Szex, csajok, Ibiza

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Armagedown
Ez a legjobb példa arra, hogy miért rosszak a német vígjátékok.

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

grebber
Hol néztétek meg a filmet???

Next PC upgrade: 2022

Marcell
Tokeletesen egyetertek. Ez egy nagy szemet, csak azert neztem meg, mert nagyon nem volt mas dolgom. Szarra szamitottam, de ez azon is tultett.
Letolteni sem erdemes.

Bandee1987
Me too.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi
ott a pont!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Random_
Na és a Das Boot!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

joebacsi
"Német film, tehát ez nem is csoda, eddig nem sok jó német filmet láttam, mondjuk ettõl nem is vártam semmit."
A '92-es Stalingrad-ot láttad már? Na az film, pedig német...
bocs a kicsit offért

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Taranov
Valószínû.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bandee1987
csak ott alig van csajos kép

Bandee1987
www.szexcsajokibiza.hu

Menj fel a flah menüben a galériába, és keresgélj

Botond
givf picz >.< fõleg a szex és a csajok részrõl ^.^
Bandew
Haverom azt mondta, hogy tuti azért fogják megnézni annyian ezt a filmet, mert a poszteren ott van két segg. :-D
Igaza volt?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ha 1x nézhetõ akkor már megéri :)
ilyen számomra pl a hangyák a gatyában, vagy a csajok a csúcson és úgy gondolom ez is az lesz
még nem láttam, de kiváncsi vagyok

Taranov
Szerintem egy nyolcadrangú szar, lapos poénokkal, az egész film a szexre összpontosít, de ezzel a poéntalanságot nem tudják leplezni.
Természetesen a rossz poénok mellett megemlíteném a rossz színészeket is. Ugyanez igaz az Amerikai Pitére is, meg a Csajok a csúcsonra is.
Német film, tehát ez nem is csoda, eddig nem sok jó német filmet láttam, mondjuk ettõl nem is vártam semmit.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

frodó néni
nekem nem nagyon tetszet de azé jó!:D

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

Bandee1987
Ha értékelni kéne, akkor 6/10.

Várom mások véleményét is a filmmel kapcsolatban.

Bandee1987
No, ma néztem meg a filmet, sztem egész jó, a pojénok is jók benne, de az amerikai pitével nem egyenrangú ez a vígjáték.