48
Will of Steel - RTS
  • peetee76
    Itt a végleges eredmény:
    GeForce 2 MX 400 kártyával nem fut! Mint megannyi új program sem. Be kell ruházni egy komolyabbra.
    De nem árt ha a processzor is 1GHz fölötti....különben nem élvezhető a játék.
  • francois
    Van egy olyan sejtésem h a geforce mx-el van gond azaz egyre több olyan játék jön ki ami nem támogatja. Jelenleg én is ezzel a problémával állok szembe. Jövő héten jön a radeonom:)
  • peetee76
    Na kipróbáltam az alább említett módon. SEMMI VÁLTOZÁS ! Sem a tegnap letöltött crack, sem a video filok törlése nem segített. Click az ikonra és semmi.
    - XP SP2, AMD 850, GF2 MX400, 385MB RAM - Lehet, hogy a konfig nem tetszik neki.
    P L E A S E ! Vki segítsen . . . .
  • peetee76
    Amikor felinstalláltam kereste a dll-t, nem gond ott van a telepítőn, átmásoltam. Beállításokat mecsináltam. Crack nélkül hiba - eddig jó. A crackes exe és dll átmásolása után semmit sem csinál! A videókat még nem töröltem. Ma este kipróbálom.
    De valaki mondja már meg, hogy mi a f**z baja van ! Mert a képek alapján f***a.
    most még letöltöm az alább látható linkről a másik crack-et. holnap megírom az eredményt!
  • francois
    Nekem nem ír ki semmit egyszerűen nem indítja el amikor rányomok. És kitöröltem az animations könyvtárból a cuccokat és semmi.
  • Axon
    Akinek nem akar elindulni, annak javaslom, hogy a video alkönyvtárból törölje ki az összes film file-t. Ezután indult el nekem is. Vagy valami codec gondja volt, - bár eddig még soha semminek nem volt gondja a codekjeimmel - vagy pedig valami bug.
  • Shep
    ja azt a filet amit hiányol másold be a win/systemből, vagy hol is van
  • Bodnar19
    Én beszarok,akárhogy crack-elem nem indul mindíg kiír valami hibát. Van erre valami megoldás?
  • Shep
    útkeresés 0, egymásba akadnak a járművek és állnak, egyik járművem körbe körbe ment a kiadott move parancs után, hmmm érdekes, ja első pályá, megöltem mindenkit és semmi nincsen, azt írja kövessem az utat a csekpointig, na jó de az hol van?
  • a.carkey
    Szerintem elég gáz lett. Egyetértek, hogy borzasztóan bugos az irányítás. A taktikák :) pl. Afganisztánban szart sem érnek ...
  • Wanted
    működik a crack
    Bár a gamma nem valami szép. :(((
  • leslieboy
    állítólag igen
  • ricky
    Ez a crack jó a hoodlum-oshoz?
  • Axon
    Nekem elindul. Sajnos most többre nincs időm.

Nem tudom nektek melyik verzió van meg, de nekem a 820 megás mdf verzió. Érdemes Ultra iso-val átkonvertálni ISO formátumba, de előtte még kitörölni belőlle a DirectX telepítőt, na meg a Machintos verziót is, mert az is benne van. Így kaptam egy 374 megás ISO-t, ami tökéletesen működik és 450 megával kisebb a mérete, ami azért nem elhanyagolható.
  • Axon
    Csak 1 percel előztelek meg a beírásban :-)
    #32-es beírásban ott van a letöltési hely, éppen most telepítem :-)
  • Wanted
    Hi!
    A cracket feltolhatnátok valahova.
  • Axon
    Na végre megjelent hozzá a crack.
    Innen letölthető:
    http://www.gamecopyworld.com/

Most szedem le én is és gyorsan kipróbálom. Remélem működik.
  • leslieboy
    Saját értékelés:Grafika elfogadható,fizika megfelelő,extrák tökéletesek!A legjobb az,amikor az ellenség harckocsija,terepjárója,a lövésektől az árokba billen,vagy a gránáttól felborul!!Az irányítás azonban,eddig nem látott hiba!Az egységek,már 2 is összeakad,nem mozdul,és csak siránkozik,de nem csinál semmit,ha lövik!
    Ebből kifolyólag a küldetések,szörnyen nehezek!A válltozatosság viszont szuper!Még a napszak,és az ídőjárás is válltozik!
    Szóval az aki megszállotja a mai haditechnikának,az ki ne hagyja,de kezdők ne is próbálják ezt!
    Nekem tetszik!
  • Shep
    nem erre írta a gamestar vagy a guru, nem emlékszem mert általában mindekttőt megnézem de annyira egyformák, hogy a fen se tudja mit miben láttam, bár asszem a guruban volt, egy fél oldalas cikkecske róla, hogy mennyire egy szar meg ilyenek.
  • AnuluWork #29
    Az nem inkább az Act of War? :)

