26
-
#26 data4 ha d3dx9_27.dll-t nem találja akkor ezt egyszerűen meg lehet oldani. Töltsd le a netről ezt a file-t és rakd be a játék fő könyvtárába!
Letölteni itt tudod. -
data4 #25 hogy a viharba lehet elinditani ezt a vackot, eredetibe van meg nekem is dll miatt ugat be, minden fentvan csak ez az egy game nemindul, valakinek van 5lete, előre is köszi:) -
#24 Eredetileg 1990Ft a mikolci corában. -
#23 Eredetibe van meg de amikor elindítom azt írj ki hogy hiányzik a dxd_27.dll fájl!!! -
Battlefront #22 nem a legjobb játék -
titike #21 Tud valaki egy kezdő dc kódot mert nekem azt kér is az info filében nincs -
Cat #20 http://sg.hu/listazas.php3?id=1081437506 -
:) #19 Sziasztok! lehet hogy van már ilyen téma, de én nem találtam:(
Szóval valakinek sikerült ezt a gamét feltennie,ls jétszania normálisan ?
A tököm kivan már azzal hogy instal után nemfogadja el a cd-t imaget:( próbáltam néróval,alcoholal,deamon toolsal:( és semmi:( vkinek van 5lete ?
-
#18 ha van daemon toolsod akkor lehet, de ha szar a cdkép akkor nem -
#17 #16 ismét -
#16 Érdemes letölteni müködik ez a clone cd-s verzió?
-
#15 Én inkább egy új vietnámot szeretnék, abból úgyis 120-al kevesebb van(csak 321) mint II. VH-sból... -
Wing Rockling #14 Aztán adjunk ultimátumot az egész amerikai kormányzásnak arra hogy lemondjanak, és magyar kézre szolgáltassák az USA-t -
Wing Rockling #13 Jó elgondolás, úgyis unatkozok már.
A jövő 3. világháborús játékai a Dicsőséges Wing Rockling Special Forces hősies történetét fogják feldolgozni. -
#12 Remek, kezdetnek is vonjuk ki a magyar csapatokat irakból, hogy Bush bácsi mekharagudjon ránk... -
Devla #11 Csinaljunk III.Vilaghaborut, hogy a szegeny otlettelen jatekgyartoknak legyen mibol valogatni. -
Android #10 én már végig vittem nagyon sirály játék -
Bricktop #9 Azért a Brothers in Arms közben senkinek nem fog eszébe jutni, hogy Második Világháború, de unalmas!!
Ráadásul magyar a cucc, és azért az nagy büszkeség! -
#8 A játék itthoni sikere meglátszik a hozzászólások számából, vagyis rengeteg embert érint/érdekel. -
Wing Rockling #6 Én meg ha II.vh-s játékkal akarok játszani, falba verem a fejemet hogy gyorsan meg is feledkezzek eme hibás elgondolásról -
Cat #4 6990 Ft -
#3 mennyibe kerül vajon? -
Wing Rockling #2 A legvalósághűbben a valóságot lehetne megcsinálni -
#1 Szép, szép, de már lekattanhatnának a témáról. Mondjuk télleg ezt lehet a legjobban kidolgozni talán, meg a legvalósághűbben megcsinálni.