12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#7296 De az ember számíthat arra hogy játszanak vele nem úgy mind a többi mód nagy részével. -
#7295 Jah, mivel a többin max 1-2 ember lődörög :(! -
#7294 Asszem ma én is pojézok 1egy. Ezen a két szerveren vagytok csak ami a banner kép alatt van? -
#7293 Nem találom azt a pop-cornt zabáló szmájlit. :DDDD -
#7292 latom vagod a poe lenyeget, de nem baj am, majd kifujjuk az orrod, ne felejts el venni szazas pzs-t -
#7291 Az aki itt rendet rak ha nem beszél normálisan. -
#7290 ok, majd próbáld ki, meglátjuk hányszor kenődsz szét a fákon -
#7289 ki vagy te kun béla? -
#7288 Moderáld magad! Nem kell káromkodni. És a többiektől is elvárom ezt. -
#7287 milyen skil te faszkalap?fentről lövöldözni ugy hogy tudod nem sokat tehetnek ellened a gyalogosok nem sok skil kell te fasz!hindet vezetni elég csak sokat gyakorolni -
#7286 áh, gyalog lőni bármilyen noob képes, hindet profin vezetni, na az az igazi skill :D -
#7285 ja és ugy kb most voltam másodszor azon a pályán meg még tiz orát sem játszottam multiplayba. -
#7284 de jó volt nézni mikor az egész szakaszotok feküdt a porba alázva az olomjaimtol nem is egyszer.hentest láttam ö lenne errtu? mert akkor ö is szar hozzám képest. helikopterbol meg repülöböl könnyü volt nektek de szemtöl szembe gyalog már kevesek vagytok!
meg milyen stat?van itt is stat mint a battlefield2-en? -
Landor #7283 :) -
#7282 te jokepu, ehhez eleg ha megnezed a statjainkat...arra meg ne vegyel merget hogy hentest is kilovod, mert az teny hogy en szar vagyok...de latom te is az a fajta magyar vagy aki inkabb szethuz ahelyett hogy osszetartana...es ha jol emlekszem parszol fekudtel, epp hentes fegyveretol
az meg kasteLY -
#7281 tegnap találkoztam pár magyarral egy szerveren valami kastéjos pálya volt. ellenkező oldalon voltak ezért szépen kiosztottam öket olommal. errtu te is feküdtél volna az olomjaimtol de sajna te nem voltál a többivel.
észrevettem hogy magasból tudnak játszani egyesek de ha csak egy puska van a kezükben már nem. -
errrtu #7280 majd ma jól seggbelőlek ha piros lesz a neved ha nem meg ha 1általán leszel valami emberi időben... -
Landor #7279 hogy te még kárörvendeni sem tudsz rendesen... -
errrtu #7278 photoshot -
Landor #7277 mai shot :D
lespawnolok, erre mindenki egy emberként elkezd lövöldözni rám :D
de a legdurvább, hogy amikor újraspawnoltam, még akkor is a másik oldal userlistájában szerepeltem :D -
n003 #7276 próbáld ki a poés kóbrát óverember .. egy rozzant tehén a bf2demós hoz képest!! :DD :(( -
GameOverrr #7275 A kérdés inkább az, hogy ezt a sok nagy spílert vajon elbírná-e a szerver? -
#7274 vette csitet? hogye adta Landor? -
errrtu #7273 leléptetek és talán e miatt nem lett meg a SZÁZ
:D
-
#7272 poés cobrát eszik a hindem reggelire, jöjjenek csak
azért egy olyan mapot kipróbálnék, ahol együtt van bfes cobra, j10, hind, tigris, sa-17. Gondolom editorral nem lehet nehéz megcsinálni, majd ha nagyon unatkozok, megmoddolom kicsit mondjuk daliant vagy kubrát.
Kérdés, hogy lehet-e az egyik modból járműveket a másikba átrakni. -
#7271 kivancsi lennek azert hogy ha ott is 4vs4 heli es 4vs4 repcsi lenne a normalis legvedelmekkel plussz a baserape elleni scripttel, akkor is menne-e igy
amugy gyertek fel, van a poeban cobra, oszt majd meglassuk -
Landor #7270 ez egy nagyon gonosz poén volt. -
GameOverrr #7269 Csak poén volt, úgy lesz. Elnézést kérek! -
Landor #7268 kutyát-macskát nem érdekel a sima bf2 ebben a topicban.
ehhez tartsd magad légy oly szíves a közeljövőben. köszönjük. -
#7267 Hüp hüp, most beleléptél a lelkivilágomba hüp hüp.
Valaki vigasztaljon meg! :( -
#7266 Óóóóóóó te faaaassz!!!!!44444 -
#7265 Landor mutass az kollégának egy igazi Cobrás képet :) -
GameOverrr #7264 Srácok, jól elviaskodtok itt a jobbnál-jobb HIND-os körökkel, de azt azért remélem sejtitek, hogy a Cobra mellett esélyetek nincs labdába rúgni.További jó gyakorlást! -
Landor #7263 tisztán látszik a két képet összehasonlítva, a "Bufl4x" nevű user mindkét esetben ugyan azt a csítet használta... -
#7262 #7140 -
Landor #7261 na így tudod mivel tudsz játszani
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#7260 Jácutolok én pojéval ajaj ha tudnád!
-
#7259 -
#7258 Ilyet is rég láttam :) -
Landor #7257 30as streakig meg sem állok