2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
#1790 akkó nemtom mit ronthattál el! próbálgasd úgy ahogy leírtam VAGY vedd meg eredetiben(www.cdgalaxis.hu -ott kb. 6800 pengő) -
#1789 nincs patch meg semmi!!! csak felraktam és má csináltam is de nem jó:( -
#1788 szívesen helpingelek! -
#1787 Ha van még kérdésetek szóljatok bátran!!
-
#1786 és a kettes cd-t kell bemountolni(aki még nem tudná)!! -
#1785 meg térképcsomagot se tegyél fel(tudod!! a netről lehet leszedni, 3 pályát ad még pluszba a skirmish és a battle játékmódokhoz
-
#1784 tedd fel újra és úgy próbáld meg( A játékot tedd fel, ne az 1.1-et)csak 1.0-val működik
-
#1783 Lehet azé me fenn van az 1.1-es verzió -
#1782 Hy!!! Na én tökre ugyanugy csináltam ahogy te leirtad és nem jó. Azt irja ki hogy tegyem be az eredeti cd-t. nem tucc segíteni??? előre is köcc -
#1781 -
#1780 A BRITek a legjobbak!!!!!!!!!háááá!!!
-
#1779 Ha sok kaját akarsz akkor csinálj jó sok parasztot és egyik közeli kaját termelő falvad közelébe építs egy raktárat és add a parancsot a parasztjaidnak, hogy műveljék a földet(vágják a gabonát)! Ha már van sok kajád, akkó add el aranyért, lőporért, kőért vagy fáért! Én is mindig így cselekszem !Alaikum sala! -
TRac #1778 Én el tudtam inditani,mint minden starforce-os játékot. Feltettem,kikapcsoltam,lehuztam a cédéről a kábeleket,bekapcsoltam a gépet,daemon tools 4-el bemountoltam all options on és már megy is.
De kicsit összevisszaság az 1-hez képest a játék. Nem tom ezek a bányák hogy vannak. Hogy kell megcsinálni hogy azok a szamarak ne olyan messze vigyék a cuccost, mert igy igen lassan gyűlnek az erőforrásaim. Sztem az 1 az sokkal jobb de az én gépemen mikor el akarom inditani,akkor kidob a fekete képernyő után 1 hibajelentést és nem indul el:((((( -
#1777 amúgy bocss az előbb! nem Securom 7( a stronghold 2-vel keverem) hanem Starforce valamennyi mittomén!!!!!!!há hunnan tuggyam!! -
#1776 Na. először kitömöríted! Van ott egy 'Cossacks 2 PATCH' nevű mappa klikk! sfdrvrem.exe(rákérdez hogy akarsz-e rebootolni, MÉGSE)Asztán-sfdrvup.exe(1072-es hiba-OK)és-sfdrvpatch.exe(megadod ezt az útvonalat:C/windows/system32/drivers és ott doubleclick a 'sfdrv01' nevű file-ra) Utána. vissza a Starforce Nightmare 1.12 nevű mappra. klikk az ikonjára- Disable ch2, disable CD, disable node,ENNYI, de!! Mielőtt mindezt megtennéd a játékot próbáld elindítani úgy , hogy a 2.cd be van mountolva, és a game protection system nevű védelmi bigyó kiírja hogy az alkalmazás fel lett telepítve(vagy valami ilyesmi(Agolul-csak hát én tudok angolul)) és ott YES. miután újraindul a computter azután csináld meg az előbb leírtakat!pááÁ -
#1775 én is ezzel csináltam és nekem megy -
#1774 Crakk nélkül nem megy!!Itten letölthetőőő!!
A leírtak alapján próbáljátok meg megbütykölni a SECUROM 7-et!! -
#1773 én pl sehogy sem tudtam ugy hogy jo legyen -
#1772 plz!!!! csomót szenvedtem vele de csak demóvá változtató cracket talátam!! ti hogyan indiítottátok el crack nélkül? plz help me naon jo a game!!!!!!!!!!!!! -
hup #1771 segitsetek már miért csak ketten lehet játszani -
Danton #1770 NA akkor kérem szépen, valaki magyarázza nekem el, mit kell tennem, hogy elinduljon a sajnálatos módon nem eredeti Cossacks 2 játékom...
Nagyon szépen kérlek titeket, sjna naon luista vagyok végig lapozni a topicot:D
PLS
előre is kösznöm respekt!!!! -
Tiger102 #1769 Sziasztok! A cossacks 2-ben a single player campaign menüben hány küldetés van összesen? -
#1768 nekem is egyszer ezt írta ki egyszer!
