2542
-
CzKaresz22 #619 A 2 cd írod ki ugye ? :) -
#618 Sonajk, hogy írtad ki? Én 2 íróval próbáltam a leírás szerinti progikkal és nem fogadja el egyik CD-t sem... -
CzKaresz22 #617 Sziasztok...
Kinek mi a véleménye a gameról... Én is nyomtam tegnap egy kicsit az elsőhöz képest kicsit furának tűnik...
Szerintem egy két épület nagyon sivár de lehet hogy ezen a patch segít valami...
Írjatok véleményeket... -
Realtibi #616 de jó anak aki már tolja a játékot -
#615 Itt van az 1.1-es patch letöltése a játékon belűl.
Na és egy pár kép a játékból is :)
-
Thanatos #614 hát minnél többet jáccok a stronghold 2-vel annál inkább azt gondolom hogy bárcsak elhalasztották volna még egy évig és addig javitgatják... :((( -
#613 nem baj. ha csak olyan szar lesz mint az elso, akkor nemkem az tokjo -
Thanatos #612 nem és tized iylen jó se lesz mint ez :) -
#611 EE2-vel ennyi gond nem lesz ugynezem (meg remelem :))) -
Thanatos #610 őőő én még csak tutort csináltam meg meg első békés missziiot, msot elkezdem első háborusat is, szóval még nem tom miről beszélsz :P
amugy a grafika elég érdekes, elég sok elég gány texutra van bene :(( nah de mind1 nem a grafikájáért szeressük :) -
Thanatos #609 akkor ird ki... -
#608 hu, ezeket a "registry buherációkat" nem csipázom ! -
#607 jaaah,most már értyem.......csak még le kéne szedni,meg el kéne tudni indítani -
CéZé #606 amikor elindítod a játékot akkor letöltheted :) -
#605 van már patch???? -
#604 Nem tudom ki játszik már vele de ha valaki még is akkor megkérdezném tőlle, hogy a kurva tolvajok ellen, hogy lehet védekezni??? Mit kell építeni, hogy eltünjenek a jó búsba??? -
#603 Nya látommán akko királyság, menni fog ez. -
#602 Szükségeltetik némi registry buheráció? /nem tudja,csak gyanakszik/ -
Thanatos #601 jah és ahogy elnéztem elvielg van benne direct ip is lan résznél... 8alul avan egy mező szvsz doa kell irni ip-t direkt iphez...) de engem a rendes keresőben is simán engedett csatlakozni egy gamehoz... (mongyuk én eleve nem találkoztam install közbe cdkey-el szal nem meglepő..., nah emk gamelni holnap meg csapathatjuk a multit ;P) -
Thanatos #600 amugy project snowblindnál leirt regimodositás kijátsza a blacklistet :) (nekem azóta bevan az téve és igy simán megy a game...)
jah és game inditásnál akinek clone van érdemes auto felrakni eslő patchet is..., igaz még igy is vannak érdekes dolgok benne..., pl ez az egymásbafolyó ember szindroma nem tul bejövős, 2d grafikánál még elmegy de 3d-nél elég hülyén néz ki -
Thanatos #599 np -
Thanatos #598 daemonal -
#597 Thanatos írta,hogy megy neki Cdirás nélkül......nekem még meg sincs a gamma (talán holnap estére) -
#596 Igen. Én voltam. Nálam a mountolt image filennál kéri, hogy csukjam be a virtuális CD meghajót. Nem tudom másnál, hogy van ez. Annak csak örülök, hogy neked nincs problémád vele. -
#595 Már bocsáss meg.
Én nem is azért írtam, amit írtam, mert annak tartanálak, amiről te beszéltél itt.
Ha félreérthető lettem volna, akkor elnézést kérek tőled. -
CéZé #594 Alcohollal? -
#593 hmm....korábban irta vki,hogy daemon 3.47-el nem működött, neked megy??? -
Thanatos #592 amugy tökéletesen müxik emulálva is... , kb ennyit a kiirásról :) -
Thanatos #591 igen... -
#590 reloaded az fake ugye? -
Thanatos #589 hülye énse vagyok emgtom iyleneket odlani csak mondtam hogy nem kiirás maitt fos az auto run hanem a relase defektes valszinű... -
CéZé #588 Stronghold 2.iso
Stronghold 2 Disc 2.iso
ez is ugyanaz a verzio mint a clone cd-s :) -
CéZé #587 három különböző meghajtóban próbáltam és mindben elindult, tehát van esély rá, hogy megy mindenkinél csak irjátok ki :) -
#586 nem, az nálam sem fut
símán bemountolt az 1-es cd-t és ott belépek a disc1 könyvtárba aztán setup.exe
ha kiírtad a második cd-t és beteszed, akkor is ez van :(
akkor csak az asztalon elhelyezkedő Stronghold 2 ikonra klikk és már megy is :)
ennyi -
#585 Akkor ahogy ígértem neked, addig nem nyugszom........
Látod. Csak összehoztam. -
#584 setup exe megy -
Thanatos #583 autorun neked megy? csak mert az nekemse még mountolva se...szvsz szar a relase :) -
#582 Na akkor mondanám.
Alcohollal felinstalláltam (mind a két lemezt).
Aztán a második lemezt kiírtam (Plextor 48/24/48A). A program pedig BlindWrite 4.5.7.92. Írás után CD a meghajtóba és lássatok
Szóval indulhat a játék :)
Sok szerencsét hozzá mindenkinek.
Ha valami nem menne (és tudok) szívesen segítek. -
hapi #581 Sajnos nekem csak olyan CLONE működött eddig amit nem kellett kiírni.
Szerintem meg sem próbálom.
-
#580 Nyugi!
Akarsz róla beszélni??
Na jó abbahagytam,bocs,de nem bírtam kihagyni.........
További jó munkát mindenkinek!!!