Stronghold 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sonajk @:o)
Látom figyelsz 😊))

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Johnny23
akkor még1 kérdés: Stronghold 2 v. Settlers 5 ???<#ravasz1>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

BaziJoe
Én már le is szedtem!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

😊))))

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Breki33
nem aljas inkább gyerekes P
Breki33
hát vissza kell sendelni a dolgokat P
Ferro
Nem ismerõs ez neked: 81.182.29.55 ?

már letellett a másfél óra 😊

Devids Pro
gyorsabb csakhogy ott van várakozási idõ (nekem 24óra)
Most nagyon aljas leszek 😞
Még van 23 perc a letöltés befejezéséig
majd írom, hogy milyen a game
bocsi all 😞

Breki33
bithuman-rõl gfyorsabb sztem
Breki33
pontosan

elég fura kérdés :-)

kell két gép aztán mindkettõt szedni

De aki játszott az elsõ résszel úgyis tudja
Zsolo007
Asszem ez egész éjjel menni fog 😞

Zsolo007
3 óra 40 percet ír most de az nem jelent semmit

Zsolo007
Nekem 6%-on túl van 😄 80 kb/s-el jön de mostmár potyog lefele, az élmezéõny 13%-nál jár.......jó lenne ha rárakna a seederre...

full más stilus..., stronghold inkább azoknak akik szerelmesek a várépitésbe 8mint pl én 😛) ee2 inkább aoe fanoknak...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
Az igazság az amúgy hogy nem igazán lehet összehasonlítani õket, lévén a hasonlóság annyi hogy RTS mindkettõ

már visszaesett 8 órára 😞 de már 2% lejött!! 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
Szvsz Stronghold én néztem az EE2-t tuti hogy fel sem érhet sem grafikailag sem hangulatilag a stronghold 2vel

Johnny23
Sztetek Empire Earth 2 v. Stronghold 2 ?????

Melyiket éri meg jobban leszedni ,miért???<#fejvakaras><#nemtudom>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Devids Pro
nekem meg több mint 1 napot😄
Ferro
Tényleg nem kell regisztrálni hacsak nem olyan helyen van a tracker! De itt nem ott van!!!

akkor ne örülj mert nekem spec mgé 6 órát ír a torrentre szal nem tul reményteli a dolog... 😛

Devids Pro
jó elnéztem😊
sry
grebber
Honnan veszed már régóta szedek onnan mindent nem kell regelni.

Next PC upgrade: 2022

Devids Pro
de kell
Zsolo007
MOndjuk gáz, mert összesen 1 seeder van <#rinya>, de ez is több a sewmminél.

Csak hogy tudjátok azért sírok ennyire, mert chellom van és éjfélkor le leszek korlátozva, szal holnap nagyon nagyon sok idõ lenne mire lejönne. Szal THX mindenkinek aki segített még1x <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Ferro
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#eljen>

Zsolo007
De ne félj téged is fog ám! <#eplus2>, téged duplán mert elkéstél az infóval <#eplus2>

UI.:<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Ferro
Ups!!! Kicsit elkéstem! 😄DD

Ferro
Ide még regelni sem kell! 😊

Zsolo007
Hálám halálodig üldözni fog <#eplus2>

Komolyra fordítva a szót: <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

grebber

miért nem szeded azt amit belinkeltél? 😊

Zsolo007
De megoldom......lesz még ma strongholdozás....

😮
Zsolo007
Te csak ne HEHEhezz mertr olyat kapsz hogy én bánom meg 😄

HEHE😄
Zsolo007
SSShit, új accounttal csak 36 óra múlva lehget tölteni 😞((( Miért?????????????????????????????????????????????,MIért baszik ki velem??????

Zsolo007
THX <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Ferro
Bocsánat én töröltem mert tényleg fake és ne terjesszem a szart! 😊 De ez itt egy Clone Carbon verzió! 😊 De regisztrálni kell itt! Regisztrálás utáni problémákra FAQ itt!

nem én voltam 😊

gondolom mert fake ezért törölték

Zsolo007
Hova lett a 442-es hozzászólás?

Zsolo007
Ilyet is ritkán látni, egy gém hamarabb van bithumenen mint torrentbyteson 😞
Máskor mindíg utolsók között van...mostmeg....

töccsed le nyugodtan 😊

Zsolo007
Hagyjátok már a francba a reloadedeset az FFFFFFFFFFFAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!

Zsolo007
Persze mert az FAKE a másikat szedd (20-án került fel) ott írja a csávó aki feltöltötte hogy az simán a CD kép. Ha elolvasod a hozzászólásokat akkor be van linkelve a crack. Vannak seederek tehát tuti mûxik

grebber
Érdekes itt a Reloaded verzió van pedig nforce-on nincs kinn.

Zsolo007
Mondjuk én nem szedem le mert crackel biztosan nem lehet nyomni neten, nekem meg fontos a multi...