsõ sörét bf talin Beers kolégával ha már igértem neki 2 sört :D

TS Zolly
Jujhogy kabe!!!! Jókis Tûzmadár hangverseny közben, azé gondolok rátok. :)

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

uHs Gerzson
Amikor még a kezünkben sem volt a game akkor is ez volt, de mostanság nincs mit kitárgyalni és egyéb dolgok, de addig is Zolly kabe mert nem jössz bf talira :D

Frequency
3 napja egy hozzászólás sincs....csak nem behal a topik gyrekek?Kár lenne érte!

Kovács legény
DEC.2-án, 6 órától kezdõdik az immáron 9. community találkozó, amit remélhetõleg senki nem fog megúszni tiszta tudatállapotban.
Jelentkezés a szokásos módon,a www.battlefield.hu bal oldali menüjében. Kérjük a létszám felmérése és a névkitûzõk elkészítése érdekében mindenki jelezze, aki el fog jönni. (Aki most regisztál és nem kap visszajelzõ e-mailt az aktiváláshoz, legyen kedves írni BurnBaby-nek egy e-mailt([email protected]) arról a címrõl, amivel regisztrálta magát, és aktiválja manuálisan.)
Ennek pontos helye Pannónia utca 18. (a nyugatitól pár sarok).
Térképis van hozzá. A hely reggel 5 óráig áll rendelkezésünkre, tehát az elsõ BKV járatok indulásáig bárki maradhat.
Árak (azaz ami nem az étel/itallap szerint megy):
Italok:
Csapot sörök
- Dreher korsó 450,-
- Dreher pohár 300,-
- Pilsner korsó 550,-
- Pilsner pohár 400,-
Borok
- Szekszádi kékfrankos/olaszrizling/rosé 200,-/dl
Naturaqua szénsavas/mentes 200.-
Szénsavas üdítõk 300,-/pohár
Rostos cappy 350,-/üveg
Johnny Walker Red Label 850,-/4cl

Ételek:
Rántott sajt 750,-
Rántott csirkemell 900,-
- Köret (hasábburgonya, rizs) 250,-
- Tartármártás 120,-
- Ketchup 100,-
Tejszínes jércetokány, tészta köret 1100,-
Bolognai spagetti 1050,-
Somlói galuska csokiöntettel 550,-
Palacsinták igény szerint 150,-/db

www.czekoart.hu

mesor
<#wink>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

uHs Gerzson
Én csak azt írom amit írnak és olvasok, ez legalább gyakori :)

mesor
1.4 óta egyszer vágott csak ki. Az gyakori? <#rolleyes>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

uHs Gerzson
Csak szerver stabilitásról írnak és hogy nem fog olyan gyakran kivágni a játékból.

Zs0lt1
mit javított az 1.41?

Beers
Helyes!

uHs Gerzson
És megy az 1.41 patchel a PoE2.

uHs Gerzson
PoE2 update #88:

Elkészült a Lengyel W-3W csapatszállitó heli amely az Mi-17-t fogja leváltani az ukrán oldalon:

És egy háttérkép is készült:

1024*768

1280*1024

Gerzson signing off...

Running
Sziasztok!

A Huncup oldalra kitettem a BF2 buli idõpontját amit joe közzétett, valamint egy szavazás is elérhetõ, ami rögzíti név szerint ki mire jön vagy nem jön. Többi infó a huncup oldalon. Nagyon jó lenne ha mindenki elmenne szavazni az oldalra, mert akkor látnánk mennyien jönnek! (Szavazni csak regisztrált felhasználók tudnak, mivel csak akkor rögzíti a szavazó nevét.)

Running
Sziasztok!

A huncup oldal végre ismét mûködik, az oldal frissítésére is remélem hamarosan sor kerül. Köszönöm a türelmet és a megértést.

http://huncup.clanwar.hu

Cream78
Na me az egy ranked amit találtam az dobta azt a szöveget...

TS Zolly
1. Csiiit! Lebuktál! haha :DD
2. Pár szerver.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Cream78

Mi baja? Patch köll neki vagy mi?
Kéne egy két ip poe-hoz!
Thx...

TS Zolly
kabe

Kovács legény
köpödki!

www.czekoart.hu

TS Zolly
Kezdve veled. :P Kabe. :D

Kovács legény
mindenki kabe!

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
Csít legyen vagy törölni fogok pár embert, és nem radirra gondoltam <#eplus2>

TS Zolly
Csitt má tik!

Fujiryu
Egyre tartalmasabbnak néz ki ez a bf tali:D

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

mennyetek szobára :)))

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kovács legény
igy vagy ugy ugyis bekapoda:)

www.czekoart.hu

TS Zolly
Én akko kussulok, de KLegény ne kussoljon. :D

uHs Gerzson
KUSSS vagy mindenki bekapja és nem jártók jól :DDDD

Kovács legény
kabe

www.czekoart.hu

TS Zolly
kabe :D

Kovács legény
itt is? a többi totyikot megsemerem már nézni:)

www.czekoart.hu

joebacsi
pedig õ csak jót akar :P

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TS Zolly
O hogy kapnád bééééééé!!!!! :)

Running
<#taps>

Kovács legény
Valaki hozza már el ezt a szerencsétlent!

www.czekoart.hu