2542
  • ghost2
    meg azt nem értem hogy mért nem tudták megcsinálni ugy a játékot hogy ne szagasson be mint állat P4 ,512mb ram ,geforce 3 ,-on ha a farcry majdnem
    full grafikán,effektek high-on nem szagatt be ! Ugy h a Stronghold 2 grafikája sokkal
    szarabb mint a farcry-é
  • ghost2
    valaki nem tudja ,hogy hogyan lehet eltüntetni azokat a kupac szarokat vagy miket amitől csőkken a népszerüségem és elmennek az emberek ,milyen épületet kell épiteni , amitől nem lesznek szar kupacok,vagy mit kell csinálni?
  • kammu
    nem tudom nekem ez van: 3GHz prescott, 1GB RAM, ASUS 6800GT az elején kb. 20 másodperc alatt elindul.
    Full minden, de sehol sem szaggat.

Tegnap is nyomtam 1 órát, de a véleményem továbbra is az, hogy iszonyú csalódás a játék.
  • kammu
    Amire én linket adtam az maga az 1.2-es patch
    ha ezt leszeded akkor kell ez a crack :)
    Ime a link:
    http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/stronghold2.htm
  • Mihail
    ja utánaolvastam.. basszus.. szarul optimalizálták alég erős vassal is akad.. na ezt basszák helyre
  • Esrohnoil
    Kínzóeszközök is kellenek. Anélkül az őr és a börtön nem ér semmit.
  • Esrohnoil
    Mindenkinek, mert szar az játék motorja.
  • Mihail
    csak azoknak akad akik a cracket használják?
  • Mihail
    nem értem barton 2500am 1giga ddr 400as ramom dual channelben és ati 9550em van(ami egy xar) de 400/600on megy. ez meg szaggat mint a fasz..
  • Mihail
    Milyen videókártyával fut ez szépen? nekem egy szar 9550 van és szaggat mint állat? mivel megy jobban 9800proval vagy sima geforce 6600al?
  • zsolt11
    Hi,
    Másik dolog valaki linkelje már be azt a cracket ami jó,mert amit kammu írt ott csak oldalakat nyit meg és nem tudom letölteni azt crackfixet és persze azt linkeljétek már be ami az 1.2 verzióhoz jó.
    THX
  • zsolt11
    Hi,
    Valaki mondja már meg hogy a picsába tudom megállítani a bűnőzést,már tele raktam őrrel az egész udvart és nem csökken a bűnőzés,majd börtönt tettem és akkor sem .Mindent elrabolnak még a pénzemet lenullázzák.
    THX.
    ui.Ha lehet tényleg segítsetek már nem úgy mint eddig
  • SZULTA
    Hellosztok!! Nekem 1bajom van vele az hogy játszok a neten és egyszer csak kilép a menübe !!!miert lép ki? Tudja valaki a választ???

elöre is köszönöm!
  • ghost2
    Én jobbra számitottam,nem valami jó ,az egy az jobb volt ,volt hangulata.
  • kammu
    Tényleg két crack van(HOODLDUM)... az egyik jó a másik kifagy. Akinek fagy a progi tegye fel a gameburnworld-ost. Az fasza az nfo-ba Stronghold 2 - Update v1.1 Crackfix <--- ez a lényeg.
    1.2-est is felpakoltam....
    Lenyomtam 4-5 küldetést + 1 vár ostromot... + elkezdtem 1 kingmakert.
    Háááát grafikailag tetszik, meg az hogy kicsit több az épület, meg minden mint az 1-ben, de összégében nem jó sajnos.
    Jó hogy nem vettem meg! Még adok 1 esélyt hétvégén aztán ha akkor sem javul a véleményem akkor törlöm a fenébe... Pedig úgy vártam ezt a játékot. Utóbbi 5 évbe két játékot vártam (AgeOfMythology, meg ez) erre mindkettő gagyi.
  • Esrohnoil
    De akkor is az a legszebb amikor egy különálló faldarabhoz létrát tesznek, amihez lépcső sem vezet hátulról, meg katonák sincsenek fent...
  • Esrohnoil
    Na igen... Erről beszéltem régebben, mikor Wartburg várát próbáltam megvédeni a játékban.
    Én már rég töröltem a gamét. Iso-t is. Maradok a sima Strongholdnál.
  • Realtibi
    én vélemyénem szerint a 2. rész nem múlja felül az előző részeket
    a 3d bevonása ujdonság de nem teszi élvezetesebbé a játékot
    most is szivesebben játszok a régebbi strongholdokkal mint ezzel
  • Zsolo007
    Ez meg mi a frász akar lenni???
    És mi van a cenzúrázott rész alatt??
  • ghost2
  • ghost2
    feco: szed le torrentről

