Will of Steel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GeForce 2 MX 400 kártyával nem fut! Mint megannyi új program sem. Be kell ruházni egy komolyabbra.
De nem árt ha a processzor is 1GHz fölötti....különben nem élvezhetõ a játék.
- XP SP2, AMD 850, GF2 MX400, 385MB RAM - Lehet, hogy a konfig nem tetszik neki.
P L E A S E ! Vki segítsen . . . .
De valaki mondja már meg, hogy mi a f**z baja van ! Mert a képek alapján f***a.
most még letöltöm az alább látható linkrõl a másik crack-et. holnap megírom az eredményt!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A medve nem játék.
Bár a gamma nem valami szép. 😞((
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Nem tudom nektek melyik verzió van meg, de nekem a 820 megás mdf verzió. Érdemes Ultra iso-val átkonvertálni ISO formátumba, de elõtte még kitörölni belõlle a DirectX telepítõt, na meg a Machintos verziót is, mert az is benne van. Így kaptam egy 374 megás ISO-t, ami tökéletesen mûködik és 450 megával kisebb a mérete, ami azért nem elhanyagolható.
#32-es beírásban ott van a letöltési hely, éppen most telepítem :-)
A cracket feltolhatnátok valahova.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Innen letölthetõ:
http://www.gamecopyworld.com/
Most szedem le én is és gyorsan kipróbálom. Remélem mûködik.
Ebbõl kifolyólag a küldetések,szörnyen nehezek!A válltozatosság viszont szuper!Még a napszak,és az ídõjárás is válltozik!
Szóval az aki megszállotja a mai haditechnikának,az ki ne hagyja,de kezdõk ne is próbálják ezt!<#csodalk>#csodalk>
Nekem tetszik!<#kacsint>#kacsint>
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Ami meg írta, az meg valami új szennylap volt ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Hü ez igaz valaki próbálta már?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
amig ki nem jön valami rendes verzio felejthetõ :/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
= Windows XP or Windows 2000
= 2.0+ GHz Intel Pentium IV or AMD Athlon processor
= 512+ MB RAM
= 3D video card with 128+ MB video memory which fully supports
DirectX 9.0b with 2.0 shader model.
MINIMUM CONFIGURATION
= Windows 98 or Windows ME
= 1.3 GHz Intel Pentium IV or AMD Athlon processor
= 256 MB RAM
= 3D video card with 64+ MB video memory which fully supports
DirectX 9.0b with 1.1 shader model.
MINIMUM REQUIREMENTS FOR VOICE CONTROL
= Windows 2000 Service Pack 4 or
Windows XP Service Pack 1
Will Of Steel(tm) has been tested on the
following 3D video cards under Windows 2000 and Windows XP:
= ATI Radeon 8500, 9200, 9500, 9600, 9700 and 9800
= Nvidia GeForceFX 5200, 5300, 5500, 5600, 5700, 5750, 5900, 5950, 6800
= Nvidia GeForce 4200Ti, 4800
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Next PC upgrade: 2022
Will of Steel: A tábornok fia
Sogun, 13:44 - Játék: RTS
(Gamers Hell) A GMX Media sajtótájékoztatójában közölte a nagyérdemûvel, hogy év vége felé kiadja Will of Steel címû modern háborús taktikai 3D RTS termékét, amely az 1990-es évek elején játszódik. Híres tábornok fiaként kell teljesítenünk a konfliktusok szaggatta térségekben. Kapunk egy teljes hadosztályt, a többi pedig rajtunk múlik. Gyalogos, APC, tank, felderítõ, stb.. egységeket irányítunk. Ellenségeink fõleg Afganisztán és Irak csapásmérõ erõi közül kerülnek ki.
A 3D motor technikailag rendkívül erõs és látványos. Akár mikrofonba is ordíthatjuk a parancsokat, mert a Will of Steel hangvezérlést tartalmaz. Tehát az egérrel célra küldjük az egységeket, majd hangosan kimondjuk, mint csináljanak. Az idõjárás változó. A nap mozog az égen. Esõ, köd és porvihar nehezíti a küldetéseket. Katonai karrierünket medálok elnyerésével építhetjük, mivel rangunk emelkedésével egyre durvább alakulatok felett vehetjük át az irányítást, mint például: légitranszport, tüzérségi támogatás, mûholdas felderítés, nagy hatótávolságú rakéták, erõsítés behívása és természetesen a szuperdurva különleges kommandó.
Megjelenés: õsszel
info: Hadwired
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
<2004-08-24 @ 07:50 - Berkenye>2004-08-24 @ 07:50 - Berkenye>
A GMX Media bejelentette a Will of Steel nevû 3D-s valós idejû háborús stratégiát, melyet még ez év végén szeretnének megjelentetni. A 90-es években járunk Afganisztán és Irak területén. A játékos William Steel tengerészgyalogost alakítja, aki a híres Thomas Steel tábornok fia. Kb. ennyit lehet tudni a történetrõl. A küldetések teljesítéséhez gyalogos katonákat, tankokat, személyszállító- és felderítõ egységeket és még sok egyebet is felhasználhatunk, akár a levegõben is. A gépigény mindössze 1 GHz-es proci, 256 MB memcsi, videókártyát nem írnak 😊 Az elsõ videót és képeket is megszemlélhetitek. (Thanks Silviu G)
1.2.3.
Movie 16,6MB
info:Gamestar