Battlefield 2 - Point of Existence 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minek telepíteni? 😊

-tRs-Landor

Beers
Az új telepítésig 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

miniimage rulz 😄

-tRs-Landor

sWbFII
vazze lenyúlták a BF dvd-m...nem tudok játszani az új poe-vel<#schmoll2><#wilting><#bdead><#falbav><#wow1><#ijedt><#rinya><#unalmas>

"Not Weaken.... Weeeaken"

sWbFII
széééép kis csapat mondhatom!

uHs Gerzson
Hétvégén bevágtam 1 liter jégert kb ennyire emlékszem péntek óta 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

hévíz.. leégtem mint a fos.. meg gyógyfürdõ szagom van még 3. fürdés után is :Ð

-tRs-Landor

<#wave>
italozás motorozás csajozás
no meg egy kis pr0.6 😊
<#violent>
...

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

sWbFII
hejjjjjjjj mi ez a nagy csend?! 3 napja senki se írt

sWbFII
.

sWbFII
másik trükkjük repülõtér túlsó oldalán(kifutó végénél) sniper irtja a gépbeülõket 😄 és akkor aztán nincs felszállás!

sWbFII
jah! jó úgyis rohadtul utálom a baserapeket!néhány rohadék beül egy APC-be és egyesével lövi ki az indulókat! és ha 0,4 másodperc alatt lekap akkor hiába mész antitankal(minimum 3 élettel alatt lehet akkor is lekapni)

uHs Gerzson
Ha az ellenség nem elfoglaható bázisához közel mész fokozatósan "elhalsz" 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

sWbFII
amúgy szerintem még a szavazás rendszert kéne megcsinálni !!! ha valaki nem szavaz az azért nem szavaz mert neki mind1 vagy csak natúr hülye ahoz hogy megnyomjon 1 gombot(elvégre az FPS-ekhez nem kell ész,elég az íííkkúúú 5 is) - de ezt a BF "nem"-nek veszi és ha 10-en szavaznak igenre 5-nemre és 5 nemszavaz akkor elveszett a szavazás! -ennek csak egy elõnye van ha teamkillezel és 5 percig keresi a punish-gombot akkor megúsztad - 80E pontot

sWbFII
dome of dome is turned on! -ez meg mit jelent? gyakran látom kiírva játék közben

sWbFII
de rossz izlésem van a kedvenc pályáimon sosincs senki és csak néhány szerveren megy.....vagy csak rossz helyen vok rossz idõben XD

ha minõségibben szeretnéd élvezni a hangokat, akkor midnenféleképpen

-tRs-Landor

vsly
Az "ultra-high" beállítás csak a Creative X-Fi-kkel megy...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

sWbFII
hoppá most látom hogy én duplán "gondoltam"...biztos a dualcore miatt 😛

sWbFII
legalábbis én most vettem az alaplapot 4hónapja 25ezer körül és mivel dualcore megy rajta gondoltam gondoltam nem a celeron idejébõl van!
vagy szerinted 5.1-hez érdemes venni egy újat? de most télleg?!

<#alien2>

-tRs-Landor

TS Zolly
nem szoktam csinyáni. De ha a becsület szavamat nem fogadod el, akkor <#rinya>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

képet <#hawaii>

-tRs-Landor

hát ez aranyosan naív <#hehe>

-tRs-Landor

TS Zolly
Tegnap illent csinyátam assaultal-. 😛

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

sWbFII
alaplapba integrált de 7.1-es SOUNDMAX HD ráadásul nem is régi legalábbis a BF2-nél újabb kell hogy legyen

Aszondja Gerzson a kör elõtt: elbaszták az új Cobrát..
kör vége:

igaz a gunnernek csak csak gépágyúja van, de az ûbertunk 😄😄:!!D:XD

-tRs-Landor

<#conf> milyen hangkártyád van?

-tRs-Landor

sWbFII
jaja nemsemmi! hátamon futkosott a hideg mikor meghallottam! nekem is koko jutott eszembe->számba(nem is tom hogy azt szívják?mármint én most nem a Kovácsra gondoltam)

Landor:hogy lehet X-fit használni?nálam azt írja ki hogy nem kompabilis a rendszeremmel vagy mi....

Frequency
Tényleg dörög,csak még nem nyomtam azon a mapon<#buck>És a tõltés alatt,az a zene<#vigyor2>Már vártam mikor lép be Istváááán Kokóóóó Kováááács<#buck>

Ultra High csak X-Fivel..

