2542
-
abonyitomz #899 HELP! valaki légyszives gyorsan irja le hogyan kell kiírni Alcohollal , mert az angolt nem értem! plz! help! -
#898 Jellemző :)))))
Szégyeld magad @:o))))
Estére nem jössz dolgozni???? -
Thanatos #897 nah én óriásflame helyett mek vissza strongholdozni, jo cdirást mindenkinek akinek még nem sikerült elinditani :) -
Thanatos #896 igy, el is vagyok borzasztóan keseredve... :PPPPP -
Thanatos #895 amugy azt belátom hogy "globálisan" akkor tényleg az írás a jobb mert az hülyebiztosabb mint mount, ebben igazatokvan :) -
Roby #894 igy jártá... -
Thanatos #893 oks, kösz hogy emgengeded hogy szenvedjek, én maradok a majdnem 10 mp-s szenvedésnél, deszar nekem, sok siekrt irogatáshoz... :P -
Roby #892 Noh, hogy en is belepofazzak:)
Vegigszenvedtem en is a mountolas koruli bonyodalmakat, de persze nem indult a game...
Oszt, ahogy Sonajk is tette, kiirtam blindwrite-al, ugy ahogy az nfo-ban le van irva, es megy!
Pio106-os iro, sony cd-rw, meg csak cd-rt sem kell felaldozni...
Aki akar az szenvedjen orahosszakat a mountolassal... -
Thanatos #891 figy, arrol hogy valaki alma nem tehetek, nekem mountolás nem volt 10 mp , ennyi, innétől kezdve ha másnak irás jön be jobban tegye mindenki ugy oldja meg ahogy akarja de engedd már emg nekem hogy akkor énis ugy oldjam emg ahogy akarom :)
ui. énis tegnap este óta jáccom hibárlanul a játékot, na mind1..., azt meg már elmondtam ezerszer hogy ha másnak az a jobb ám tegye nem az én dolgom , de nekem hagy legyen már jó az amit én jónak látok :) -
crossy104 #890 Jó a game. Én sem tudtam megirni, megirta a Gyuszi. -
crossy104 #889 Szia! -
#888 #887
Biztosan igazad van :))))))) -
#887 A szenvedést én eddig itt a játék mountolásásnál láttam és nem az írásnál. Ma de. lépetm fel ide, hogy elolvassam, tegnap este (ma hajnal) óta miket írogattatok. Aztán feljöttem most du. is. 168 db új hozzászólás volt jelezve. Elkezdtem őket olvasgatni. Érdekes. A 90%-k arról szólt, hogy nem tudják bemountolni a jtékot. Csak 1-2 hozzászólás volt a CD írási probléma. Akkor most hogy is van ez. Ne mtudom, de biztosan neked van igazad. A lényeg viszont egészen más. A lényeg az, hogy én tegnap este óta az írt CD-t installálva (hibátlanúl) játszom a játékot. Na mindegy. -
#886 Jó a játék? :-) -
Thanatos #885 np :P -
Thanatos #884 de akar :) -
Beagie #883 nah hazaértem, registry piszkálás, és láss csodát műxik! kösz mindenkinek a segítséget!
-
Thanatos #882 van -
Thanatos #881 jóljárt mert ha nem tünt volna fel eddig neki lent sem volt szal kb fele idő alatt birta indulásra mint te :P -
Thanatos #880 tanuljál nyelveket -
Thanatos #879 igen -
Thanatos #878 nekem meg ezért van ingyen cdiró mert ajándék lónak nem nézem a fogát :) amugy mivel kb másfél éve nem irtam egy cd-t se és midnen megy igy nagyon nem érdekel a szenvedés az irással :) -
Thanatos #877 -
#876 Látod, ezért van nekem Plextorom (kettő is :))))) -
Thanatos #875 sok midne újdonság van egyhez képest :) -
Thanatos #874 -
Thanatos #873 csak éppen kiirás sákbamacska mig mount nem..., mivel nem midnen iro támogatja daopw-t... -
#872 vááááááááááááááá :D bejött a menü :D a registry jó volt akkor, csak a all options on kellett a daemonban, meg mind a 4 db!!!! file a 2es cd hez
THX TO ALL :D -
#871 Multiznék én, ha 1 óra múlva nem kéne mennem dolgozni :( -
#870 Én is :) -
#869 Akkor senki se akar multizni? na jó akkor lépek free buildezni :D -
#868 Nekem daemonnal ment fel és fasza :D -
#867 ha van fent alcoholclonenak a saját virtuális meghajtója akkor azt lődd ki, csak a daemon maradjon -
#866 Alkohollal telepítsd fel, mert így a Daemonnal nem jó. -
#865 a BWT-t látja a daemon tools
bemount regisdtry edit és jó lesz.
Az összes emu be van kapcsolva? -
#864 megvan mind
meiket kell bemountolni?
nekem nem jó
ami a #847 -be van kép úgy csináltam
3.47-es daemonom van
nemtom mi a gond
már 2cd-re is kiírtam az adott módon, nem jó
hogy kell? -
#863 lejjebb találod a bwt és a bwa linkjét ha hiányozna -
#862 4 bwa/bwi/bws/bwt -
#861 hány fájlnak kell lennie?
4? -
#860 aham. szala valakinek van kedve multira, egy kis gyakorlás céljából?