Elkészült a The Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még mindig több idõt vesz el a készülõdés mint a valóságban, mégis mintha több idõ jutna mindenre...
És van benn 7vége, mikor is lehet hesszelni - persze ha olyan munkája van az embernek -.
http://www.f1-info.hu/
Amúgy király a játék, csak nekem az elsõ rész kimaradt, úgy hogy most még csak ismerkedem vele.
"vessetek a mókusok közé" :)
http://thesims2.ea.com/screens.php
:)
neo: megnézem, köszi.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
amúgy sztem a Heroes3 Sod a legjobb kiegje és a 4et h tudták így eltolni, én mindegyik részét játszottam és idáig folyamatos javulás volt tapasztalható:(((
amúgy talán az egyetlen játék ami "hosszú" éveket megélt a vinyómon, sõt több konfigváltást is

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
es soha tobbe nem kell hosszasan installalgatni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
(OFF) mennyiért adnak egy olcsó 15" lcd-t?
(/OFF)
úgyhogy remélem, most hogy végre kijött a 2, és elfogynak az ea raktárkészletérõl az elsõ rész kieg-jeibõl felhalmozott készletek, kiadják az elsõ részt megasuperdeluxfull csomagban 1 (azaz egy) db kétrétegû dvd-lemezen...
szép álom, nem?

)
Megy a kinézetéhez képest nagyon is reális (szerintem).
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

na, eleget dúltam-fúltam, megyek vissza heroes3-azni...
a sims-kiegészítõkrõl (általában a kiegészítõkrõl) még egy gondolat: sikerült a kiegszítõk nagy részével valami újdonságot bevezetni. még akkor is, ha ezekbõl nekem személy szerint igazából csak az unleashed jött be... ugyanezt ugye nem tudjuk elmondani (legyen negatív ellenpélda) a heroes4, amely játékot én amúgy is személyes sértésnek vettem az elõzõ részek alapján: na, ennek a kiegészítõi pl nem értek annyit sem, mint a lemez, amire írták õket... :( a h3 kiegjei még teljesen ok-k voltak.

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
na és a fõõ fõõõ kérdés : ebbe már b.szhatunk is ? :D
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Tesóim megint egész idõ alatt a gép elõtt fognak ülni
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
lol. mintha nem csúszott volna egy fél évecskét a játék
Boldog Karácsonyt!

Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.