Alida
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan kell telepíteni vagy inditani a játékot. Nekem a 2-cd van egy exe
fájl meg 1 lejátszó program (mint a nagyapi írásába). Ezt telepítettem elindítom a 2-cd lévõ exe fájlt és kéri az elsõ cd-t. Berakom az elsõ cd és kiírja,hogy M-folder error (és még két sor szöveg van). Szerintetek, mi lehet a baj.
Az 1-sõ cd nincsen csak könyvtár, nem hiányzik valami onnan?
Segitsetek
Üdv mindenkinek
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Csak a gyáva ember fékez!
Ha belegondolok, hogy erre vártam hárm hetet, hát szívás.
Ha tudna valaki egy ismertetõt, nagyon megköszönném.
A CD-éken alkonyvtárak vannak tele .mov, és .jpg filekkel. Három hétig jött, és most nem tudok vele semmit sem csinálni.
Egy nagytudású segícsen mán kifele a homályból.
Én nagyon szeretem egyébként a kalandjátékokat, szeretek gondolkodni a logikai feladatokon, amit többnyire megtudok oldani, de itt amit a demóban bemutatnak, borzalmas uncsi rész, és ráadásul ezt nem tudom megfejteni sem. <#idiota>#idiota>
Én azért lehet, hogy mégis letöltöm, mert izgat. <#wink>#wink>
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Csak az 1-2. részt, a 3. megvolt nekem, elkezdtem játszani is, de volt gubancunk a géppel, azóta meg eltünt valahogy, nincs is meg, és még a 4. résszel sem játszottam, de szeretnék. <#smile>#smile>
És akkor most nem töltöd tovább az Alidát?
Én még nem tudom eldönteni, hogy letöltsem-e, érdekel is meg nem is. <#hehe>#hehe>
A Silent Hill sorozatból még csak a 3-at vittem végig és nagyon bejött. Most leszedtem a 2-õt meg a 4-et, hát nagyon kíváncsi leszek.
A 2-õt meg a 4-et játszottad már?
Csak régóta játszom ilyesmikkel, és nagyjából tudom, hogy mit jelentenek az angol szavak a játékban, no a másik, ha megnézed a profilom, abban leírtam a kedvenc játékaim, és közöttük a horroros is van, pld. a Silent Hill is <#smile>#smile>
Hm, de most már elbizonytalanodtam, hogy kell-e nekem ez a játék, persze még nem tudom így a demójából eldönteni, ráadásul elakadtam kapásból. <#vigyor>#vigyor>
De, M.A.D. megerõsít kicsit abban, hogy talán nem vacakolok vele.
Inkább letölteném az Alone In The Dark 4-et, úgy is régi vágyam, mert nem játszottam le, csak a 3-ast <#smile>#smile>
Na, szóval, annyi hírem van, hogy most nézegetem, játszom a demójával, letöltöttem, bár még nem nagyon haladok, mert elakadtam picit benne, de az biztos, hogy mégis point&klikkes, párbeszéd nincs itt még ebben a részben, azt nem tudom megmondani, hogy sok van-e. <#rolleyes>#rolleyes>
De ha játszottál a Myst-tel akkor eltudod képzelni, hogy hasonlít rá, nekem amúgy tetszik. <#smile>#smile>
Nekem a Broken Sword 3-nál, meg a Syberya 2 -nél elment a kedvem ezektõl a játékoktól pedig azok még magyarul mentek mondjuk ott point and klikk volt.
Ha tudsz valamit errõl, írd már le lécci😊
Én annyit tudok, hogy point&klikk stilusu, olyasmi lehet, mint a Syberia, de nem veszem 100%-ra, csak a képek alapján és a tartalma alapján itélem úgy😊)
Leírjam a tartalmát röviden?😊)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::