http://elitetorrents.org/
    http://www.filelist.org/
    http://www.supremetorrents.co.uk/
    http://www.torrentz.com/
    http://www.tfilez.com/
  • lammaer
    A katonák...
  • feco
    valaki modja már meg hogy honnan lehet leszedni ingyen...
  • NiGhTM4R3
    Váhh, a rohadt farkasokat mi vadássza le?
  • feco
    hi!
    valaki megmondaná hogy honnan lehet leszedni a játékot
  • NiGhTM4R3
    Hm, valahol levan írva h a patch miket javít? Érdemes feltenni? (asszem 1.1, meg 1.2 is van már)

Egyébként, nálatok is ilyen rohadt sokat tölt kezdésnél ??
  • zsolt11
    Hi,

Unable to mount image. File not accessable.
    Ezt írja ki mikor bemountolom a BWI fájlt.
    A regisztrit át tudom írni csak ezzel a BWI sza....gal nem tudok mit kezdeni.
  • Yossarian
    olyan üzenet nincs, hogy nem lehet bemountolni. :-/
    Ha azt akarod, hogy segítsenek, akkor írd le normálisan, hogy mit hogyan csinálsz és pontosan kapard ide a hibaüzenetet is!
  • zsolt11
    kösz!
    megnéztem és letöltöttem müxik,de semmi változás a grafikán.
    A másik dolog nekem a 2. cd egy 259 mb-os képfájl és akkor sem látom azt a BWI fájlt és még ez a bemoutolás azt a 721 bájtos BWT fájlt nem lehet bemoutolni.
    Valaki help!!!!!
  • CéZé
    Itt nézted már ?
  • zsolt11
    ok!
    megvan.Feltettem az 1,2 es patch-t,de kéne hozzá crack is,azt honnan?
  • Yossarian
    ne csináld már! A BWI az a nagy 241,9MB-os fájl. gyakorlatilag a 2. CD. Csak meg kell annak lennie valahol nálad is. A kicsik szoktak a csomagolás miatt elveszni...
  • zsolt11
    Hi,
    Valaki megtudná mondani hol van, vagy honnan lehet leszedni azt a BWI fájlt.
    THX
  • kammu
    Na már csak az a kérdés melyik lesz a tuti?
    Van uk, us stb verzió a crack meg ENG. us, uk különböző....
    Valaki feltette már az 1.2-öt?
  • kammu
    na megvan(kissé összevissza a T2 weboldal :) )
    Ha valaki ilyesmi gonddal küzd:
    http://www.take2games.com/index.php?p=support&product=220%2C3%2CFireFly+Studios%27+Stronghold+2%2CPC%2C2K_Games%2Cstrong2§ion=patches

Kösz kodlovag a tippet, letöltöttem az új cracket 1.1-hez. Kipróbálom... aztán megy fel az 1.2 + a crack hozzá.
  • kammu
    Nem tudtok linket a patch 1.2-re.
    Se a firefly, se a T2 oldalon nem találom :(
  • zsolt11
    kösz,erre már rá jöttem ,de az a BWI fájl hol van?
    Linkeld már be lécci ,kösz.
  • CéZé
    BWI
  • zsolt11
    sziasztok!
    Van egy kis gondom,olvasom a faq-t és ott azt írják,hogy a 2. cd-n mind a 4 fájl nagyon fontos BWA BWS BWT,melyik a 4.A másik probléma,hogy a BWT fájl legyen bemountolva,de ezt nem olvassa a 3,47 daemon,csak a BWS fájlt.Tehát a kérdésem a következő hol a negyedik fájl és,hogy kell bemountolni azt a BWT fájlt,ami csak 721 bájt.
    THX.
  • Esrohnoil
    Ezek nem bugok, ha teli van a raktár, építs másikat is, vagy add el ami felesleges jó pénzért. Ha nincs benne hely, leáll a termelés.