48
Will of Steel - RTS
-
peetee76 #48 Itt a végleges eredmény:
GeForce 2 MX 400 kártyával nem fut! Mint megannyi új program sem. Be kell ruházni egy komolyabbra.
De nem árt ha a processzor is 1GHz fölötti....különben nem élvezhető a játék. -
#47 Van egy olyan sejtésem h a geforce mx-el van gond azaz egyre több olyan játék jön ki ami nem támogatja. Jelenleg én is ezzel a problémával állok szembe. Jövő héten jön a radeonom:) -
peetee76 #46 Na kipróbáltam az alább említett módon. SEMMI VÁLTOZÁS ! Sem a tegnap letöltött crack, sem a video filok törlése nem segített. Click az ikonra és semmi.
- XP SP2, AMD 850, GF2 MX400, 385MB RAM - Lehet, hogy a konfig nem tetszik neki.
P L E A S E ! Vki segítsen . . . . -
peetee76 #45 Amikor felinstalláltam kereste a dll-t, nem gond ott van a telepítőn, átmásoltam. Beállításokat mecsináltam. Crack nélkül hiba - eddig jó. A crackes exe és dll átmásolása után semmit sem csinál! A videókat még nem töröltem. Ma este kipróbálom.
De valaki mondja már meg, hogy mi a f**z baja van ! Mert a képek alapján f***a.
most még letöltöm az alább látható linkről a másik crack-et. holnap megírom az eredményt! -
#44 Nekem nem ír ki semmit egyszerűen nem indítja el amikor rányomok. És kitöröltem az animations könyvtárból a cuccokat és semmi.
-
#43 Akinek nem akar elindulni, annak javaslom, hogy a video alkönyvtárból törölje ki az összes film file-t. Ezután indult el nekem is. Vagy valami codec gondja volt, - bár eddig még soha semminek nem volt gondja a codekjeimmel - vagy pedig valami bug. -
#42 ja azt a filet amit hiányol másold be a win/systemből, vagy hol is van -
Bodnar19 #41 Én beszarok,akárhogy crack-elem nem indul mindíg kiír valami hibát. Van erre valami megoldás?
-
#40 útkeresés 0, egymásba akadnak a járművek és állnak, egyik járművem körbe körbe ment a kiadott move parancs után, hmmm érdekes, ja első pályá, megöltem mindenkit és semmi nincsen, azt írja kövessem az utat a csekpointig, na jó de az hol van? -
#39 Szerintem elég gáz lett. Egyetértek, hogy borzasztóan bugos az irányítás. A taktikák :) pl. Afganisztánban szart sem érnek ... -
#38 működik a crack
Bár a gamma nem valami szép. :(((
-
#37 állítólag igen
-
ricky #36 Ez a crack jó a hoodlum-oshoz? -
#35 Nekem elindul. Sajnos most többre nincs időm.
Nem tudom nektek melyik verzió van meg, de nekem a 820 megás mdf verzió. Érdemes Ultra iso-val átkonvertálni ISO formátumba, de előtte még kitörölni belőlle a DirectX telepítőt, na meg a Machintos verziót is, mert az is benne van. Így kaptam egy 374 megás ISO-t, ami tökéletesen működik és 450 megával kisebb a mérete, ami azért nem elhanyagolható.
-
#34 Csak 1 percel előztelek meg a beírásban :-)
#32-es beírásban ott van a letöltési hely, éppen most telepítem :-) -
#33 Hi!
A cracket feltolhatnátok valahova.
-
#32 Na végre megjelent hozzá a crack.
Innen letölthető:
http://www.gamecopyworld.com/
Most szedem le én is és gyorsan kipróbálom. Remélem működik. -
#31 Saját értékelés:Grafika elfogadható,fizika megfelelő,extrák tökéletesek!A legjobb az,amikor az ellenség harckocsija,terepjárója,a lövésektől az árokba billen,vagy a gránáttól felborul!!Az irányítás azonban,eddig nem látott hiba!Az egységek,már 2 is összeakad,nem mozdul,és csak siránkozik,de nem csinál semmit,ha lövik!
Ebből kifolyólag a küldetések,szörnyen nehezek!A válltozatosság viszont szuper!Még a napszak,és az ídőjárás is válltozik!
