Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
De kár, hogy Messi végig a padon ült, tuti belevitt volna még 1 kis színt a meccsbe akár gólt is... én biztos fõttem volna a levemben, hogy a padról kell végignéznem 1 ilyen meccset ://
GanXstaZolee#2709
😄 lehmann jó kapus ayala meg maradjon a fejelésnél😄
ez a hitleres kép meg undorító
nem kéne így próbálkozni
több neonáci van aki nem is német mint német szóval nem kéne...
hulye fasz<#vigyor2>#vigyor2>
violence can be used for good - JUSTICE
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Német csapat küzdenitudásból jeles,de ez kevés lesz egy igazi brazil csapattal szemben.
Sajnos itt az argentinok magukat verték meg,mert egyénileg is sokkal jobb játékosokból állnak,és semmit nemmutattak az igazi támadófociból amit tudnak.Messi sem játszott.
Pedig a németeket csak focival lehet megverni.
Sajnálom Argentínát,reménykedtem,de 1:1 után már kezdett elszállni..a 11-es párbajban nemsokesélyt adtam nekik,fõleg ,hogy az elsõt kihagyták.
Go Jeff Go!!!!
De grat a németeknek sztem ne kezdjük el egymás csapatát b***tatni. Inkább legyünk békében, barátságban.
Hajrá Magyarország!
heinze mit pattogott 😄😄😄😄
Ez a meccs felért egy VB döntõvel szvsz egyik csapatnak sincs szégyelni valója, max argentin edzõnek mert messit én csak beküldtem volna, esetleg Rodrigo Palaciot is. De utolag könnyû okosnak lenni.
Altalaban akinek en szurkolok ugy is kiesik (lasd hollandok) szoval sry allz 😊 de ez szokott lenni. (2002-es vb holland-argentin tovabbjutas pl)
GanXstaZolee#2709
szerintem nagyon érik... de azt hiszem nem járnánk rosszul, mert ez a német csapat játsza a focit, nem ugy mint 4 éve!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.