Battlefield 2 - Point of Existence 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-tRs-Landor
ne fürgyé le!
"Not Weaken.... Weeeaken"
-tRs-Landor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-tRs-Landor
este megyünk! (20:00) hogy hol? nézd xfiret ;Ð
-tRs-Landor
Nem jössz játszani?
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
szal szépen linkeld újra..
-tRs-Landor
-tRs-Landor
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
és ha kicsit odébállok már ez van XD
bocsi hogy kicsik a képek,csak hát 20kbite az 20kbite!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-tRs-Landor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyébként csak heli, meg assaultot/mostanában néha medik/ tolok poe2 alatt
-tRs-Landor
-én sniper+spec -el megyek a legtöbbet és legkevesebbet anti+enginer
-te meg enginer+anti-val mész sokat és sniperel néha ,speccel meg soha 😄
bár helit mind2-en szeretjük,én utttálom a tankokat és páncélosokat
bár ez a bf2-HQ és ebben nincs poe stat...
mert ezek a dolgok nincsenek sok játékban! amúgy emellet COD-al és CS source-al játszom...
na ezen felröhögtem :Ð
nem vagyok szamuráj,szal maradok a kiskésnél!
akkor használd a kartonpapírcsövet 😄d
-tRs-Landor
nem vagyok szamuráj,szal maradok a kiskésnél!
úgy hogy nem leszel eredményes a pályán (lásd a statod 😊) - ezeken a pályákon menni kell, pörögni, darálni.
Az ami tegnap is volt, hogy beáll 3 sniper 'védeni' egy pontot, azt nem nevezném eredményesnek, maximum idegesítõnek.
lehetõleg mindig a teli szervereket keresem!
én fõleg mappra szelektálok, igaz a min player szám nállam 15 😊)
próbáljátok ki hogy fallen-en csak késsel mentek
áá.. próbáld katanával 😄DD
-tRs-Landor
hogy érted azt hogy nem célravezetõ?
igen elég szar kevesen játszani,lehetõleg mindig a teli szervereket keresem!
próbáljátok ki hogy fallen-en csak késsel mentek...nagyon buli,bár ne számítsatok 80-as statra!
mondjuk ha megnézted, ahogy fogytak az emberek a szerveren egyre gyengült a kdrem.. <#miaz>#miaz><#buck>#buck>
-tRs-Landor
rég játszottam ezen a mappon, az elõzõ peccsben amikor sötét volt egyáltalán nem.. szal kijött 😄
-tRs-Landor
ez a cis gyerek is nagy spíler :Ð
-tRs-Landor
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
-tRs-Landor
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
-tRs-Landor
Bözsi! Míg elnem kezdesz vitatkozni, m4 van a kezemben 😄DD
Egyik. M16, de g36e mégis. Aki ismer, tudja, g36e-t soha nem használok.
Másikon mi a kakuktojás? Elárulom, nem az, hogy heliben ülök.
Ezt meg csak ugy:
-tRs-Landor
-tRs-Landor