Ami meg írta, az meg valami új szennylap volt ...
  • EmThor
    na szal jó ez? zsenerálsz klón?
  • Shep
    pc guruban vagy melyikben adtak rá vagy 26%ot, mondom hát szerintem a demo többet ér mint 26.
  • gilaba
    3D motor technikailag rendkívül erős és látványos. Akár mikrofonba is ordíthatjuk a parancsokat, mert a Will of Steel hangvezérlést tartalmaz. Tehát az egérrel célra küldjük az egységeket, majd hangosan kimondjuk, mint csináljanak. Az időjárás változó. A nap mozog az égen. Eső, köd és porvihar nehezíti a küldetéseket. Katonai karrierünket medálok elnyerésével építhetjük, mivel rangunk emelkedésével egyre durvább alakulatok felett vehetjük át az irányítást, mint például: légitranszport, tüzérségi támogatás, műholdas felderítés, nagy hatótávolságú rakéták, erősítés behívása és természetesen a szuperdurva különleges kommandó.
    Hü ez igaz valaki próbálta már?
  • Shep
    aki leszedte a crackelt exet tegye már fel pls.
  • maffia79
    A RELOADED megcsinálta skacok!!!!!! HURRRRÁÁÁÁ!!!!!!!
  • Rusy
    jaja én is erre gondoltam, de semmi nyoma hogy lenne...
  • Shep
    hát nem :) legalább egy mini image kellene
  • Rusy
    na most akkor valakinek megy vagy nem...
  • Thanatos
    dede, de akkor ovlasd el az utána lévő nascar sim racing nevű game nfo-jának elejét... :)
  • maffia79
    Pedig kint van az nforcén !!! ezt nem értem oda csak müködö játékokat raknak ki!!
  • Thanatos
    nah cracket nem kell keresni mert mint kiderült hoodulumos verzio fake...
    amig ki nem jön valami rendes verzio felejthető :/
  • Kumesz
    Valaki az íránt érdeklödöt milyen vga kell hozzá tessék itt mindent megtalálsz!RECOMMENDED CONFIGURATION

= Windows XP or Windows 2000
    = 2.0+ GHz Intel Pentium IV or AMD Athlon processor
    = 512+ MB RAM
    = 3D video card with 128+ MB video memory which fully supports
    DirectX 9.0b with 2.0 shader model.

MINIMUM CONFIGURATION

= Windows 98 or Windows ME
    = 1.3 GHz Intel Pentium IV or AMD Athlon processor
    = 256 MB RAM
    = 3D video card with 64+ MB video memory which fully supports
    DirectX 9.0b with 1.1 shader model.

MINIMUM REQUIREMENTS FOR VOICE CONTROL

= Windows 2000 Service Pack 4 or
    Windows XP Service Pack 1

Will Of Steel(tm) has been tested on the
    following 3D video cards under Windows 2000 and Windows XP:

= ATI Radeon 8500, 9200, 9500, 9600, 9700 and 9800
    = Nvidia GeForceFX 5200, 5300, 5500, 5600, 5700, 5750, 5900, 5950, 6800
    = Nvidia GeForce 4200Ti, 4800
  • hülyegyerek
    Nem tud vki hozzá 1 crackot mert a HOODLUM os verzióhoz nem adnak !!!
  • Thanatos
    pl az hogy egyszer nekem ugy kifagyasztota a gépet mint állat :)
  • magus755
    Sziasztok én leszedtem a játékot a hoodlumosat de viszont crack nincs bent és nem indul a játék ha valaki tudja a megoldást szoljon legyenszives mert megnézném a gamet!
  • Gabe18
    Nforce...
  • grebber
    Nem mondható annyira rosznak de azért volt benne hiba.
  • grebber
    Demó 183 MB
  • grebber
    Új képek:1.2.3.4.5.
  • grebber
    Képek:

1.2.3.4.5.