ICQ AD Remover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Szerintem valami el van cseszve CSOCSO a gépeden mert én ahány embernél láttam 2003b és a verziókat mindenhol tökéletesen mûködtek.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nincs semmi kék aláhúzás, meg alig látszik a gomb effektus, normálisan mûködik.
A trilliannal nekem is voltak gondjaim, fõképp, hogy ha valaki új tag jött, nem volt auth panel. Nem tudtam felvenni. Sõt amikor pl. CSOCSO-val beszélgettem képtár ügyben, még a nevét sem írta ki, csak az ICQ számát.
Amikor windows újratelepítés volt 2 hete, szóba sem került, hogy megint trillianom lesz...
shit happens
Felhagytam Sztálingráddal, már tengeralattjárón szolgálok.
2)nahja.. sok bena skin van viszont a lite amulator skin jobban tetszik mint az alap icq 2003a...
Nem szeretek skineket használni, szimpla noads crack és ennyi.
(2003b valami baromira elbaszott verzio...feltennek kepet de mar reg leszedtem a progit)
amugy meg a full icq hoz nem crack kell.. eleg egy sima icq plus..felraksz akarmi skin-t es mar nincs is semmilyen reklam...nalam igy volt
noads cracket 5 perc volt hozzá találni
A Trillian mint minden rendes ICQ-kliens ugyanúgy letölti a kontaktokat a legelsõ bejelentkezéskor.
Másik lehetõség, hogy amikor az induláskor beállítottad a saját Icuka-számodat, akkor nem klikkelted be "Connect at startup" vagy mi a hurkát és nem jelentkezik be automatikusan, hanem neked kell kézzel.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
ui: leszedtem a legutobi trilliant.. addig vegezte mint 1 eve... 5 percig... bejelentkezem es nem latok senkitse... hurradejo es amugyse tetszik maga a program..
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Használjatok Trilliant, mert az jó.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
crack oldal cimeket ne adjatok mert en is tudok milliot.. es mindenhol ugyan azok a kurvara nem mukodo crackek vannak😞
icq lite 4.1 build 1807 hez kene patch/crack
meg egy kerdes: nektek is BUGOS a zsir uj 2003b?? en leszedtem, feltettem es a fele program nem latszik meg ilyenek.. nemtom mi a picsa van ezzzel... es nem is ertem mivel nem csak most probaltam meg leszedni hanem regebben is es akkor is ilyen volt.. szal egyszeruen fel nem tudom fogni hogy miert nem mukodik a 2003b