-tRs-Landor

sWbFII
azon a kastélyson vagy mi a fene az "keep"...na azon dörög keményen(a régi poe-nél hibás volt a dörgés és sistergett tõle az összes hangfalam!na az szörnyû volt) a mélynyomó olyan hangokat ad ki hogy a tengerimalacom remegõ lábbakkal menekül a házába XD nekem nagyon bejön! de hiányolom a fegyvereknek a mélyhangját...meg van egy ilyen tipikus recsegõ hangjuk ha messze lõnek!csak képzeljétek el hogy lehet hallani a távolban a puffogásokat tankokat mindent....ahogy a háborús fimekbe van! állítsatok be EAX-ot ...én viszont nem tudok ultrahigh hangot beállítani valamiért 😞 -pedig régen azon volt

uHs Gerzson
Olesko pályán van mennydörgés, és nálam high beállitásokan van a hang 😊

Frequency
Nálam miért nem dörög az ég?<#rinya>Csak 5.1-en jönnek elõ ilyen extrák?

uHs Gerzson
Készül a következõ hot fix de most egy kis pihenésen van a csapat így türelem 😊

sWbFII
még 1 dolog a hang! nekem 5.1-es hangfalam van és azt szeretem a poe hangjaiban hogy csak a felüvöltéseket lehet hallani messzirõl,a lövéseket nem!pedig arra rájöhetnének hogy a puska messzebre hallatszik mint az üvöltés!(bár igaz 1.7-ben javítottak rajta valamit ,de még lehetne finomítani) viszont végre javította a az égdörgéseken(lol) és nem sistereg ,hanem télleg reális (legalábbis 5.1-en kemény)
fõleg így nyáron mikor megsülök jó hallani hogy dörög az ég! 😛

sWbFII
bár egy 1.71 nem lenne rossz

sWbFII
remélem gyorsan kijön az új patch LOL

Vannak azert meg aprobb bizonytalansagok. Nekem peldaul 4 szervert talal a kereso, ha bekattintom a same versiont. Ha nem, akkor meg van egy csomo szerver, ami neve alapjan 1.7-es, de nekem pirossal jeloli. Az aknaveto eleg tapos lett(transformers aknaveto, mert eskudni mernek, hogy mikor eldobom, akkor meg sima tanyer akna), a kezi legvedelem is jol hasznalhato. A Cobra egyszeruen szegyenletes. A Hindet meg elfogadom, hogy nagy balna, es ha egyszer megindul, akkor nehez lebeszelni arrol az iranyrol, de a Cobra azert egy agilis gep, nem egy ilyen olom tomb.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

sWbFII
jah 1 kérdés: nem tudtam rácsatlakozni az egyik szerverre melyen egy régebbi pálya volt---most akkor már soha többet nem használhatom régi kedvenceimet vagy csak új szervert kell találni hozzá?

sWbFII
na lejött végre és találtam néhány érdekes dolgot benne: ha eldobok egy gránátot akkor 2-t dob egyszerre ,de csak 1 robban(talán csak laggolt) a másik amit még észrevettem hogy a szögesdrót nem minden szögbõl látszik! nekem legalábbis baloldalról néha nem látszik belementem és lehet roszul láttam,de nem ment le az életem! a tüzérség meg elég kemény lett nem nagyon lehet mit tenni ellene(bár ez nem feltétlenül rossz...csak lényeg hogy a csõ mögött legyek és ne elött) jah még1: az egyik pályán(ahol egy kastélyszerûségben megy a harc) nem lehet eldobni a lõszert meg elõsegélyt,de a többin igen
!!! viszont a vérefekt az nagyon király(na azért még ne küldjetek orvoshoz 😛) !!!!

sWbFII
nálam amúgy optimális esetben 4-5óra alatt lejön...de ritka az optimális eset

sWbFII
vazze milyen a neted?nekem 128kbps ...és torrentbe?

TS Zolly
télleg.

Nekm nem volt fél óra sem 😄DD

sWbFII
télleg le köll szedni az egészet öggen?!
vazze 2hét mire lejön 😞

Promi
En is ki probaltam, katasztrofalis a legi jarmu fizika (szerintem).
istenkirály a little bird gránátvetõje, igaz kis sebzéssel de ûberfun 😄
olyan turbo-bfv-huey-puttyogtatóhoz tudnám hasonlítani 😄😄😄

-tRs-Landor

Haaat... A Cobra kb. ugy repul, mint egy olom tegla, a Helfire raketak akkor fogjak be a celt, ha a gepagyu csove mar beleer. Az ukranok 250 kilos bombait lebutitottak, mert tul erosek voltak. Most sikerult ugy ledobnom oket az anyahajora, hogy a ket parkolo repcsi kozott voltak a kraterek, es egyik gep sem robbant fel tole. A repulogepek gepagyuja tovabbra is vicc. Egy Blackhawk siman elvisz 3 R60-as talalatot. A Hornet iranyitott raketai erdekesnek tunnek, csak kell egy jo pilota kiprobalni oket. A legjobban a Little Bird tetszett. A geppuskai ugyan csak tuzijateknak jok, raketat meg viszonylag keveset visz, de jol repul, ami a POE-ban mar nem rossz egy helikoptertol. A granatvetojet nem nagyon tudtam kiprobalni, mert a botok tovabbra is leghajo pilotanak kepzelik magukat, es az ukran legvedelem eleg izmos lett.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

uHs Gerzson
ha jól emlékszem 3 pályán van az amcsiknak gépe. A Raptor mellett F-18 is van 😊

Te csak ne izguljal itten! Mukodik. Kiprobaltam singleben. Olyan ize...
Tenyleg egy map van, ahol az amcsi repulogepet is latni? Az is egy nyomorult Raptor csak legiharc fegyverzettel.