Szóval az aki megszállotja a mai haditechnikának,az ki ne hagyja,de kezdők ne is próbálják ezt!
Nekem tetszik! -
#30 nem erre írta a gamestar vagy a guru, nem emlékszem mert általában mindekttőt megnézem de annyira egyformák, hogy a fen se tudja mit miben láttam, bár asszem a guruban volt, egy fél oldalas cikkecske róla, hogy mennyire egy szar meg ilyenek. -
#29 Az nem inkább az Act of War? :)
Ami meg írta, az meg valami új szennylap volt ... -
#28 na szal jó ez? zsenerálsz klón? -
#27 pc guruban vagy melyikben adtak rá vagy 26%ot, mondom hát szerintem a demo többet ér mint 26. -
gilaba #26 3D motor technikailag rendkívül erős és látványos. Akár mikrofonba is ordíthatjuk a parancsokat, mert a Will of Steel hangvezérlést tartalmaz. Tehát az egérrel célra küldjük az egységeket, majd hangosan kimondjuk, mint csináljanak. Az időjárás változó. A nap mozog az égen. Eső, köd és porvihar nehezíti a küldetéseket. Katonai karrierünket medálok elnyerésével építhetjük, mivel rangunk emelkedésével egyre durvább alakulatok felett vehetjük át az irányítást, mint például: légitranszport, tüzérségi támogatás, műholdas felderítés, nagy hatótávolságú rakéták, erősítés behívása és természetesen a szuperdurva különleges kommandó.
Hü ez igaz valaki próbálta már? -
#25 aki leszedte a crackelt exet tegye már fel pls. -
#24 A RELOADED megcsinálta skacok!!!!!! HURRRRÁÁÁÁ!!!!!!!
-
Rusy #23 jaja én is erre gondoltam, de semmi nyoma hogy lenne... -
#22 hát nem :) legalább egy mini image kellene -
Rusy #21 na most akkor valakinek megy vagy nem... -
Thanatos #20 dede, de akkor ovlasd el az utána lévő nascar sim racing nevű game nfo-jának elejét... :) -
#19 Pedig kint van az nforcén !!! ezt nem értem oda csak müködö játékokat raknak ki!! -
Thanatos #18 nah cracket nem kell keresni mert mint kiderült hoodulumos verzio fake...
amig ki nem jön valami rendes verzio felejthető :/ -
#17 Valaki az íránt érdeklödöt milyen vga kell hozzá tessék itt mindent megtalálsz!RECOMMENDED CONFIGURATION
= Windows XP or Windows 2000
= 2.0+ GHz Intel Pentium IV or AMD Athlon processor
= 512+ MB RAM
= 3D video card with 128+ MB video memory which fully supports
DirectX 9.0b with 2.0 shader model.
MINIMUM CONFIGURATION
= Windows 98 or Windows ME
= 1.3 GHz Intel Pentium IV or AMD Athlon processor
= 256 MB RAM
= 3D video card with 64+ MB video memory which fully supports
DirectX 9.0b with 1.1 shader model.
MINIMUM REQUIREMENTS FOR VOICE CONTROL
= Windows 2000 Service Pack 4 or
Windows XP Service Pack 1
Will Of Steel(tm) has been tested on the
following 3D video cards under Windows 2000 and Windows XP:
= ATI Radeon 8500, 9200, 9500, 9600, 9700 and 9800
= Nvidia GeForceFX 5200, 5300, 5500, 5600, 5700, 5750, 5900, 5950, 6800
= Nvidia GeForce 4200Ti, 4800 -
#16 Nem tud vki hozzá 1 crackot mert a HOODLUM os verzióhoz nem adnak !!! -
Thanatos #15 pl az hogy egyszer nekem ugy kifagyasztota a gépet mint állat :) -
#14 Sziasztok én leszedtem a játékot a hoodlumosat de viszont crack nincs bent és nem indul a játék ha valaki tudja a megoldást szoljon legyenszives mert megnézném a gamet! -
Gabe18 #13 Nforce... -
#12 Nem mondható annyira rosznak de azért volt benne hiba. -
#11 Demó 183 MB -
#10 Új képek:1.2.3.4.5. -
#9 Képek:
1.2.3.4.5.