De utána használtam a carboon crack nevű programot és utána nem írt ki ilyet és ment a gáma. Ennyi -
gallhun #1767 Skacok! Ezt az üzit kaptam:FMM error meg valami too much handler és számokat is kiír. És mindig uott. Help! -
deore #1766 Valoszínű azért nem megy nekem, mert darklight verzióm van. -
deore #1765 Nálad megy, nálam ugyanígy csinálva nem megy, tehát nem álltalánosítható a dolog... -
norbi360 #1764 Én is kipróbáltam Zoltang tippjét és müxik. Thx!!! -
#1763 Sziasztok valaki játszik a neten a cossacks-al ??
-
#1762 Sziasztok valaki játszik a neten a cossacks-al ??
-
#1761 JAAAAAAAAAAA! Majdnem elfelejtem a legfontsabbat! A CARBON crack is nagyon fontos! Ha valahonnan le tudjátok tölteni(RAR formátumban van), az install.txt fájlban benne van(angolul, de nem nehéz kibogozni!)Az itt leírtakat akkor kell használni, mielőtt elindítanád a Nightmare-t!Ez csinál vmilyen cracket a C/Windows/system32/drivers könyvtárba és a csomagban található sfdrvpatch.exe segítségével feltörheted a játék "biztonsági rendszerét".A lényeg a higgadt vér. MEG, hogy ne a tanulás rovására menjen ki a dolog:) -
#1760 NYUGODALMAS JÓÍCCAKÁT MINDENKINEK! -
#1759 Na nagynehezen én is elindítottam a game-t! Igaz egy kicsit szaggat, de azért megérte. Mindent úgy csináltam, mint ahogy ZOLTANG is írta a 1707-es hozzászólásban, és sikerült. Nekem is radeon 9550 van, SP2, és nincs fenn a gépemen az 1.1-es patch. Annyival egészíteném még ki őt, hogy én még a Nightmare-vel a disable ch2-t is bekapcsoltam. Szóval, ha nektek nem indul és már vagy ezerszer próbáltátok volna, akkor ezt érdemes kipróbálni. Még egy apróság: a tápcsatit is kihúztam a CD/DVD meghajtóimból, de nem próbáltam még, hogy ha visszadugom őket, akkor kéri-e az eredeti cd-t. Köszönök mindent mindenkinek! Pá! -
Thomasandreas #1758 Valaki tudja hogy kell megnyegni egy harcot, amikor Euróőáért megyek. Már az első csatánál leraknak nekem 3 egységet, az ellenfél pedig tízzel jön. Akármilyen jól taktikázik az ember, így nem lehet nyerni... -
Thomasandreas #1757 Lehet hogy valami a videókártyával nincs rendben, bár szerintem egy radeon 9550-esen mennie kéne. Mindegy, még ügyködöm hátha jobb lesz... -
Thomasandreas #1756 Na, jól fut a program, csak állandóan lefagy. Kezdek megőrülni. Skrimish módban játszom és egy idő után mindig lefagy?? mOST MEG MI LEHET?? -
zoltang #1755 Cossacks II Patch 1.1 Multilingual (50 MB)
Itt. -
Thomasandreas #1754 Also, honnan tudom letölteni a patch-t? És melyiket? Mert ahogy láttam több is van. Megy a játék meg minden, elég gyors is csak, csak ha sokan vannak egy kicsit akar. Ja és egyszer csak úgy fogta magát és kilépett. Másoknak is csinál ilyet?
Előre is köszi! -
zoltang #1753 "Cossacks 2 kiegészítő bejelentve
[2005. december 20. @ 15:22 - Hepathos]
A CDV bejelentette hogy a GSC World a sikeres Cossacks 2: Napoleonic Wars kiegészítőjén dolgozik, minek a neve Battle for Europe. A játék még mindig a napóleoni időben fog zajlani, új egységeket és épületeket ad hozzá, továbbá 3 új népet. Oly híres csatákat élhetsz át mint a Waterloo-i, vagy a Borodino-i, továbbá új Skirmish és Battle for Europe módokat kipróbálhatjátok. Cossacks II: Napoleonic Wars - Battle For Europe 2006 nyarának felénél várható Európában.
"
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=19710
-
Jozs23 #1752 Sziasztok!
Nem tudtok cossacks2 torrent fájlt esetleg amit le lehet tölteni és ki is lehet tömöríteni. -
Firebat #1751 amúgy meg bevolt mountolva a cd,azért annyira nem vagyok dinnnye!!!