12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#7056 tudod van egy kis közösség akiket úgy hívnak ősbf-es köcsögök. az előttem lévő két kommentet ők irták :D -
#7055 valami újreg, nehigyj neki :) -
#7054 Zsóti? Ö a bf nagy glemje. :DDDDD -
#7053 hát mivel nettel megy és netnélkül csak ez nem megy, sztem a bf2-vel van gáz, amit ha uninstallálok fél évig vissza nem rakom az biztos :D
szal reinstall kilőve, remélem stabil lesz a netem :D -
#7052 Jó, hát nincs rád írva, hogy ősbfes vagy
Egyébként kipróbáltam, letiltottam a netet, és a loginig simán eljutok, szóval nincs ilyen feature, hogy net nélkül nem megy, nálad lehet vmi gebasz. Esetleg bf reinstall?
-
#7051 egyébként most jut eszembe, a tRs-ből párunknak a megjelenés előtt pár nappal már megvolt a eredetiben a bf2 :D -
#7050 Jövök meccs után sztem, és leszek is éjszaka :) -
#7049 bocs, de sztem hamarabb kezdtem a bf2-t, mint elég sokak.
szóval ilyen alapnak számító dolgokat, mint a login screen stb ismerek. el sem jutottam a login screenig, mnivel amint irtam a bf2.exe nem indult el.
amint volt net egyből elindult. -
#7048 jovan, majd legkozelebb nem teszed a segged a tomahawkba es mehetunk terepre, de persze mindig abba ulsz
az f18-at meg akkorse szeretem, pilotakent azert mert kurvamagasan kell menni hogy a sok szar ne lasson lentrol, es igazabol a minimapot kell sasolni vegig , raadasul pontot is akkor kapsz csak ha a loveszed betalal, mert ezzel max akkor losz le repcsit/helit ha mar eg
amugy ma jossz fel? mer' xfire-on nem latlak -
#7047 Elvileg megy net nélkül is, csak amikor loginolsz, akkor nem a rendes accoddal kell, hanem egy offline-al, így nem kell neki az account szerver. -
#7046 bazzeg srácok ez a battlefield 2 mekkora egy kurva :D
ha nincs a segge alatt net el sem akar indulni :D
cca tegnap délután óta nem volt netem 5 perccel ezelőttig. gondoltam sebaj, majd botok ellen tolom a poe2-t. de a bf2.exe kúrt elindulni. toltam mással. már azon gondolkoztam, hogy szarok bele leszedem a gépemről, erre nemrég szóltak a matávtól, hogy megcsinálták a netemet.
Adtam a bf2.exe-nek egy utolsó esélyt, erre most, hogy megy a net elindult :D
a kurva anyját :DD -
#7045 Méghogy az f18 nem ér sokat
Olyan, mint a tomahawk, csak még repül is, há má hogyne érne sokat?
A másik meg az aa squad, 2 vállról indíthatós meg egy support a teljes ukrán légierőt képes őrületbe kergetni. Csak valahogy soha senkinek nem jut eszébe ez a taktika. Pedig egyszer csináltuk pepével, meg is nyertük a kört, pedig alig öltünk. Csak a hindek meg repcsik nem nagyon mertek a guard stationon túljönni, mert mindig fogtunk mindent. "Area denial" -
#7044 eloszor azt hittem hogy az f22 egy otvar fostalicska, de nem annyira, bar teny hogy a flanker jobb...legalabbis ez az erzes nalam is megvolt...mellesleg ha jol gondolom berezan islanden volt az eset, ahol a bombazo nem sokat er amcsi oldalon, a ruszkiknak viszont van vadasz, bombazo, bar repulok-helik ellen az sem az igazi...van hind, na es persez van SAM, mig az amcsiknak csak az f22, leven a cobranak nincs AA raketaja...ugyhogy az is fos
probaltad mar a t-lam raksikat a hajon? azzal fasza leloni a hindet... -
#7043 nehogymár a nagyfater kimaradjon O.o
-
#7042 jaés persze partybusz powa
-
-
Landor #7040 linkeld ujra -
#7039 innen látom a búzamezők közt elrejtőző antimaterial-ost :D -
#7038 magyarország akármennyire is orosz párti, én a német és az amerikai gépeket pártolom.
helikopterből meg
-
n003 #7037 :DD
tennap felmentem erre a watt..akármire és jó fasz egy társaság volt :| gondoltam kipróbálom a repcsit .. egyedül 3-4 pilóta ellen + még a két hind estem keltem .. nah erre elpattant az agyam beírtam a véleményem egyből lett még két pilóta valahonnan .. úgy már nem volt annyira rossz :)
térfélcsere ott meg mindenki repülni akart :O aztán rájöttem miért .. valahogy nálam jobb volt a találati aránya a ruszki rakétáknak mint az usa oldalin .. neszeeked hájtekk :| vagy csak nagyon béna voltam usán?? -
#7036 De de :D! -
n003 #7035 ami nemvan? -
#7034 Pedig akkor kell a skill :D! -
n003 #7033 nem tom nemhinném :) este ~300pingem volt szal nemnagyon jácottam -
#7032 Tegnap nem veled találkoztam véletlenül? ahol azt sem tudtam honnan mindig egy ilyen nevü ember lötte szét a tankomat. -
Landor #7031 hát.. amilyen geci béna volt az oldalunk.. sok ertelme nem is volt ma
rég nem volt ilyen gecibéna a játék -
n003 #7030 köszi skaccok a lehetőséget de 200-300s pinggel :(( tegnap semmi problem nem volt :S -
#7029 hááát 1-0-ás olasz vezetés esetén lehet h hamarabb jövök :DD -
#7028 haaaaaaaat, ha ugy mint a portugalok a nemeteket, meg a hollandok a ruszkikat, akkor bebaszott, bar en is remenykedek hogy nem a macskazabalok mennek tovabb -
Landor #7027 -
n003 #7026 közben voltam kinn itt a fórumon hátha valaki felírta hova menjek .. meg volt telefonom is .. voip meg szar .. bocs hogy nem vettem észre :) mostmár beállítottam szal este majd leszek -
#7025 21:45 lesz az részemről, addig a spanyolok megbasszák az olaszokat -
Landor #7024 20:30 CET -
Landor #7023 A voipen való hangos komunikációs próbálkozáson kívül. olyan négyszer írtam be public chatre végig capslocakal (sőt a squadba-csetbe is amikor bennvoltál) hogy gyere fel tsre, stb. Reakcio 0. Miután elpattant egy ideg a fejemben, feladtam. -
n003 #7022 öööö .. és meghallottam? :DDDD lehet nem volt elég hangos vagy mi?! :DD -
#7021 tegnap ott visitott a mikrofonba ts-en, en hallottam, hogy gyere maaaaaaaar ts-reeeeeeeeeeeeeeeee
poe2.hu-n kint van a ts cime -
n003 #7020 Landor használtok ts-t? ha igen mi az ip címe? -
#7019 bazzeg tegnap háromszor leszenvedtem a kurva poe2-t, mindháromszor crc hibás lett. éjszaka alatt lehúztam tök más forrásból és ugyan kurvalassan, de lejött és fel is tudtam pakolni. szal ma este széjjel lesz rúgva a seggetek :DDDDD -
Landor #7018 nem igen nem -
#7017 konnyen vagy, otthon szimulalsz gyerekbetegseggel...pfh van idod jatszani
szerverrel jutottal valamire amugy?