Stronghold 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Még van 23 perc a letöltés befejezéséig
majd írom, hogy milyen a game
bocsi all 😞
elég fura kérdés :-)
kell két gép aztán mindkettõt szedni
De aki játszott az elsõ résszel úgyis tudja
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Melyiket éri meg jobban leszedni ,miért???<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Csak hogy tudjátok azért sírok ennyire, mert chellom van és éjfélkor le leszek korlátozva, szal holnap nagyon nagyon sok idõ lenne mire lejönne. Szal THX mindenkinek aki segített még1x <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
UI.:<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Komolyra fordítva a szót: <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Next PC upgrade: 2022
Máskor mindíg utolsók között van...mostmeg....