12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
  • uHs Gerzson
    De az ember számíthat arra hogy játszanak vele nem úgy mind a többi mód nagy részével.
  • Beers
    Jah, mivel a többin max 1-2 ember lődörög :(!
  • Zerénd
    Asszem ma én is pojézok 1egy. Ezen a két szerveren vagytok csak ami a banner kép alatt van?
  • Zerénd
    Nem találom azt a pop-cornt zabáló szmájlit. :DDDD
  • Maak
    latom vagod a poe lenyeget, de nem baj am, majd kifujjuk az orrod, ne felejts el venni szazas pzs-t
  • uHs Gerzson
    Az aki itt rendet rak ha nem beszél normálisan.
  • MaskimXul
    ok, majd próbáld ki, meglátjuk hányszor kenődsz szét a fákon
  • Vadembör
    ki vagy te kun béla?
  • uHs Gerzson
    Moderáld magad! Nem kell káromkodni. És a többiektől is elvárom ezt.
  • Vadembör
    milyen skil te faszkalap?fentről lövöldözni ugy hogy tudod nem sokat tehetnek ellened a gyalogosok nem sok skil kell te fasz!hindet vezetni elég csak sokat gyakorolni
  • MaskimXul
    áh, gyalog lőni bármilyen noob képes, hindet profin vezetni, na az az igazi skill :D
  • Vadembör
    ja és ugy kb most voltam másodszor azon a pályán meg még tiz orát sem játszottam multiplayba.
  • Vadembör
    de jó volt nézni mikor az egész szakaszotok feküdt a porba alázva az olomjaimtol nem is egyszer.hentest láttam ö lenne errtu? mert akkor ö is szar hozzám képest. helikopterbol meg repülöböl könnyü volt nektek de szemtöl szembe gyalog már kevesek vagytok!
    meg milyen stat?van itt is stat mint a battlefield2-en?
  • Landor
    :)
  • Maak
    te jokepu, ehhez eleg ha megnezed a statjainkat...arra meg ne vegyel merget hogy hentest is kilovod, mert az teny hogy en szar vagyok...de latom te is az a fajta magyar vagy aki inkabb szethuz ahelyett hogy osszetartana...es ha jol emlekszem parszol fekudtel, epp hentes fegyveretol

az meg kasteLY
  • Vadembör
    tegnap találkoztam pár magyarral egy szerveren valami kastéjos pálya volt. ellenkező oldalon voltak ezért szépen kiosztottam öket olommal. errtu te is feküdtél volna az olomjaimtol de sajna te nem voltál a többivel.
    észrevettem hogy magasból tudnak játszani egyesek de ha csak egy puska van a kezükben már nem.
  • errrtu
    majd ma jól seggbelőlek ha piros lesz a neved ha nem meg ha 1általán leszel valami emberi időben...
  • Landor
    hogy te még kárörvendeni sem tudsz rendesen...
  • errrtu
    photoshot
  • Landor
    mai shot :D
    lespawnolok, erre mindenki egy emberként elkezd lövöldözni rám :D

de a legdurvább, hogy amikor újraspawnoltam, még akkor is a másik oldal userlistájában szerepeltem :D
  • n003
    próbáld ki a poés kóbrát óverember .. egy rozzant tehén a bf2demós hoz képest!! :DD :((
  • GameOverrr
    A kérdés inkább az, hogy ezt a sok nagy spílert vajon elbírná-e a szerver?
  • Maak
    vette csitet? hogye adta Landor?
  • errrtu
    leléptetek és talán e miatt nem lett meg a SZÁZ

:D
  • MaskimXul
    poés cobrát eszik a hindem reggelire, jöjjenek csak
    azért egy olyan mapot kipróbálnék, ahol együtt van bfes cobra, j10, hind, tigris, sa-17. Gondolom editorral nem lehet nehéz megcsinálni, majd ha nagyon unatkozok, megmoddolom kicsit mondjuk daliant vagy kubrát.
    Kérdés, hogy lehet-e az egyik modból járműveket a másikba átrakni.
  • Maak
    kivancsi lennek azert hogy ha ott is 4vs4 heli es 4vs4 repcsi lenne a normalis legvedelmekkel plussz a baserape elleni scripttel, akkor is menne-e igy

amugy gyertek fel, van a poeban cobra, oszt majd meglassuk
  • Landor
    ez egy nagyon gonosz poén volt.
  • GameOverrr
    Csak poén volt, úgy lesz. Elnézést kérek!
  • Landor
    kutyát-macskát nem érdekel a sima bf2 ebben a topicban.
    ehhez tartsd magad légy oly szíves a közeljövőben. köszönjük.
  • Zerénd
    Hüp hüp, most beleléptél a lelkivilágomba hüp hüp.
    Valaki vigasztaljon meg! :(
  • Zerénd
    Óóóóóóó te faaaassz!!!!!44444
  • uHs Gerzson
    Landor mutass az kollégának egy igazi Cobrás képet :)
  • GameOverrr
    Srácok, jól elviaskodtok itt a jobbnál-jobb HIND-os körökkel, de azt azért remélem sejtitek, hogy a Cobra mellett esélyetek nincs labdába rúgni.További jó gyakorlást!
  • Landor
    tisztán látszik a két képet összehasonlítva, a "Bufl4x" nevű user mindkét esetben ugyan azt a csítet használta...
  • Maak
  • Landor
    na így tudod mivel tudsz játszani
  • Zerénd
    Jácutolok én pojéval ajaj ha tudnád!
  • Zerénd
  • uHs Gerzson
    Ilyet is rég láttam :)
  • Landor
    30as streakig meg sem állok